Aktuální microsite

Výroba a prodej kvalitních garnýží v e-shopu - dřevěné, kovové a mosazné
Kvalitní dřevěné, kovové a mosazné garnýže vyrábí a prodává naše firma Garnýže Milan Dvořáček z Blanska. Sortiment včetně příslušenství zakoupíte na prodejně nebo v e-shopu. Vše vám dodáme do 3 dnů.
Praktické SUV s modernizovaným vzhledem i technologiemi - nová ŠKODA KAROQ
Přijďte se podívat na novou Škodu Karoq a vyzkoušejte testovací jízdu. Její modernizovaný vzhled a technologie Vás budou bavit. Navštivte nás v autosalonu Auto Toman s.r.o. v Havířově u Karviné.
Měření hluku z dopravy v denní i noční dobu
Měření hluku z dopravy v denních i nočních hodinách a následné vyhodnocení získaných údajů spolehlivě provede společnost Greif-akustika, s.r.o. z Prahy.
Greif-akustika, s.r.o. Měření modelování, snižování hluku Praha
Školní nábytek, vybavení tříd a katedry, e-shop
Kvalitní kovový nábytek do škol. Široký výběr lavic, židlí, tabulí a vitrín nejvyšší kvality, se zárukou až 10 let a s dopravou zdarma od společnosti Enprag s.r.o.
Kastrace sterilizace psů koček odstranění zubního kamene Jablonec
VETERINÁRNÍ ordinace MVDr.Baudyš Jablonec nad Nisou. VETERINÁRNÍ klinika pro velká i malá zvířata. Provádíme a specializujeme se na kastrace a sterilizace psů, koček a dalších zvířat. Máme veškeré vybavení a proto můžeme Vašim zvířatům poskytnout kvalitní předoperační i pooperační péči. V rámci ambulantních zákroků provádíme odstraňování ...
Veterinární ošetřovna MVDr. Baudyš
Velkokapacitní přeprava sypkých hmot sklápěcími návěsy - štěrk, písek, struska
Velkokapacitní přepravu sypkých hmot sklápěcími návěsy zajišťuje společnost EMTB Trade s.r.o. Realizujeme přepravu uhlí, štěrku, písku, strusky a dalšího materiálu.
EMTB Trade s.r.o.
Stanice technické kontroly - povinné prohlídky Vašeho vozidla
Nechte si provést technickou kontrolu svého vozidla u firmy STK - Stanice technické kontroly Marcel Harasim, která sídlí v okolí Opavy
HARASIM s.r.o. Marcel Harasim
Dřevoplastové terasové WPC prkno s dřevodekorem v různých odstínech
Bezúdržbová, odolná a stálobarevná dřevoplastová terasová prkna WPC s přirozeným vzhledem dřeva objednávejte na e-shopu andel.cz.
Anděl CZ, s.r.o.
Výstavba komunikací, chodníků, zpevněných ploch a další stavební práce
Výstavbu komunikací, chodníků a zpevněných ploch zajišťuje v okolí Brna a Blanska společnost DS Partner s. r. o., která se dokáže postarat i o další stavební a zemní práce.
Uskladnění sekaček na trávu přes zimní období za skvělé ceny
Uskladnění sekačky přes zimní období a následný servis složený z vyčištění sekačky, nabroušení nože a kontroly všech funkcí, poskytuje firma Agroservis Holý nedaleko Znojma.
Ošetření a analýza pleti, kosmetické služby, masáže i líčení v Kosmetický a vizážistický salon
Kosmetický a vizážistický salon paní Pavlíny Křiklanové z Jindřichova Hradce pro Vás nabízí širokou škálu kosmetických, vizážistických služeb i líčení.
Obec Věžky - malá obec v okrese Přerov s novou knihovnou i dětským hřištěm
Obec Věžky leží v Olomouckém kraji v okrese Přerov a je součástí Mikroregionu Moštěnka a žije v ní kolem 212 obyvatel.
