Aktuální microsite

Náhradní díly vozidel – výfuky, lambda sondy, katalyzátory a filtry pevných částic (DPF)
Prodej a dodávku náhradních dílů jako jsou výfuky, lambda sondy, katalyzátory, filtry DPF a mnoho dalšího Vám zajistí společnost AUTOLA, s. r. o. z Třebíče, která disponuje i e-shopem.
AUTOLA, s.r.o. Autodíly a náhradní díly Třebíč
Nová IONIQ Plug-in Hybrid od Hyundai je budoucností automobilismu
Jezděte ve svém automobilu čistě na elektřinu bez emisí díky nové IONIQ Plug-in Hybrid. Společnost AUTOLAROS SPEED, s.r.o. je autorizovaným prodejcem vozů značky HYUNDAI. Přijďte si pro IONIQ i Vy.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Plastová okna - nové okenní systémy PIXEL a PROLUX pro více světla v interiéru
Společnost EVOokna nedaleko Pohořelic a Ivančic přináší nové okenní systémy PIXEL a PROLUX, které přinesou do vašeho domu více denního světla a minimalizují tepelné ztráty.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Marmolit – dekorativní stěrková omítka z malých zrníček na úpravu vnitřních i vnějších stěn
MANAZEP – Pavel Knop je firma specializující se na zednické, malířské a natěračské práce. Profesionálně Vám uděláme stěrkovou omítku marmolit a namícháme Vám jakýkoliv odstín, který si budete přát.
Knop Pavel - MANAZEP Malířství Opava
Elektroinstalační materiál MOWION – zásuvky, rámečky, schodišťové vypínače – e-shop
Společnost Kanlux, s.r.o. přináší novou značku elektroinstalačního materiálu MOWION. I zásuvky, rámečky, schodišťové vypínače mohou být hravé, elegantní a designové – velkoobchod, e-shop.
Kanlux s. r. o.
Nenechejme zdomácnět dřevomorku domácí - ochrana dřeva a řeziva
Přípravky BOCHEMIT® zajistí spolehlivou ochranu dřeva. V BOCHEMII BOHUMÍN jsou vyráběny přípravky, které Vám zajistí ochranu proti dřevomorce domácí, dřevokazným houbám nebo dřevokazným plísním.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Extra odolné pneumatické hadice pro průmyslovou automatizaci
Kvalitní pneumatické hadice vhodné pro průmyslovou automatizaci, které se vyznačují vysokou odolností, dodává společnost YETTY.EU z Jihlavy, specialista na pneumatické systémy.
YETTY.EU s.r.o.
Profesionální pásové pily na dělení kovového i dřevěného materiálu značky Pilana, Bomar a Pilous
Pásové pily - v naší firmě KVP servis s.r.o. naleznete silného partnera pro oblast řezání a dělení materiálu. Prodáváme pásové pily na kov i dřevo značky Pilous, Bomar a Pilana v okolí Opavy i Ostravy
KVP servis s.r.o.
Objednávejte elektrické SUV ID.4 od Volkswagen u autorizovaných českých prodejců
Čeští prodejci elektrických vozů VW SUV ID.4 zahájili předprodej v České republice. Objednejte si SUV ID.4 s elektrickým pohonem a nulovými lokálními emisemi v autosalonu INTERMOBIL ve Znojmě.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Úpravny vody pro domácnosti pro pitnou vodu bez škodlivých látek
Pijete doma vodu z kohoutku? Pak je právě Vám určená nabídka úpraven vody pro domácnosti od českého výrobce, společnosti GORO, spol. s r.o. z Chrášťan.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Foukaná tepelná izolace Pardubice, zateplování půdních vestaveb, zateplování budov, střešních plášťů
Foukaná tepelná izolace Pardubice, zateplování půdních vestaveb, zateplování budov, střešních plášťů, foukaná izolace vyplní každý prostor.
HC STAV s.r.o. Bytová výstavba Pardubice
Profesionální štípací automaty na dřevo - stroje poctivé české výroby
Profesionální stroje pro výrobu a zpracování dřeva prodává firma Automatické Štípače Sláma, z okresu Žďáru nad Sázavou. Pořiďte si vlastní štípací automat poctivé české výroby.
