Aktuální microsite

Přípravky BOCHEMIT vám zaručí profesionální a dlouhodobou ochranu dřeva proti houbám, hmyzu i plísním
Vsaďte na přípravky BOCHEMIT, díky kterým dlouhodobě a spolehlivě ochráníte dřevo v interiéru i exteriéru proti hmyzu, houbám i plísním! Používejte přípravky vyráběné v Bochemii Bohumín.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Měděné laminační dekorativní fólie Innodur - výroba ochranné fólie na lakované plechy
Společnost INNOFILM s.r.o. Zlín vyrábí ochranné fólie na lakované plechy v sortimentu najdete měděné laminační dekorativní fólie Innodur, které lze vyrobit se zákaznickým potiskem.
Stavební práce od demolice, výkopů až po stavbu rodinných domů
Ať už chcete stavět, bourat, udělat výkopové práce nebo jenom pokládku dlažby, pak je tu pro Vás společnost pana Oleksandra Ivanovyče Velyčka z okresu Turnov.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - zajištění veškerých konání ohledně pohřbu
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. z Písku pro Vás zajistí veškeré potřebné konání ohledně pohřbu, po výběru rakve, květin i zajištění kněze, řečníka nebo fotografa.
Stavba rodinný domů, pokládka dlažby nebo střešní krytiny od STAVBY KOMPLET
Společnost STAVBY KOMPLET z Citobily v okrese Louny pro Vás nabízí kompletní stavební práce od stavby rodinný domů po pokládku dlažby nebo střešních krytin.
Barokní zámek Lechovice, poutní kostel a dobré víno v Obci Lechovice
Obec Lechovice v okrese Znojmo Vás zve na prohlídku mnoha kulturních památek, mezi něž patří Lechovický zámek v barokním stylu nebo Poutní kostel Navštívení Panny Marie.
Pojistky vysokého napětí E-SHOP – vyberte si z naší bohaté nabídky z pohodlí domova
Sháníte pojistky vysokého napětí a nemáte čas si je osobně vybrat? Podívejte se na e-shop firmy VF servis, kde najdete bohatou nabídku produktů a vše zařídíte z pohodlí domova.
VFSERVIS s.r.o. Přístroje a rozvaděče Teplice
Obec Domoraz - za přírodou, vrchy a rybníky do malebné krajiny
Obec Domoraz leží v okrese Klatovy a je obklopená malebnou přírodou s okolními vrchy a rybníky, které Vás budou lákat svým klidem a krásou.
Přístroje pro ruční i automatizované svařování
Společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. se zabývá výrobou a vývojem přístrojů pro ruční i automatizované svařování. Nabízí také veškeré příslušenství pro svařování.
Dodávka a realizace střech, pokrývačské a klempířské práce, zateplení střech, hydroizolace spodních staveb
Společnost Střechy Calta se specializuje na dodávku a kompletní realizaci šikmých i plochých střech v Plzeňském kraji.
Chemické čištění kamenných soklů, schodů, fasád, historických památek
Společnost Pavel Leška nabízí chemické čištění kamenných soklů, schodů, fasád, historických památek, soch, betonových ploch, veřejných prostranství, kamenných a cihlových interiérů.
Brýlové čočky chránící zrak před modrým světlem a UV zářením – druhá čočka zdarma
Pořiďte si brýle s čočkami chránící zrak před modrým světlem a UV zářením. V Optice Frič ve Znojmě a Moravských Budějovicích obdržíte druhou brýlovou čočku zdarma.
Motocykly XMOTOS - prodej, servis a náhradní díly, manuální i automatické řazení
Prodej motocyklů XMOTOS s manuálním i automatickým řazením a jejich servis zajišťuje Pavel Palme pro zákazníky z okolí Svitav i Vyškova. Prodáváme také originální náhradní díly na motorky.
Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky
Degustační balíčky té nejlepší kávy v dárkovém balení – skvělá volba pro milovníky kávy
Pokud jste milovníky kávy a chcete vyzkoušet degustační balíčky nebo dárková balení kávy, obraťte se na společnost Darka company s.r.o. z Brna, která provozuje i e-shop.
Dortové krabice, krabice na vánoční cukroví a potraviny
Krabice na vánoční cukroví i další krabice na potraviny nakoupíte v prodejně Model Pack Shop v Opavě na ulici Nádražní okruh nebo na našem e-shopu packshop.cz.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Prodej a servis elektrických, pojízdných a šroubových kompresorů včetně náhradních dílů
Na prodej, montáž i servis pojízdných, elektrických a šroubových kompresorů od renomovaných výrobců se zaměřuje společnost ZM SERVIS MORAVIA s.r.o. se sídlem v Třinci, včetně náhradních dílů.
Textilní taštička na krk na nošení skleničky během degustace vína - výroba na zakázku
Zakázkovou výrobou textilních taštiček na krk - nosiček skleniček na víno určených pro návštěvníky degustace vína, se zabývá reklamní agentura STILLUS z Břeclavi.
Odborné měření zraku – diagnostika dioptrií pro korekci očních vad
Odborné měření zraku provádí oční optika Optik Frič ze Znojma. Diagnostikuje Vám dioptrie pro korekční oční vady a také pomůže s výběrem vhodné dioptrické pomůcky ke korekci zraku.
Prohlídka vozidla na přání zákazníka Liberec – individuálně stanovené ceny
Máte nově koupený vůz a i přesto, že má hotovou STK chcete mít jistotu, že je auto v pořádku? Víte, že si můžete udělat prohlídku na přání?
TKV Liberec, spol. s r.o.
Stará radnice ze 17. století, historické budovy i kulturní akce v Ivanovice na Hané
Město Ivanovice na Hané leží v malebné krajině, kolem které teče řeka Hané a ve městě najdete krásné historické budovy, kostel ale i víceúčelové sportovní hřiště.
Veterinární pohotovost Liberec – ošetření akutních případů u vašich domácích mazlíčků
Není vašemu domácímu mazlíčkovi dobře a vám se nechce čekat až do druhého dne kdy budou ordinační hodiny, protože máte o něj strach? Navštivte Veterinu Hanychov.
Veterinární klinika Hanychov Pohotovost pro zvířata Liberec
Profesionální tvarové pálení Hradec Králové –za použití nejmodernější technologie
Pokud sháníte profesionály na tvarové pálení jste na správné adrese firma TVARPAL s.r.o. z Hradce Králové používá výhradně nejmodernější technologie pro co nejlepší výsledek.
Velkoobchod s balícími materiály, obalový materiál, krabice, fólie, pytle, sáčky
Velkoobchodní společnost TransPak CZ s.r.o. nabízí balicí materiály jako jsou krabice, karton, obálky, fólie, pytle, sáčky, přepravní materiály a mnoho dalšího.
E-shop - MOOS Plastic - prodej a řezání plexiskla a polykarbonátu na míru.
Hledáte-li odborníka, který se zabývá prodejem i zpracováním plexiskla, tak jste u nás správně.
MOOS s.r.o. Výroba světelné reklamy
Komplexní gynekologicko-porodnické služby - MUDr. Jakub Vykouk, Louny
MUDr. Jakub Vykouk poskytuje komplexní gynekologicko-porodnické služby v příjemném prostředí nově zrekonstruované ordinace ve městě Louny.