Aktuální microsite

Zpracování kovových odpadů stříháním, paketováním, pálením, kovošrot, výkup
Zpracování veškerého kovového odpadu stříháním, paketováním či pálením. Třídení druhů odpadů z kovu pomocí rentgenového přístroje provádí HULMAN-kovošrot s.r.o., z Pohořelic.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Bylinky a léčivky – více než 100 druhů nabízí bylinková zahrádka Zahradnictví Petro
Máte rádi bylinky a chcete je mít po ruce čerstvé od jara až do podzimu? Pestrý výběr známých i méně obvyklých druhů léčivek a bylinek seženete v bylinkové zahrádce Zahradnictví Petro v Mělníce.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
3D návrh a zakázková výroba elegantních kuchyňských linek
3D návrh a zakázkovou výrobu kuchyňské linky podle Vašich představ Vám v Rosicích a na Brněnsku zajistí Truhlářství Jiří Kafka.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Prodej, servis a dodávka vážicích a etiketovacích systémů do všech provozů
Prodej, servis, dodávku vážících a etiketovacích systémů do všech provozů nabízí specialista v oboru firma LESAK s.r.o., působící v Brně - kvalitní zboží za rozumnou cenu.
LESAK s.r.o.
Odborná způsobilost v elektrotechnice – školení dle Nařízení vlády č. 194/2022 Sb.
Školení odborné způsobilosti v elektrotechnice podle platné legislativy a nařízení vlády realizuje institut vzdělávání BAEL z Ostravy pro elektrikáře, projektanty a slaboproudaře.
BAEL Jindřich Babarík
Zahrádkářské, zahradnické potřeby, nářadí v eshopu agro-centrum.cz
V eshopu agro-centrum.cz zakoupíte zahrádkářské, zahradnické potřeby a nářadí. Vybrat si můžete i osobně na prodejně Uherský Brod.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Střešní krytiny s 50ti letou zárukou, kvalitní střešní krytina
Střešní krytiny s 50ti letou zárukou, kvalitní střešní krytina, střešní tašky, výhradní prodej systému Terran od firmy Mediterran CZ s.r.o. v Brně.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Eshop náhradní díly k elektrospotřebičům Hradec Králové
Velkoobchodní a maloobchodní prodej náhradních dílů k domácím elektrospotřebičům známých značek - KTS - AME s.r.o. Nadeta Kosice, Hradec Králové.
KTS - AME s.r.o. Nadeta náhradní díly Hradec Králové
Výzkum globální změny, CzechGlobe
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. - CzechGlobe zkoumá globální změnu a její projevy v atmosféře i její dopady na lidskou společnost a biosféru.
Koňská stáj, vyjížďky na koních, výlety na koních, výuka jízdy na koních
Koňská stáj Lidka nabízí vyjížďky na koních, výlety na koních i výuku jízdy na koních v krásném prostředí Jeseníků.
Požární bezpečnost budov - odolnost objektů, projektové evakuační dokumenty
Projekční činnost v oblasti požární bezpečnosti budov provádí firma PROJEKT CENTRUM NOVA s.r.o. z Pelhřimova. Zpracujeme dokumenty pro evakuaci osob a vyhodnotíme požární odolnost objektů.
Uchycení fasádní desek ILTEGRO - VARIO - inovativní uchycení fasádních obkladů
Moderní, inovativní a efektivní to jsou konstrukce k uchycení fasádních desek VARIO pro montované fasádní obklady, které pro Vás zajišťuje brněnská firma ILTEGRO, spol. s.r.o.
Roleta na bazén neboli lamelové zakrytí bazénu pro design, bezpečnost i praktičnost
Roleta na bazén od společnosti Bazény Desjoyaux je vrcholem designu, bezpečnosti, ale i praktičnosti. Proto neváhejte a pořiďte si automatické lamelové zakrytí bazénu i vy…
Elektrikářské práce, elektroinstalace Praha – profesionalita od odborníků
S elektřinou není radno si zahrávat. Pokud potřebujete například elektroinstalace menších i větších rozsahů, s důvěrou se obraťte na profesionály z firmy Tomáš Erben – elektrikářské práce z Prahy.