Přesné výpalky z plechů Hradec Králové – až do tloušťky 200 mm
Naše služby nabízíme od roku 2001 a vyrábíme přesné výpalky z plechů. Provozujeme veškeré metody tepelného dělení materiálu.
Prodej černého a hnědého uhlí – uhlí přímo z uhelných skladů
Zabýváme se prodejem hnědého a černého uhlí, koksu, palivového dřeva a písků. Též výkupem kovového odpadu a barevných kovů.
PÁBLOVI - UHELNÉ SKLADY A KOVOŠROT Prodej uhlí Jaroměř
Akce skladové zásoby lana Herkules Vamberk
Nabízíme velké skladové zásoby ocelových lan Herkules té nejvyšší kvality - LANA VAMBERK s.r.o. Rychnov nad Kněžnou
LANA VAMBERK s.r.o. Výroba ocelových lan Vamberk
Urnové pomníky Turnov, postavení hrobů ze žuly nebo umělého kamene Teraco
Pohřební služba Křelina z Turnova Vám ráda pomůže zajistit postavení urnových pomníků, hrobů ze žuly nebo umělého kamene Teraco.
Kontejnerová a nákladní autodoprava - odvoz a likvidace stavební suti
Kontejnerovou a nákladní autodopravu pro odvoz stavebního odpadu, dopravu písku a dalších sypkých materiálů zajišťuje společnost ERTRANS, družstvo v okolí Moravského Krumlova.
Pískování, čištění dřeva a dřevěných konstrukcí v interiéru i exteriéru
Plísně, mechy, houby a jiné nečistoty ze dřeva a dřevěných konstrukcí spolehlivě odstraní mobilní tryskací jednotky. Pískování dřeva provádí v okolí Olomouce a Ostravy firma Pavel Řezníček.
Pavel Řezníček Mobilní tryskání, pískování Olomouc
Kosmetické studio -  ošetření pleti a permanentní make-up, tetování obočí
Kosmetické ošetření pleti i poradenství pro zralou i mladistvou pleť poskytuje v Olomouci Kosmetické studio Jana Knittlová. Provádíme aplikaci permanentního make-upu včetně tetování obočí.
Vzdělávací a kosmetické centrum Jana Knittlová Olomouc
Ochranné pracovní pomůcky, pracovní oděvy a obuv
Společnost MOPP - Petr Müller se zabývá prodejem ochranných pracovních pomůcek, pracovních oděvů a obuvi. Nabízí pouze kvalitní pracovní oděvy a ochranné pracovní pomůcky.
Velkoplošné inkoustové UV LED tiskárny Mimaki - autorizovaný prodej a servis
Autorizovaný prodej a servis revolučních velkoplošných inkoustových UV LED tiskáren Mikami zajišťuje společnost ELECTRON, spol. s r.o. v Brně.
ELECTRON, spol. s r.o.
Soupravy klenotů, řetízky a náušnice ze žlutého, bílého zlata s brilianty
Luxusní soupravy klenotů, zejména řetízky s přívěškem a náušnice ze žlutého a bílého zlata osázené brilianty pořídíte ve Zlatnické dílně Radky Horníčkové v Ivančicích.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Rekonstrukce a výstavba rodinných domů a základové desky od Independent Financial Company s.r.o.
Společnost Independent Financial Company s.r.o. z Prahy provádí rekonstrukce a výstavby rodinných domů a jejich přestavby nebo přístavby.
Topenářské, plynařské a instalatérské práce od Vigaterm s.r.o.
Společnost Vigaterm s.r.o. z Řehlovic z okresu Ústí nad Labem poskytuje kompletní a profesionální služby v oblasti plynařských, topenářských a instalatérských prací.
Nebankovní půjčka, úvěr i se záznamem v registru pro zaměstnance
Nebankovní půjčku, úvěr i se záznamem v registru pro zaměstnance nebo bez toho, abyste museli ručit nemovitostí, či pomocí jiného ručitele pro vás zajistí AKompas Brno.
AKompas s.r.o. půjčka úvěr bez zástavy i z. v registru