Aktuální microsite

Prodej koupelnového vybavení - vany, sprchové kouty a sanitární keramiky
Široký sortiment vybavení do koupelny, jako jsou umyvadla, vany, sprchové kouty či sanitární keramika, zakoupíte na Znojemsku v koupelnovém studiu FATO Hlaváč v Moravském Krumlově.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Parte na počkání - smuteční oznámení podle vašeho přání
Naše pohřební služba MARIE Vám nabízí parte na počkání. Rádi byste parte obdrželi ihned? Smuteční oznámení na počkání vytiskneme za pár okamžiků. Působíme převážně v Opavě a okolí.
MARIE - pohřební služba Opava s.r.o.
Ubytování pro rodiny s dětmi – rodinné pokoje a apartmány
Ubytování vhodné pro rodiny s dětmi v rodinných pokojích a apartmánech nabízí v Telči v hotel Antoň. K dispozici máme také dětské postýlky.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Zdravá výživa, bezlepkové potraviny, biopotraviny, regionální produkty
Obchůdek zdravé výživy ve městě Jeseník se zabývá prodejem bezlepkových potravin, biopotravin, pečiva, rostlinných olejů, sušených plodů a regionálních produktů.
Výroba certifikovaných panelových vchodových dveří s odolností proti vloupání
Certifikované panelové vchodové dveře pro domy a byty vyrábí firma VKV-MARKET, spol. s r.o. V Opavě, Olomouci dodáváme kvalitní dveře s odolností proti vloupání a velkou tepelnou úsporou.
Montáž EZS na míru Vašim potřebám, záruční a pozáruční servis EZS, Praha
Chraňte svůj majetek a využijte služeb společnosti ELZA-TECH s.r.o. z Prahy, která nabízí návrhy a montáže EZS včetně záručního i pozáručního servisu.
Dárkové poukazy na nákup vína ve vinotéce vinařství nebo na e-shopu
Pokud si nevíte rady, čím obdarovat na narozeniny nebo Vánoce kamarády nebo blízké, věnujte jim dárkový poukaz na nákup vín v moravském rodinném vinařství Plaček.
Vinařství Jan Plaček
Zakružování trubek, tyčí a výměníků rychle a odborně
Hledáte-li kovovýrobu, která nabízí i něco navíc, pak je firma Přidal přesně to, co potřebujete. Provádí nejen svařování, frézování a obrábění, ale také zakružování trubek, tyčí nebo výměníků.
Přidal s.r.o.
Osobní výtahy - rekonstrukce osobních výtahů nebo jejich modernizace
Společnost TREBILIFT, s.r.o. se zaměřuje nejen na výrobu a montáž nových výtahů, ale také jejich rekonstrukci. Své služby poskytuje po jižní Moravě i po jižní Čechách.
TREBILIFT, s.r.o.
Prodej i pronájem kyslíkových koncentrátorů, oxygenerátorů, pro dlouhodobou oxygenoterapii
Kyslíkové koncentrátory, tedy oxygenerátory, jsou mobilní a vhodné tedy i do domácího prostředí. Jejich prodej či pronájem zajistí firma CHIRANEX s.r.o. v Ostravě.
CHIRANEX s.r.o.
Betonová střešní krytina, realizace střech
Montáže střech a dodavatel klempířských služeb, střechy na klíč, nová střecha od začátku až po předání, rekonstrukce a opravy střech, dodavatel různých střešních materiálů.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Estetická stomatologie-keramické korunky, fazety, náhrady zubu přístrojem CEREC 3D
Využijte možnosti Estetické stomatologie - nechejte si zhotovit keramické korunky, fazety, náhrady zubu přístrojem CEREC 3D. Stačí jedna návštěva Dentální kliniky Rafael Zlín.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Konsignačních sklady pro dodavatele a odběratele -  snadné a optimální skladování
Jihlavská firma LAGUS s.r.o. se nezabývá pouze dodávkou speciálních spojovacích součástí, ale také poskytuje skladové služby v podobě konsignačních skladů, které jsou výhodnější než sklady standardní.