Svařování nerezu a oceli metodou MIG/MAG, TIG/WIG - zakázková výroba ocelových, nerezových konstrukcí
Vít Hél z Uherského Ostrohu realizuje zakázky v oblasti výroby ocelových, nerezových konstrukcí. Provádí svařování nerezu a oceli metodou MIG, TIG. Působí v lokalitě Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Plastové lamelové clony a PVC závěsy - řešení problému stále otevřených vrat
Hledáte plastové lamelové clony či PVC závěsy? Obraťte se na společnost PERFECT DOOR s.r.o., která sídlí v Praze a má velký výběr lamelových clon a PVC závěsů.
PERFECT DOOR s.r.o. Garážová a průmyslová vrata Praha
Podlahová prkna svým vzhledem nikdy nezklamou - reprezentativní vzhled pro Váš domov
Uvažujete, jakou podlahu vybrat? Chcete-li, aby působila stylově, doporučujeme uvažovat o podlahových prknech, které svým vzhledem nikdy nezklamou. Vyvolají vždy příjemnou atmosféru.
BOMA PARKET s.r.o. Specialista na podlahy Praha
Práce v terénu s vysokozdvižnou plošinou – pronájem plošin do 14 a 22 metrů
Pronájem vysokozdvižných plošin se zdvihem do 14 a 22 metrů s jednoduchou obsluhou a nízkou hmotností umožňují pracovníci společnosti Elektroprogres Hranice, spol. s r.o.
Elektroprogres Hranice, spol. s r.o.
Výroba ocelových konstrukcí a zámečnických prvků
Společnost HLH Divize výroba O.K., s.r.o. se zabývá výrobou ocelových konstrukcí a zámečnických prvků již více než dvacet let.
HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pronájem komfortních mikrobusů s 8 nebo 9 místy na cestování v tuzemsku i do zahraničí
Cestujte pohodlně s vícečlennou rodinou nebo přáteli v komfortních mikrobusech Opel Vivaro. Mikrobusy až pro 9 osob půjčuje v okolí Ostravy a Frýdku-Místku autopůjčovna Moravia Rent.
Moravia Rent Půjčovna Dodávek
Profesionální čalounictví v Praze - prodej látek, restaurování a výroba nábytku na zakázku
Pravé čalounictví najdete v Praze! Nabízíme prodej čalounických látek různých druhů a barev, profesionální restaurování i výrobu čalouněného nábytku na zakázku. Navíc vyrábíme i matrace na míru.
Klášterní pivovar Strahov - místo pro vaše nezapomenutelné akce a vynikající pivo v Praze
Klášterní pivovar Strahov nabízí nejenom vynikající pivo, ale také jedinečné prostředí a širokou škálu možností pro vaše akce, jako jsou svatby, teambuildingy, firemní večírky v srdci města Prahy.
Klášterní pivovar Strahov Pivo Sv. Norbert
Ivana Regina Kupcová Sádlová - výjimečná osobnost v uměleckém světě!
Vítám Vás na mé stránce, kde se můžete dozvědět více o mé autorské tvorbě. Jsem scénáristka, moderátorka a mám pravidelný pořad v rádiu, často vystupuji i v televizi.
Kvalitní výstavba, rekonstrukce, montáž, oprava plynovodů a ropovodů
Profesionální a kvalitní výstavbu, rekonstrukci a opravu plynovodů a ropovodů zajišťuje společnost Glumbík s.r.o., která má v této oblasti dlouholeté zkušenosti a disponuje kvalifikovaným personálem.
GLUMBÍK s.r.o. Výstavba  rekonstrukce plynovodů
Vysoká efektivita a výkon při štípání dřeva - profesionální automatické štípače
Techniku s vysokým výkonem, efektivitou při štípání dřeva zakoupíte u firmy Automatické štípače Sláma z Osové Bítýšky. Dodáváme profesionální automatické štípače nejen pro průmyslové zpracování dřeva.
Automatické štípače Sláma František Sláma