Aktuální microsite

Výroba pasterizačních stanic Chotěboř, výroba příjmových jednotek pro zpracování mléka
Specializuje se především na projektování a dodávky technologických zařízení pro mlékárny a provozy s tzv. "tekutou" produkcí - Global Servis, spol. s r.o. Chotěboř
Renovace, opravy, údržba a čištění podlah, Podlahářství Láska s.r.o.
Společnost Podlahářství Láska s.r.o. se zabývá renovací, opravami, údržbou i čištěním podlah jakéhokoliv druhu. Renovujeme staré dřevěné podlahy.
Podlahářství Láska s.r.o.
Projekce technického zázemí budov projektová dokumentace pro rozvody vody tepla
Pro projekt technického zázemí budov a jeho projektovou dokumentaci pro rozvody vody tepla se obraťte na odborníka v oboru firmu PROJEKT CENTRUM NOVA s.r.o.
Kotelny pro SVJ Praha - kotelny pro bytové domy
Zaměřujeme se na dodávky kotelen pro co nejvyšší úsporu pro bytový dům. Nové domovní kotelny od firmy Maddeo CZ s.r.o. Praha
Maddeo CZ s.r.o. Vodoměry a měřiče tepla
Neovlivnitelný velice přesný vodoměr Maddeo, verze SMARTm D Praha - odečty bez vstupu do bytu
Nová generace neovlivnitelného vodoměru Maddeo, verze SMARTm D s integrovaným radiovým modulem a velmi vysokou přesností měření.
Maddeo CZ s.r.o. Vodoměry a měřiče tepla
Povinnost dálkových odečtů pro vodu i teplo Praha, dálkové odečty bez vybudování drahé páteřní sítě
Nabízíme řešení dálkových odečtů bez nutnosti vybudování drahé páteřní sítě pro velké a malé bytové domy - Maddeo CZ s.r.o. Praha
Maddeo CZ s.r.o. Vodoměry a měřiče tepla
Komplexní kadeřnické služby pro Vaše vlasy v Olomouci – stříhání, barvení, účesy a mnoho dalšího
Stříhání, barvení, úpravu a péči o vlasy, účesy k různým příležitostem a mnoho dalších kadeřnických služeb poskytuje Kadeřnictví Katrin - Kateřina Šindelková z Olomouce.
Kadeřnictví Katrin - Kateřina Šindelková
Zakázková výroba zlatých šperků v tradiční zlatnické dílně
Náušnice, snubní prsteny, náramky, řetízky a další jiné zlaté šperky Vám na zakázku vyrobí v tradiční Zlatnické dílně Radky Horníčkové v Ivančicích na Brněnsku.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Kamenné kuchyňské desky na míru - pracovní deska z kamene
Chcete-li mít pracovní desku z kamene, která bude odolná a bude se dobře udržovat, pak vám ji Kamenictví Karel Otruba v Prostějově vyrobí- zaměřuje se na kuchyňské pracovní desky z mnoha druhů kamene.
Kamenictví Karel Otruba
Bazarové vysokozdvižné vozíky - pomůžeme vám najít vozík podle vašich potřeb
Sháníte a potřebujete pro svou práci vysokozdvižný vozík a nechce se Vám utrácet za nový? společnost Toyota Material Handling CZ s.r.o. se zabývá prodejem bazarové manipulační – skladové techniky.
Kovodružstvo Strážov - výroba vzduchotechniky, radiálních ventilátorů a dalšího kvalitního strojírenského zařízení
Kovodružstvo Strážov nabízí individuální přístup, přesné strojírenství a kvalitu při výrobě vzduchotechniky, radiálních ventilátorů, sušáren obilí, průmyslových filtrů a zahradního nářadí.
Kovodružstvo, výrobní družstvo Strážov
Prohlídka vinných sklepů a historického prezentačního sklepa s archivem vín
Navštivte vinný sklípek s bohatou historií, kde degustoval víno i T.G. Masaryk – na prohlídku vinných sklepů a historického prezentačního sklepa s archivem vín Vás srdečně zve první vinařská.
Vinařství Kukla - víno z Moravy První vinařská spol. s r. o.
