Aktuální microsite

Hloubkové zakládání staveb - piloty, mikropiloty, štětovnicové stěny, štětovnice
Společnost GEOSTAV spol. s r.o. se zabývá hloubkovým zakládáním staveb. Provádí piloty, mikropiloty a štětovnicové stěny - štětovnice. Zakázky realizuje po celé ČR i na Slovensku.
Mezinárodní silniční doprava, logistika, přeprava zboží po Evropě, nákladní doprava
Přepravní společnost Ing. Adama Nedomy nabízí služby mezinárodní silniční dopravy a logistiky po celé Evropě.
Přípravné stavební práce, zemní práce pásovým mini rypadlem Doosan
Martin Zelina má k dispozici pásové rypadlo DOOSAN DX62R pro přípravné stavební práce. Zemní práce mini rypadlem lze provádět i v těsným prostorech. Přijímáme zakázky v regionu Zlínský kraj, Kroměříž.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Výroba a prodej bílých a červených přívlastkových a ročníkových vín
Odborníkem na výrobu přívlastkových a ročníkových vín je Vinařství Omasta v Horních Bojanovicích. Ochutnejte naše bílá a červená vína zrající tradičními i moderními metodami.
Prodej rakví, levné i zdobené rakve z pohřebnictví Pospa-jsme tu pro Vás 24 hodin denně
Velký výběr rakví na prodej najdete v pohřebnictví Uherský Brod. Pohřební služba Pospa je tu pro Vás 24 hodin denně - vždy, když nás potřebujete.
Pohřební služba POSPA Jana Pospíšilová
Prodej krbových kamen, designových elektrických krbů a kamnářských potřeb
Potřeby pro kamnáře nebo krbové příslušenství a designové elektrické krby pro Vás na Vysočině zajistí jihlavská firma Kamna, krby Láznička, která je odborníkem na vytápěcí systémy.
Kamna, krby Láznička - KALA Láznička Jaromír
Rekonstrukce koupelen v domech, bytech včetně instalatérských prací
Kompletní rekonstrukci koupelen v domech i bytech včetně veškerých vodoinstalatérských prací zajistí stavební firma Jaromír Vyhnálek.
Potisk plastových karet - věrnostní, dárkové a klubové karty
Kvalitní potisk plastových karet na zakázku, jako jsou dárkové karty, ale také věrnostní či klubové karty poskytuje společnost IdentCORE s.r.o. ze Znojma.
IdentCORE s.r.o.
Výroba nábytku, kuchyní, kuchyňské linky na míru, truhlářství
Truhlářské práce, výrobu nábytku, specialista na kuchyňské linky na míru, grafický návrh pro zákazníky zdarma provádí kvalitní firma Truhlářství Radim Sladký z Ivančic.
Bourání, demolice objektů, domů a výkopy základů domu
Společnost Martin Zelina se postará v okrese Zlín, Kroměříž o bourání domů a objektů určených k demolici, včetně odstranění suti. Provedeme i výkopy základů nového domu.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Vyklízecí práce pro nemovitosti, kanceláře, sklepy, půdy i další objekty od Marie Bělová
Paní Marie Bělová z Mělníku nabízí profesionální služby v oblasti vyklízení objektů a nemovitosti, stejně tak jako bourací práce, demolice a odvoz suti.
Výkup barevného kovu a železného šrotu za skvělé ceny
O výkup barevného kovu nebo železného šrotu se postará společnost IB-MET s.r.o. nedaleko Znojma, která vám nabídne skvělé ceny za váš kovový odpad.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Malé zahradnické nůžky, nůžky na větvě, nářadí Fiskars
Široký sortiment kvalitních nůžek značky Fiskars nakoupíte v prodejně Zelená zahrada ve Znojmě. Prodáváme nůžky na větvě, zahradnické a univerzální nůžky i další zahradní nářadí Fiskars.
Zelená zahrada
Krby a kachlová kamna všech typů, prodej příslušenství
Společnost Krby a kamna Pavel Hradil se zabývá již více jak třicet let zabývá stavbou krbů a kachlových kamen. Nabízí také krbové nářadí od základního až po luxusní.
Individuální psychoterapie pro děti i dospělé, Karlovy Vary
Klinický psycholog PhDr. Anna Kotrčová poskytuje ve své psychologické ordinaci v Karlových Varech individuální psychoterapii pro děti i dospělé.
Šátky, šály, šátky s potiskem a reklamní šátky
Společnost SILK STUDIO.cz s.r.o. se zabývá prodejem šátků a šál od předních světových výrobců. Nabízí také reklamní šátky a šátky s potiskem.
Ostraha nočních podniků Brno. Bezpečnostní agentura.
Ostraha nočních podniků Brno firmou TRUE AGENCY SECURITY s.r.o. ocení jak majitel tak i hosté, kteří u Vás chtějí strávit pěkný večer. Také oceníte, že pracovníci mluví i německy a anglicky.
TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
Elektronické a pneumatické inteligentní balancéry pro průmyslové podniky - Indeva
Společnost Indeva pana Jiřího Štěpánka z Kamenice nedaleko Prahy se zabývá výrobou a prodejem elektronických a pneumatických inteligentních balancérů pro průmyslové podniky.
Bezpečnost, kvalita a legalita potravin a spotřebního zboží, audit kvality potravin, značení výrobků
Firma QSL s.r.o. nabízí záruku odhalení jakostních a bezpečnostních nedostatků potravin a spotřebního zboží.
QSL s.r.o.
Stavební a projekční činnost a rekonstrukce nemovitostí  - Petr Doležal
Společnost pana Petra Doležala poskytuje profesionální stavební a projekční práce po celé České republice. Společnost sídlí v Brně - Žabovřesky.
Zařazování osob s postižením do většinové společnosti, Liga vozíčkářů
Liga vozíčkářů se snaží především o zařazování osob s postižením do většinové společnosti. Pomáhá s osamostatněním osobám s tělesným či kombinovaným postižením.
Zabezpečovací systémy, kamerové systémy, požární systémy, kamery, telefony
Společnost ALARM KFS s.r.o. nabízí dodávku, montáž, nastavení a servis zabezpečovacích a kamerových systému s napojením na pult centralizované ochrany.
ALARM KFS s.r.o. Zabezpečovací a kamerové systémy
Projektování, kompletní realizace zahrad, parků
Společnost GARD&N se věnuje projektování a kompletní realizaci zahrad a parků - přijímá zakázky i v okolních regionech Hodonín a Jihomoravský kraj.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Stavební kamenné a interiérové prvky ze žuly, pískovce, mramoru - výroba pro stavebnictví
Moderní kamenné prvky pro stavebnictví dodává naše společnost METAL GRANIT spol. s.r.o. z Letovic, působící v okolí Svitav. Na míru vyrábíme stavební a interiérové prvky ze žuly, pískovce i mramoru.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Atletický klub AC Turnov, stadion, posilovna, atletické přípravky, tréninkové skupiny, atletické akce
Atletický klub AC Turnov, z.s. patří již řadu let mezi nejúspěšnější atletické oddíly v ČR. Na Atletickém stadionu trénujeme děti i dospělé. V rámci naší činnosti zajišťujeme také provoz posilovny.