Aktuální microsite

Školní a předškolní vzdělávání v Základní škola a Mateřská škola Lovčice
Základní škola a Mateřská škola Lovčice z okresu Hradec Králové je výborným zázemím s školním a předškolním vzděláváním pro Vaše děti.
Stavební dozor, technický dozor investora, služby koordinátora BOZP na staveništi
Lubomír Kocfelda poskytuje pro zájemce z regionu Zlín, Morava stavební dozor, technický dozor investora na stavbách a služby koordinátora BOZP na staveništi.
Pronájem autojeřábů – spolehlivá technika včetně obsluhy a kompletního vybavení
Pronájem autojeřábů různých nosností a s rozdílnou výškou zdvihu včetně zajištění obsluhy a kompletního vybavení zajišťuje společnost Promi Moving s.r.o. působící v Jihlavě a na Vysočině.
Bezdrátové připojení k internetu - spolehlivé WI-FI připojení
Bezdrátové internetové připojení WI-FI pořídíte od konické firmy Antonín Vymětal, která sídlí nedaleko Prostějova. Spolehlivé internetové připojení za bezkonkurenční ceny.
Staročeská, italská, mexická, japonská kuchyně Žďár nad Sázavou
ubytování, restaurace, stravování, orientální i česká kuchyně, hotel, hotelová vinárna, dětské i bezmasé pokrmy, sklářská huť, Privat wellness
Restaurace a hotel U Hrocha
Rychlá výstavba ekonomických dřevostaveb na klíč, moderní vzhled
Specialistou na rychlou výstavbu ekonomických dřevostaveb na klíč v Havlíčkově Brodě je firma Homestead, s.r.o. Staví bungalovy, moderní i tradiční domy.
Homestead, s.r.o.
Sazenice a sadba pro Vaši zahradu – cibuloviny květin, bylinky
Veškeré sazenice a sadbu pro začínající zahrádkářskou sezónu pořídíte v Zelené zahradě ve Znojmě. Prodáváme široký sortiment cibulovin květin a také bylinky.
Zelená zahrada
Přední a zadní tlumiče pérování pro tuzemské i zahraniční značky automobilů
Tlumiče pérování pro osobní automobily tuzemských i zahraničních značek nakoupíte na e-shopu firmy AUTOLA. Online si můžete objednat přední i zadní tlumiče pérování.
AUTOLA, s.r.o. Autodíly a náhradní díly Třebíč
Návrhy, šití záclon, závěsů, dekorační látky, vybavení do interiéru
Návrhy a vybavení interiéru bytovým textilem provádí firma FRANC Zlín. Postaráme se o šití záclon, závěsů, povlečení, dodáme povlečení i dekorační látky.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Obec Seletice v okrese Nymburk, pamětihodnosti, turistika, rodiště Františka Kordače
Obec Seletice se nachází ve Středočeském kraji nedaleko města Nymburk. V okolí obce se nachází krásná příroda, přírodní a historické zajímavosti.
Projekční a inženýrská činnost - pomůžeme Vám s výstavbou Vašeho projektu
PROJEKT CENTRUM NOVA, s.r.o. z Pelhřimova poskytuje komplexní projekční a inženýrskou činnost pro průmyslové stavby po celé Vysočině. Zajišťuje dokumentaci, architektonické služby a další.
Jarní a podzimní vyhrabávání trávníků včetně listí, mechu, odumřelých částí květin | Praha
Jarní úprava trávníku po zimě nebo podzimní příprava na zimu je pro většinu lidí neoblíbenou činností. S hrabáním listí, s provzdušováním půdy, s hnojením Vám pomůže firma Zahradnictví Král Praha 5.
Přezutí a opravy pneumatik na počkání - pneuservis pro nákladní i osobní vozidla
Pokud hledáte pneuservis pro nákladní i osobní vozidla, pak navštivte firmu CN SERVIS, spol. s.r.o. v Ostravě, kde Vám přezují a opraví pneumatiky na počkání.
CN SERVIS, spol. s r.o.
Fasádní obklady Tempio - keramické a provětrávané obklady s dlouhou životností
Brněnská firma G Trade spol s.r.o. poskytuje moderní fasádní obklady, mezi něž patří i keramické fasádní obklady Tempio, které v sobě zahrnují spoustu užitečných vlastností.
Podlahářské práce, pokládka podlahových krytin, renovace podlah
Podlahářství Oldřich Nevařil poskytuje komplexní podlahářské práce. Nabízíme pokládku i renovaci podlahových krytin.
Zimní rodinná dovolená na lyžích v Jeseníkách poblíž Lázní Karlova Studánka a Malé Morávky
Přírodu, relax a pohodlí vám zajistí Wellness hotel Holzberg v Jeseníkách poblíž Lázní Karlova Studánka a Malé Morávky - užijte si zimní rodinnou dovolenou na lyžích nebo při procházkách.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Látkové rolety pro moderní interiéry městských domů a bytů Twintex, den-noc
Moderní rolety pro interiéry městských domů a bytů dodává firma REGA interiér. Nainstalujeme Vám speciální látkové rolety Twintex, Den-noc, které jsou průhledné, ale zároveň dokáží být i neprůhledné.
REGA interier Dekorace Interiérů Olomouc
Prodej autodílů na nákladní vozy výměnným způsobem-repasované díly
Na nákladní vozy je možné pořídit výhodně repasované díly u firmy Slomak Zlín. Prodej autodílů probíhá snadno výměnným způsobem.
Topenářské práce - montáž podlahového topení, otopných těles, krbů, kamen, tepelných čerpadel
Společnost PK INSTALACE s.r.o. v oblasti topenářských prací zajistí montáž podlahového topení, solárního topení, otopných těles, krbů, kamen i tepelných čerpadel.
Autorizovaný výrobce razítek TRODAT – zakázková výroba razítek
Originální plastová razítka TRODAT v různých velikostech a barevných provedeních na zakázku vyrábí firma STILLUS. Vyberte a objednejte si razítko s vlastním textem přímo u autorizovaného výrobce.
Krásné foto obrazy na plátně, fotoplátno s vysokou kvalitou tisku pro celou ČR
Objednejte si krásné foto obrazy na plátně a zútulněte si domov příjemnými vzpomínkami. Reklamní studio ŽÍDEK tisk v Kravařích provádí tisk na fotoplátno s vysokou kvalitou pro celou ČR!
ŽÍDEK tisk s.r.o. Tiskneme.com
Servis a diagnostika polohermetických kompresorů – značky Bitzer, Copeland, Frascold a mnoho dalších
Servis a diagnostiku polohermetických kompresorů kvalitních značek Bitzer, Copeland, Frascold a dalších provádí v Jihlavě a na Vysočině společnost Břetislav Matějíček kompresory s.r.o.
Wifi internetové připojení - vysoká rychlost za bezkonkurenční cenu
Vysokorychlostní wifi internetové připojení za bezkonkurenční cenu pro občany i firmy od společnosti T & J computers. S námi budete na Prostějovsku vždy on-line.
Infoservis EKO-KOM - rady a doporučení pro odpadové hospodářství
Zajímají vás informace o odpadovém hospodářství? Sledujte rady a doporučení firmy EKO-KOM, a.s. která spolupracuje na projektech a pořádá různé vzdělávací projekty na školách.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Suchá masážní vana - rehabilitační i relaxační masáž na suchém vodním lůžku
Jednou z letošních novinek lázeňského domu Perla, je suchá masážní vana. Toto speciální vyhřívané masážní lůžko se zdravotní certifikací, masíruje klienta přes tenkou membránu proudem vody.