LAGUS s.r.o.
Vrtné, injektážní a trhací práce pomocí elektrohydraulické vrtací soupravy HVS 030E
Veškeré vrtné, injektážní i trhací práce zajistí firma TALPA – RPF s.r.o. za pomocí elektrohydraulické vrtací soupravy HVS 030E i v těžko dostupných místech či uzavřených prostorech, nejen v Ostravě.
TALPA - RPF, s.r.o.
Kvalitní fasádní nátěry, barvy, fasády - míchání barev.
Vysoce kvalitní míchání nátěrů a barev pro fasády od spolehlivé značky vám poskytne firma STAVEBNINY VAJBAR s.r.o. v Bořeticích - fasádní nátěry, barvy, barevné omítky.
STAVEBNINY VAJBAR s.r.o.
Stomatologická a stomatochirurgická ordinace Brno
Moderně vybavená stomatologická a stomatochirurgická ordinace Primadent, s.r.o. poskytuje komplexní a odbornou stomatologickou péči v Brně.
Primadent, s.r.o. zubní ordinace
Chladivá mast Glo s parafínem - bolest kloubů a svalů, eshop
Chladivá masážní mast i mazání Glo s parafínem, Vám rychle a účinně pomohou od bolesti kloubů a svalů, najdete na eshopu společnosti Galenická laboratoř Ostrava.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Opravy přímočarých hydromotorů, pístnic na stavební i zemědělské stroje
Pokud potřebujete opravit přímočarý hydromotor, obraťte se na firmu SLOMAK ze Sazovic u Zlína, která provádí opravy přímočarých hydromotorů, pístnic na stavební i zemědělské stroje.
Lesní sazenice a balkónové rostliny pro jarní výsadbu - prodej
Jarní výsadba je v plném proudu. Pokud ještě nemáte sazenice, obraťte se na společnost PROPLANT GROUP s.r.o., která se zabývá pěstováním a prodejem lesních sazenic i balkonových rostlin.
PROPLANT GROUP s.r.o. Lesní a okrasné školky Kelč
Mobilní telefony a příslušenství - e-shop, opravy, servis, plná záruka
Společnost ATC MOBILE z Ostravy je specialista na oblast mobilních telefonů. Na svém e-shopu nabízíme veškeré příslušenství k mobilům, a to včetně oprav, servisu a plné záruky.
ATC MOBILE Mobilní telefony a příslušenství
Parkovací systémy - závory pro zabránění vjezdu, příjezdový a odjezdový terminál
Komponenty k parkovacím systémům, jako jsou závory pro zabránění vjezdu vozidel či příjezdový a odjezdový terminál vyrábí a dodává společnost ELVIS ze Žďáru nad Sázavou.
ELVIS
Koordinátor BOZP na staveništi - prevence rizik, dohled na dílčí pracovní činnosti
Dohled na dílčí pracovní činnosti a prevenci bezpečnostních rizik zajišťuje na Vysočina firma PROJEKT CENTRUM NOVA s.r.o. z Pelhřimova. Zajistěte si včas svého koordinátora BOZP na staveništi.
Uchycení obkladů provětrávaných fasád VARIO
Uchycení obkladů provětrávaných fasád VARIO je nejúspěšnější technika pro vyrovnání a instalaci fasádních obkladů. Provádí ji firma ILTEGRO, spol. s r.o.
Čištění odpadů, tlakové čištění potrubí a kanalizací
Společnost ZILLERMAN Company s.r.o. se zabývá čištěním odpadů, tlakovým čištěním potrubí a kanalizací.
Elektrocentrály Honda a Heron – generátory vhodné pro řemeslníky i k domácímu použití
Značkové generátory Honda a Heron pro využití řemeslníky, na stavbách i k domácím použití prodává v okolí Prostějova a Olomouce společnost Řemeslo a zahrada.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada