Aktuální microsite

Náhradní originální díly ŠKODA – největší výběr v prodejně auto moto v regionu
Největší výběr originálních dílů značky ŠKODA najdete v prodejně H&Z Auto moto v Prostějově. Na skladě máme nejširší výběr originálních náhradních dílů ŠKODA v regionu.
H&Z AUTO MOTO
Výroba přívlastkového vína - prodej vína nejvyšší kvality z rodinného vinařství z Jižní Moravy
Rodinné vinařství Jan Plaček získalo řadu ocenění díky vysoké kvalitě vín. Přívlastková vína, vyrobena z prvotřídních hroznů, doporučujeme jako dárek. Prodej vín přes eshop a ve vinárnách po celé ČR.
Vinařství Jan Plaček
Kvalitní komunální rozmetadla, pro zimní posyp písku a soli
Nesené nebo tlačené komunální rozmetadlo pro posyp inertními materiály (písek, sůl) v zimním období. Kvalitní produkt a snadný posyp v zimě i celoročně v zemědělství pro průmyslové materiály.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Lázeňské pobyty v Lázních Lednice - odpočinek na jižní Moravě
Dokonalý odpočinek a relax zažijete v lázních na prosluněné Jižní Moravě. Ubytujte se v Lázeňském domě Perla v Lázních Lednice, který poskytuje více než sto druhů léčebných i relaxačních procedur.
Přestavba, údržba a montáž vozů na LPG, CNG, E85
Pokud zvažujete přestavbu automobilu, pak se obraťte na rodinnou firmu HVgas, která provádí přestavbu, montáž a také údržbu vozů na alternativní pohon LPG, CNG a E85 nejen v Rožnově a Frýdku.
HVgas - Huvar
Hydratace a ošetření pleti v kosmetickém salonu - stabilizace kvalitními produkty
Pozvedněte vaši fyzickou i duševní pohodu a zajděte si na ošetření pleti do kosmetického salonu 5R studio v Brně. Pro správnou hydrataci a péči využíváme produkty obsahující kyselinu hyaluronovou.
5R Studio Kosmetický salón Brno
Moderní dámská a dívčí pletená čelenka – jednobarevné, dvoubarevné, s uzlem
Stylové dámské a dívčí pletené čelenky zakoupíte na e-shopu firmy PLETEX. Vybrat si můžete jednobarevné, dvoubarevné, široké čelenky nebo moderní čelenky s uzlem.
PLETEX s.r.o.
Přestavba železničního uzlu Pardubice - kompletní geodetické práce
V rámci kompletních geodetických služeb jsme zapojeni do velmi zajímavého projektu pro společnost Chládek a Tintěra, Pardubice a.s, jde o modernizaci železničního uzlu Pardubice.
GON Hradec Králové, a.s. Geodetické práce Hradec Králové
Světelná reklama Praha - agentura AAA pod vedením pana Edwarda Fencla
Světelné reklamy všeho druhu, reklamní a firemní cedule, navigační totemy a bannery, vlajky, reklamní poutače, polepy aut a kancelářské potřeby na míru - Agentura AAA pod vedením pana Edwarda Fencla.
Světelná reklama Praha
Neurologická ordinace pro děti i dospělé, MUDr. Helena Hojdíková
Paní doktorka MUDr. Helena Hojdíková provozuje neurologickou ordinaci pro děti i dospělé v Hradci Králové.
Závěsné systémy pro garáž a dílnu, závěsné panely, závěsné háky a ostatní závěsné prvky, garážový nábytek, garážová vrata
Společnost TS HOOKS s.r.o. se specializuje na internetový prodej závěsných systému pro Vaši garáž a dílnu, garážového nábytku a garážových vrat.
Bezbariérový plavecký bazén Ústí nad Orlicí, tobogány, parní kabiny, malá vířivka
Přijďte navštívit Krytý plavecký bazén v Ústí nad Orlicí a protáhnout si tělo, vyčistit si mysl a zadovádět si s dětmi, využijte solárium, masáže, občerstvení a wifi zdarma.
Krytý plavecký bazén Ústí nad Orlicí Areál se slanou vodou
Fasádní ocelové rámové lešení SPRINT - prodej, pronájem včetně montáže
Společnost SCASERV a.s. Vám poskytne prodej, pronájem i montáž ocelového fasádního lešení SPRINT, které můžete využít při opravách a rekonstrukcích domů.
SCASERV a.s. Lešení, bednění
Lakýrnické práce – opravy laku, lakování havarovaných vozidel v moderní autolakovně
Opravy laku, lakování nových i opravovaných částí karosérií havarovaných vozidel zajišťuje firma Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. z Havířova. Provádíme veškeré lakýrnické práce v moderní autolakovně.
Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. Havířov
Čerstvá zelenina každý den přímo z pole – zelenina, papriky, rajčata, květák a brambory
Prodejem čerstvé zeleniny natrhané každé ráno na vlastním poli se zabývá firma Zelenina Kupařovice – Jiří Kratochvíl. Pořídíte u nás papriky, rajčata, květák brambory a další zeleninu.
Zelenina Kupařovice Jiří Kratochvíl
Podlahy Marmorette-nejprodávanější, stálobarevné přírodní linoleum, marmoleum
V dnešní době patří mezi nejprodávanější podlahy přírodní linoleum - marmoleum Marmorette je stálobarevné, dostupné ve spoustě vzorů u firmy Podlahové studio Jegla Uherské Hradiště.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Odpružené agregáty ADR - Bogie agregáty s náběžně řiditelnou nápravou pro nosnost až 30 tun
Společnost ADR SYSTEM s.r.o. Prostějov je distributorem ADR náprav a dodává i originální díly, odpružené agregáty ADR - např. Bogie agregáty s náběžně řiditelnou nápravou.
Akrylátové barvy pro kreativní tvorbu v malém balení – metalické, matné, lesklé, efektové, patinovací
Široký sortiment akrylátových barev v malém balení pro použití v interiéru i exteriéru zakoupíte na-eshopu barvyartemiss.cz. Prodáváme akrylové barvy metalické, matné, lesklé, efektové i patinovací.
barvyartemiss.cz, s.r.o.
Degustace vín ve vinném sklepě s procházkou ve vinici – ideální zážitek pro milovníky vína
Pokud plánujete navštívit jižní Moravu a máte rádi kvalitní víno, navštivte Vinařství Pfeffer s. r. o. v Rakvici, kde si užijete degustaci i s procházkou po vinici.
E-shop nábytku s rozvozem zboží zdarma - komody, knihovny a šatní skříně
Komody, knihovny, šatní skříně a jiný nábytek zakoupíte v e-shopu našeho studia Ráj spánku z Jihlavy. Objednané zboží rozvážíme na Vysočině během uzavření prodejny zcela zdarma.
Projekty pro rekonstrukce závodních kuchyní a veřejného stravování
Potřebujete vypracovat projekt pro rekonstrukci závodní kuchyně či veřejného stravování? Obraťte se na firmu PROJEKT CENTRUM NOVA, s.r.o.
Každý den čerstvá, do křupava pečená vepřová kolena a žebra, domácí sekaná
Pečená vepřová kolena kolena a žebra s křupavou kůrčičkou a také domácí pečenou sekanou zakoupíte v Poctivém uzenářství v Prosiměřicích.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Pístové, šroubové a rotační kompresory – diagnostika, servis a opravy prováděné specialisty
Kvalitní a rychlou diagnostiku, servis a opravy pístových, šroubových a rotačních kompresorů provádí odborníci ze společnosti Břetislav Matějíček kompresory s.r.o. působící v Jihlavě a na Vysočině.
Doplňkové dřevěné komponenty ke schodišti – šprušle, sloupky, koule
Kompletní doplňkový sortiment pro dřevěná schodiště dodává firma FK Dřevěné Lišty. Vyrábíme dřevěné šprušle, sloupky i koule z různých druhů dřevin.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Přístroje EKG pro snímání elektrické srdeční aktivity pacientů
Kapesní, klasické či kompaktní přístroje EKG pro snímání srdeční aktivity pacientů vyrábí a dodává společnost PROMOS spol. s.r.o., která sídlí ve Valašském Meziříčí.
PROMOS spol. s r.o.