Aktuální microsite

Lekce spinningu pro tvarování postavy - permanentky za výhodnou cenu
Sportovní centrum SBA SQUASH, s.r.o. v Ostravě Zábřehu pro Vás připravilo výhodné permanentky na lekce spinningu, jenž Vám pomohou zpevnit a vytvarovat Vaši postavu a zároveň zlepšit fyzickou kondici.
SBA Squash, s.r.o.
Prodej vinylových podlah v přírodních dekorech odolných vůči škrábancům, vodě i vlhkosti
Oživte Váš dům nebo byt vinylovými podlahami v přírodních dekorech od společnosti Podlahy a dveře Lukáš Nekula. Prodáváme vinylové podlahy s ochrannou vrstvou proti proti škřábancům, vodě i vlhkosti.
Autorizovaný prodej Hyundai i20 s bohatou výbavou - profesionální autosalón
Autorizovaný prodejce vozů Hyundai v Ostravě, firma AUTOLAROS SPEED s.r.o., Vám představuje novinku - Hyundai i20 s bohatou výbavou již od 299 990 Kč. Působíme také v okolí Frýdku Místku.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Čištění a údržba zámkové dlažby - odstranění mechu, oleje a dalších nečistot tryskáním
Čištění a údržbu zámkové dlažby pomocí tryskání a tlakového čištění provádí firma Tryskání a pískování Vladimír Veselý. Ze zámkové dlažby odstraníme mech, řasy, olej, mastnotu a další nečistoty.
Tryskání a pískování Vladimír Veselý
Poznejte jedinečnost nového sportovního SUV vozu VW Tiguan, k dispozici i jako hybrid
Využijte možnost prohlédnout si nový SUV vůz VW Tiguan 2020 (po faceliftu) v autosalonu INTERMOBIL ve Znojmě. Možnost k dostání i jako hybrid a s pohonem na všechna čtyři kola.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Opakovaně použitelné průhledné plastové šablony pro malování na textil, dřevo a zeď – nákup přes e-shop
Díky plastovým průhledným a opakovaně použitelným šablonám bude malování hračka. Na e-shopu barvyartemiss nakoupíte plastové šablony různých motivů a velikostí pro malování na textil, dřevo a zeď.
barvyartemiss.cz, s.r.o.
Nové retro skútry Capirelli pro pohodlnou jízdu do města i do přírody - prodej, servis
Firma Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky prodává nové skútry Capirelli v retro stylu, které se hodí do města i do přírody. Služby a servis zajišťujeme pro Boskovice, Blansko a Brno.
Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky
Ochranné pomůcky pro svářeče, prodej, dodávka samostmívací kukla KOWAX KWX6
Kvalitní ochranné pomůcky určené pro svářeče, samostmívací kukla KOWAX KWX6, prodej a distribuci zajišťuje firma FORMICA WELD spol. s r.o., sídlící v Brně.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Megawood terasové kompozitové profily - materiál vhodný na terasu, balkon i k bazénu
Společnost WOODCMTE s.r.o. z Bílovic u Uherského Hradiště dodává také Megawood terasové kompozitní profily, tento materiál je vhodný na terasu a balkon, ale díky protiskluzovému povrchu i k bazénu.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Čištění a pravidelná údržba, servisní prohlídky plynových kotlů
Pravidelné servisní prohlídky plynových kotlů zajistí v okolí Třebíče firma Petr Strnad Plynové kotle. Postaráme se o čištění a pravidelnou údržbu plynových kotlů.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Ruční nářadí, vrtáky nebo sady a kufry s nářadím - profesionální nářadí v prodeji přes e-shop
Firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o. poskytuje soupravy nářadí, vrtáky, šroubováky, kufry, brašny různých značek a mnohé další nářadí. Nakupovat můžete z pohodlí domova přes e-shop.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Zkušební laboratoř zajistí laboratorní zkoušky důlních mechanizovaných výztuží
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. je autorizovaná a certifikovaná laboratoř, která Vám provede zkoušky důlních mechanizovaných výztuží nejen v okolí Opavy, ale také Ostravy.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
Instalace a servis tepelných čerpadel Toshiba pro rodinné domy
Dodávku a odborné poradenství při instalaci tepelných čerpadel Toshiba Estia pro rodinné domy zajišťuje v okolí Znojma a Moravských Budějovic společnost LEDO servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Ubytování s vinným sklípkem Zaječí
Hledáte ubytování na jižní Moravě? Chcete se ubytovat nad vinným sklípkem v jihomoravské obci Zaječí? Vinařství Herůfek Zaječí nabízí služby vinného sklepa s ubytováním „U Herůfků“. Nabízíme ubytování v útulně zařízených pokojích přímo v areálu sklepa. Ubytování nad sklepem: -kapacita 14 osob -pokoje mají nový nábytek a jsou rozděleny ...
