Aktuální microsite

Zemní, výkopové a  menší bourací práce pro soukromé osoby i velké investory
Firma P.J. - MONT, spol. s r.o. z Třebíče provádí zemní a výkopové práce pro soukromé osoby i investory. Provádíme i menší bourací práce.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Čerstvé hovězí, vepřové maso i uzeniny z Řeznictví Koníček
V Řeznictví Vlčnov u Uherského Brodu nakoupíte čerstvé vepřové i hovězí maso od českých dodavatelů. Majitel František Koníček dodá i uzeniny vlastní výroby.
Nábytkové studio - sortiment nábytku pro kompletní zařízení bytu či kanceláře
Vybavte Váš dům, byt nebo kancelář vkusným, nadčasovým a stylovým nábytkem a bytovými doplňky z nábytkového studia Nábytek NOVÝ BYT, které naleznete ve Žďáru nad Sázavou.
Pohřební služba - zajištění pohřbu, kremace jakýkoliv den
Pohřební služba POSPA na pobočce Kunovice poskytuje kompletní služby v rámci zajištění pohřbu, kremace. Obraťte se na nás jakýkoliv den. Působíme v lokalitě Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
Pohřební služba POSPA Jana Pospíšilová
Jasanové řezivo – tvrdé dřevo s krásnou kresbou vhodné pro použití v interiéru i exteriéru
Jasanové řezivo, které je tvrdé, pevné a houževnaté, a navíc také zaujme krásnou kresbou a největší pružností ze všech dřevin, dodává firma WOOD Rakušan
Wood Rakušan Marek Rakušan
Prodej nábytku do ložnice, rozkládací postele, komody, skříně, Znojmo
Různé druhy postelí - manželské, rozkládací, s úložným prostorem, ale i další nábytek do vhodný do ložnice, jako jsou komody či skříně, dodává firma Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Veterina - vysoce odborná veterinární péče pro psy, kočky, drobné savce, ptáky a plazy.
Veterinární ordinace Palackého Opava poskytuje vysoce odbornou veterinární péči pro psy, kočky, drobné savce, ptáky a plazy.
Veterinární ordinace Palackého Opava
Prodej kvalitního palivového dřeva z měkkých i tvrdých dřevin
Společnost BOŠ spol. s.r.o. má v prodeji kvalitní palivové dřevo z tvrdých listnatých i měkkých jehličnatých dřevin v okolí Znojma a Moravských Budějovic.
BOŠ spol. s r.o.
Investiční zlato – investice do zlatých cihel, jistota před znehodnocením peněz inflací
Ochraňte své finanční úspory před inflací – investujte do zlatých cihel. Investiční slitky prodává Klenotnictví LUCIE GOLD ve Znojmě.
LUCIE GOLD - Investiční zlato Investiční zlato a zlaté cihličky Znojmo
Klasická mokrá, suchá i kombinovaná pedikúra za zaváděcí cenu - pro diabetiky plnění na pojišťovnu
Ve studiu Maska - masáže a kosmetika s.r.o. v Tlumačově u Otrokovic kromě kosmetických služeb provádíme i pedikúru - klasické, přístrojové i kombinované ošetření nohou, včetně ošetření pro diabetiky.
Náhradní díly, autodíly na nákladní automobily
Výhodně můžete zakoupit náhradní díly na nákladní automobily u firmy SLOMAK. Stálé klienty máme v okrese Zlín, Kroměříž. Autodíly rozvážíme po celé ČR.
Prodej a montáž elektromateriálů, satelitní techniky a antén od Petr Vlačuha
Pan Petr Vlačuha poskytuje profesionální služby v oblasti montáže, instalací i prodeje elektromateriálů, satelitní techniky a antén.
Masérská škola AZ - profesionální masérské kurzy pro budoucí maséry
Masérská škola AZ z Pardubic je akreditované školící centrum, které poskytuje profesionální kurzy masáží pro budoucí profesionální maséry.
Prodej elektroinstalačního materiálu, poradenství pro elektromontážní a elektroinstalační práce
Společnost TORAKA - ELEKTRO se zabývá prodejem elektroinstalačního materiálu v kamenné prodejně i na e-shopu. Poskytuje technické poradenství pro elektromontážní a elektroinstalační práce.
Zemní a výkopové práce, demolice a položení základové desky - Alice Peterková
Společnost paní Alice Peterkové se zaměřuje na výkopové a zemní práce, ale i demolice nebo položení základové desky v okrese Česká Lípa.
Výstavba bytových a nebytových prostor a stavební a zednické práce - Ivan Horvath
Pan Ivan Horvath z Prosetína v okrese Chrudim poskytuje služby v oblasti výstavby bytových a nebytových prostor, ale i sanace, odvlhčení a další zednické práce.
Stavební práce a terénní úpravy dle požadavků zadavatele
Profesionální stavební práce a terénní úpravy dle požadavků zadavatele provádí společnost ERTRANS, družstvo, které působí po celém Jihomoravském kraji.
Ekologické vytápění domácností pomocí biomasy od TTS energo s.r.o.
Společnost TTS energo s.r.o. z Třebíče se zaměřuje na cenově nízké a ekologické vytápění domácností pomocí biomasy z dřevní štěpky nebo slámy.
Výroba a montáž protipožárních plných a prosklených dveří a stěn
Společnost KOS-PO Ostrava, s.r.o. se zabývá výrobou a montáží protipožárních plných i prosklených dveří a stěn. Vyrábí dveře ze dřeva i oceli v v typizovaných i atypických rozměrech.
Požární dveře – odborná zakázková výroba protipožárních otvorů
Specialisté ze společnosti VKV MARKET spol. s r.o. zajišťují zakázkovou výrobu požárních uzávěrů, protipožárních ocelových nebo dřevěných dveří, oken a stěn vše podle jasně požadovaných norem.
Foukaná tepelná izolace pro snížení nákladů na vytápění až o 50%
Společnost ITO TOCAUER s.r.o. je nejvýznamnější aplikátor foukané tepelné izolace CLIMATIZER PLUS v Moravskoslezském kraji. Foukaná izolace může snížit náklady na vytápění až o 50%.
Prodej, oprava, servis čerpadel, ruční, zahradní, hydraulická, ponorná čerpadla, dodávka čerpací techniky
Čerpadla Korčáková nabízí široký sortiment čerpací techniky od známých a spolehlivých výrobců. Poskytujeme také opravy a servis čerpadel.
Reflexní terapie plosek nohou, masáž chodidel - akupresura jako řešení migrény, bolesti hlavy
Ve studiu ViaNatura Zlín si můžete dopřát u paní Evy Kovářové reflexní terapii, masáž nohou. Akupresura má dobré výsledky např. u migrény, bolesti hlavy, zad. Pořídit můžete i dárkové poukazy.
Revoluční úklidová technika, vylepšená čistící technika i-mop, bezdrátové úklidové stroje
Společnost i-teamcz s.r.o. nabízí špičkovou úklidovou techniku do všech průmyslových odvětví.
Salónek pro konání akcí, školení a konferencí v Restauraci Vesna
Náš salónek v Restauraci Vesna, který je součástí Střední školy hotelnictví a služeb a Vyšší odborné škola v Opavě, je ideálním místem pro konání různých akcí, školení či konferencí.
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava