Aktuální microsite

Ostraha nočních podniků Brno. Bezpečnostní agentura.
Ostraha nočních podniků Brno firmou TRUE AGENCY SECURITY s.r.o. ocení jak majitel tak i hosté, kteří u Vás chtějí strávit pěkný večer. Také oceníte, že pracovníci mluví i německy a anglicky.
TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
Elektronické a pneumatické inteligentní balancéry pro průmyslové podniky - Indeva
Společnost Indeva pana Jiřího Štěpánka z Kamenice nedaleko Prahy se zabývá výrobou a prodejem elektronických a pneumatických inteligentních balancérů pro průmyslové podniky.
Bezpečnost, kvalita a legalita potravin a spotřebního zboží, audit kvality potravin, značení výrobků
Firma QSL s.r.o. nabízí záruku odhalení jakostních a bezpečnostních nedostatků potravin a spotřebního zboží.
QSL s.r.o.
Stavební a projekční činnost a rekonstrukce nemovitostí  - Petr Doležal
Společnost pana Petra Doležala poskytuje profesionální stavební a projekční práce po celé České republice. Společnost sídlí v Brně - Žabovřesky.
Zařazování osob s postižením do většinové společnosti, Liga vozíčkářů
Liga vozíčkářů se snaží především o zařazování osob s postižením do většinové společnosti. Pomáhá s osamostatněním osobám s tělesným či kombinovaným postižením.
Zabezpečovací systémy, kamerové systémy, požární systémy, kamery, telefony
Společnost ALARM KFS s.r.o. nabízí dodávku, montáž, nastavení a servis zabezpečovacích a kamerových systému s napojením na pult centralizované ochrany.
ALARM KFS s.r.o. Zabezpečovací a kamerové systémy
Projektování, kompletní realizace zahrad, parků
Společnost GARD&N se věnuje projektování a kompletní realizaci zahrad a parků - přijímá zakázky i v okolních regionech Hodonín a Jihomoravský kraj.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Stavební kamenné a interiérové prvky ze žuly, pískovce, mramoru - výroba pro stavebnictví
Moderní kamenné prvky pro stavebnictví dodává naše společnost METAL GRANIT spol. s.r.o. z Letovic, působící v okolí Svitav. Na míru vyrábíme stavební a interiérové prvky ze žuly, pískovce i mramoru.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Atletický klub AC Turnov, stadion, posilovna, atletické přípravky, tréninkové skupiny, atletické akce
Atletický klub AC Turnov, z.s. patří již řadu let mezi nejúspěšnější atletické oddíly v ČR. Na Atletickém stadionu trénujeme děti i dospělé. V rámci naší činnosti zajišťujeme také provoz posilovny.
Výroba nůžkových bezpečnostních mříží třídy RC1, RC2, RC3 a RC4 - jednokřídlá, plovoucí
Pevné prvky pro zabezpečení oken a dveří prodává společnost AD SECURITY s.r.o. z Brna. Vyrábíme nůžkové bezpečnostní mříže, které jsou certifikovány dle třídy RC1 - RC4.
Servis a revize plynových kotlů, okres Kladno
Společnost Lukáš Rychlý provádí servis a revizi plynových kotlů. Nabízí roční kontroly plynových kotlů, údržbu, záruční i pozáruční opravy plynových kotlů.
Betonová střešní krytina dlouho vydrží a skvěle vypadá, prodej, dodávka
Prodejce betonové střešní krytiny, odolná střešní krytina proti povětrnostním vlivům, skvěle vypadá a dlouho vydrží. Zakupte od firmy Mediterran CZ s.r.o., z Brna.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Dopravní technika - pásy, řemeny, pásové dopravníky
Společnost Transportní technika Tůma s.r.o. se zabývá dodávkami komponentů pro dopravní techniku, jako jsou dopravní a procesní pásy, řemeny nebo pásové dopravníky. Působíme v okolí Opavy a Ostravy.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Spolehlivý partner pro nákup, prodej nemovitostí - poradenství, servis
Spolehlivým partnerem pro nákup a prodej nemovitostí jsou Znojemské reality Alexandr Frind - poskytujeme komplexní poradenství a servis při koupi a prodeji nemovitostí.
Soustružení na CNC strojích - práce na CNC, CNC soustruhy
Soustružení na CNC strojích - práce na CNC, CNC soustruhy, obrábění kovových i nekovových materiálů od firmy Kovoobrábění Korvas s.r.o. v Bzenci.
Nová oční optika - klasické i značkové dioptrické brýle, až 50% sleva na brýlové obruby
Oční optika Cairoo má další provozovnu v Kyjově pro zákazníky z regionu Hodonín, Břeclav. Na brýlové obruby, klasické i dioptrické brýle máme pravidelné akce - slevy až 50%.
Geodetické práce, geodézie, zaměřování pozemků - geodetická kancelář Semily
Geodetické práce, geodézie, zaměřování pozemků - geodetická kancelář Semily, geodetické služby, vytyčování vlastnických hranic pozemků – náš tým geodetů pracuje rychle a spolehlivě
Geodetická kancelář Semily Ing. Jan Král, geodet
Dovoz a prodej nových i ojetých luxusních vozů, Praha
Společnost TOP Class Cars CZ, s.r.o. se specializuje na dovoz a prodej nových i luxusních vozů. Showroom naleznete v Praze.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
Vedení účetnictví a daňové evidence, mzdové agendy, poradenství
Vedení účetnictví a daňové evidence, ekonomické poradenství, zpracování daňových přiznání, DPH, uzávěrky, mzdové agendy, pracovních smluv realizuje DASOLI s.r.o., Opava.
DASOLI s.r.o.
Dánská krbová kamna Aduro včetně krbového nářadí
Firma 24 mall s. r. o. ve svém sortimentu nabízí dánská krbová kamna Aduro včetně krbového nářadí, která splní i nejnáročnější požadavky a budou krásnou dominantou Vašeho interiéru.
Léčebné pobyty na klouby - lázně pro pohybové ústrojí
Dopřejte úlevu svým kloubům v Lázeňském domě Perla v Lednici, který poskytuje léčebné pobyty na klouby i celé pohybové ústrojí.
Výroba a prodej kvalitních garnýží v e-shopu - dřevěné, kovové a mosazné
Kvalitní dřevěné, kovové a mosazné garnýže vyrábí a prodává naše firma Garnýže Milan Dvořáček z Blanska. Sortiment včetně příslušenství zakoupíte na prodejně nebo v e-shopu. Vše vám dodáme do 3 dnů.
Praktické SUV s modernizovaným vzhledem i technologiemi - nová ŠKODA KAROQ
Přijďte se podívat na novou Škodu Karoq a vyzkoušejte testovací jízdu. Její modernizovaný vzhled a technologie Vás budou bavit. Navštivte nás v autosalonu Auto Toman s.r.o. v Havířově u Karviné.
Měření hluku z dopravy v denní i noční dobu
Měření hluku z dopravy v denních i nočních hodinách a následné vyhodnocení získaných údajů spolehlivě provede společnost Greif-akustika, s.r.o. z Prahy.
Greif-akustika, s.r.o. Měření modelování, snižování hluku Praha
Školní nábytek, vybavení tříd a katedry, e-shop
Kvalitní kovový nábytek do škol. Široký výběr lavic, židlí, tabulí a vitrín nejvyšší kvality, se zárukou až 10 let a s dopravou zdarma od společnosti Enprag s.r.o.