Automatické štípače Sláma František Sláma
Potravinové doplňky působící blahodárně na zdraví Vašich očí
Na našem e-shopu si můžete objednat přípravky na regeneraci Vašich očí. Galenická laboratoř Ostrava vyrábí potravinový doplněk s crociny, což jsou karotenoidy působící příznivě na Vaše oči.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Ochrana pasek, školek, lesních porostů proti zvěři – dálniční, silniční, farmářské a lesnické uzlové pletivo
Společnost Ploty Gaves se zabývá výrobou lesnického uzlového, farmářského pletiva, dálničního a silničního oplocení. Oplocení slouží jako zábrana pro malou i velkou zvěř.
Generální oprava, výměna autoagregátů na vozy, auta, traktory
Servis i generální opravy autoagregátů na vozy Avia, Liaz, Tatra a traktory zajistí firma Slomak Zlín. Provádíme i výměny autoagregátů.
Výkup kovů -  měď, hliník, mosaz, nerez, olovo
Výkup starých i nových drátů, plechů, třísek a špon a dalších produktů z mědi, hliníku, mosazi, nerezi a olova zajišťuje v okolí Znojma a Moravského Krumlova firma IB-MET.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Dopravníkový systém pro balící pracoviště a expedici Chrudim
V rámci našeho výrobního programu nabízíme dodávky dopravníkových systémů pro balící pracoviště a expedici v distribučních a logistických centrech.
Pronájem kompresorů Česká Třebová – pronajměte si kompresor na 5 let
Již nemusíte dávat nemalé peníze za koupi kompresoru, u nás si můžete výhodně zajistit pronájem kompresoru na 5 let, dlouhodobý pronájem a jeho splácení pomocí měsíčních splátek.
Techair, spol. s r.o. Kompresory Orlík Česká Třebová
Péče o exteriér vozidla – čistič motoru, čistič plastů auta a ochrana skla
Přípravky pro péči o exteriér vozidla, jako je čistič motoru, čistič plastů či ochranný prostředek na sklo vyrábí společnost ZVG Zellstoff-Verarbeitung AG – organizační složka ve Znojma.
ZVG CZ s.r.o.
Prodej motorových olejů a maziv, filtrů, i speciálních kapalin Prostějov
Motorové oleje a maziva, speciální kapaliny, mazací tuky, filtry, pro osobní automobily, zemědělské stroje, průmysl a autodopravce prodává firma H&Z Auto moto.
H&Z AUTO MOTO
Prodej a servis domovních průmyslových vysavačů Beam Elektrolux – rychlý a kvalitní úklid
Prodej a servis domovních průmyslových vysavačů Beam Elektrolux pro rychlý, tichý a kvalitní úklid povrchů zajišťuje společnost Roman Rozsypal – EKOELEKTRO z Olomouce.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Čelisti a upínací přípravky pro tahové, tlakové a ohybové zkoušky
Společnost LABOR machine z okresu Opava se zaměřuje se na prodej zkušebních strojů. Ve svém sortimentu také nabízí Čelisti a upínací přípravky pro tahové, tlakové a ohybové zkoušky.
Stavební práce, rekonstrukce bytových jader, koupelen, bytů, domů, vestavby, zednické práce
Společnost Štěpán - Jíchové se specializuje na rekonstrukce bytových jader, koupelen, bytů i domů. Nabízíme kompletní související práce.
Prodej a výroba pekařských výrobků, Pekařství Stolínovi
Pekařství Stolínovi peče několik druhů chleba, sladké i slané pečivo. Pečivo je vždy čerstvé, pečivo se nerozmrazuje ani nerozpéká.
Pořádání svatby - svatební hostina až pro 90 osob v hotelové restauraci
V hotelové restauraci Hotelu Rozkvět ve Veselí nad Moravou pořádáme svatby až pro 90 osob. Svatební hostinu sestavíme podle Vašeho přání. Najdete nás v půli cesty z Uherského Hradiště do Hodonína.