Kvalitní štěpkovače, štípače dřeva za traktor - prodej
Kvalitní štěpkovače, štípače dřeva za traktor pro likvidaci zeleného odpadu Vám poskytne firma GreenMech, s.r.o. v Bořeticích u Břeclavi.
GreenMech, s.r.o.
Prodej přípravky pro výrobu vnadících směsí pro ryby, směsi pro sportovní rybolov
Prodejce, dodavatel přípravků pro výrobu vnadících směsí pro ryby, krmítková směs pro ryby, doplňky pro rybolov s různými příchutěmi nabízí MIKROP ČEBÍN a.s.
MIKROP ČEBÍN a.s.
Výkup kovů, kovošrot Lanškroun -  výkup železných a barevných kovů, kabelů, baterií
V okolí Lanškrouna zajišťujeme výkup železných a barevných kovů, výkup kabelů, výkup olověných baterií, dále nabízíme zpětný odběr elektrospotřebičů a ekologické likvidace kovového odpadu.
Michal PIRKL Výkup kovového odpadu Lanškroun
Nákladní autodoprava, přeprava nadměrných a speciálních nákladů, ASK ME, s.r.o.
Rodinná firma ASK ME, s.r.o. se zabývá nákladní autodopravou, přepravou nadměrných a speciálních nákladů. Přepravujeme sypké materiály, stroje, stavební materiál a další.
Měření emisí dieselových, benzínových i plynových motorů vám zajistí MOTORSERVIS Švec
Měření emisí dieselových, benzínových i plynových motorů všech značek vám zajistí autoservis MOTORSERVIS Švec v Šumperku.
MOTORSERVIS Švec, s.r.o.
Zdící práce – profesionální stavební činnost s komplexním zaměřením
Hlavní činností firmy EKOČEK s.r.o. jsou stavební práce. Profesionální přístup a kvalitní pracovníci Vám zajistí zdící práce všeho druhu dle Vašich představ a požadavků za rozumné ceny.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Plastové okna a dveře, prodej, dodávka, montáž oken, dveří, Moravský Krumlov
Prodej, dodávka, plastových oken a dveří, okna z hliníku i plastu. Montáže oken, bezpečná okna, inovační řešení s úsporou energie, to je firma EVOokna Tomáš Makeš.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Výstavba zpevněných ploch parkovišť, parkovacích stání
Zpevněné plochy parkovišť a parkovacích stání pro obce, komerční objekty i soukromé osoby realizuje v oblasti Znojma a Mikulova Znojemská firma DS DUMA s.r.o.
Dámská a pánská ortopedická zdravotní obuv – výroba a prodej
Komfortní zdravotní dámskou a pánskou obuv se zvýšeným ortopedickým účinkem, který zabrání deformaci chodidla, vyrábí a prodává společnost TIPABOTY z Třebíče.
TIPABOTY s.r.o. Třebíč Pracovní obuv
Provětrávané lamelové fasádní desky Vario Lamella pro zakřivené povrchy
Brněnská firma G Trade spol. s.r.o. poskytuje kvalitní provětrávané fasádní desky, k nimž patří i lamelové desky Vario Lamella, které jsou vhodné pro zakřivené povrchy.
Prodej průmyslových, plastických maziv a motorových olejů
E-shop a kamenná prodejna MICRO, prodejce vysoce kvalitních motorových, průmyslových, plastických, polosyntetických, minerálních, převodových olejů a maziv různých značek.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Diagnostika ramene - nově koncipovaný kurz! -  Praha - Termín: 13.5.2023
Zve Vás na nově koncipovaný kurz v Praze v termínu 13.5.2023 - Diagnostika ramene pod vedením lektora Bc. Tomáše Dvořáka - fyzioterapeuta. Garantem je paní PaedDr. Kateřina Marková.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Volné pracovní pozice izolatér/pokrývač/klempíř, stavební dělník – práce na plný úvazek s nástupem ihned
Firma PPBAU servis eu s.r.o. přijímá nové zaměstnance na pozici izolatér/pokrývač/klempíř. Nabízíme také práci pro dělníky v oblasti výstavby a údržby budov na hlavní pracovní poměr.