Vinařství Herůfek Svatopluk Herůfek
Kačírky – směs omílaného kameniva s různou frakcí a barevností k dekoraci na zahradách
Směs omílaného kameniva – dekorační kačírky v různých frakcích, vhodných k okrasným účelům na zahradách, prodává firma BOŠ, spol. s.r.o.
BOŠ spol. s r.o.
Odborné nastřelování náušnic dospělým i miminkům od 3 měsíců věku
Odborné nastřelování náušnic provádí v okolí Znojma Stříbro Lucie. Nastřelujume náušnice dospělým i miminkům od zhruba tří nebo čtyř měsíců.
Stříbro LUCIE LUCIE GJ s.r.o.
Prodejna ložisek a příslušenství, gufer, řemenů, řetězů a těsnění pro firmy - ložiska od specialistů
Ložiska a příslušenství můžete zakoupit v prodejně LOŽISKA VILÍM spol.s.r.o v Prostějově. Prodáváme ložiska a příslušenství, gufera, řemeny, řetězy a těsnění pro firmy za příznivé ceny.
LOŽISKA VILÍM spol. s.r.o. Prostějov
Stavitelství, zemní a stavební práce¨ včetně terénních úprav
nákladní a kontejnerová doprava, moderní technika, odborně školený personál, stavební, zemní, výkopové práce, terénní úpravy, záruka na odvedenou práci
Zemní, výkopové, demoliční práce - demolice objektů, průmyslových hal, rodinných domů
Martin Zelina provádí zemní, výkopové, demoliční práce v lokalitě Zlínský kraj. Pvovedeme demolice objektů, průmyslových hal, rodinných domů včetně odvozu a likvidace stavebního odpadu.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Certifikované produkty – stavební stojky, kotevní trubky, shozy na suť – prodej, E-shop
Společnost SCASERV a.s. prodává na svém E-shopu certifikované kvalitní produkty, prověřené vlastními zkušenostmi, potřebné pro stavbu lešení – stavební stojky, kotevní trubky, shozy na suť atd.
SCASERV a.s. Lešení, bednění
Elektrohydraulické mobilní sloupové zvedáky - pro stavební a zemědělské stroje
Firma MITERAL z Brna dodává elektrohydraulické mobilní sloupové zvedáky pro těžké stavební a zemědělské stroje a vozidla. Dodáváme moderní zvedací zařízení Stertil Koni s dlouholetou životností.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
Opravy a rekonstrukce dopravních staveb -  silnice, veřejné komunikace
Komplexní a dílčí opravy a rekonstrukce dopravních staveb, jako jsou cesty a veřejné komunikace, zajistí v okolí Ivančic, Rosic a celé oblasti Brna-venkov firma BADIN s.r.o.
BADIN s.r.o. Zemní a výkopové práce Brno venkov
Pronájem prostor pro pořádání školení, konferencí, firemních akcí a rodinných oslav
Pronájem prostor pro pořádání školení, firemních akcí a rodinných oslav zajistí Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola Opava v prostorách restaurace Vesna
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava
Vytápění, chlazení, klimatizace - dodávka, montáž
Společnost ELMAR group, s.r.o. se sídlem v Prsotějově se zabývá dodávkou a montáží vytápění, chlazení nebo klimatizací.
ELMAR group spol. s r.o.
Výstavba, vrtání studní ve všech druzích hornin-vrtané studny od Ekodrill
Společnost EKODRILL dodává vrtané studny na klíč. Vrtání studní jsme schopni provést ve všech druzích hornin. Zakázky převážně Morava, region Zlín, Uherské Hradiště.