Aktuální microsite

Kancelářské skříně s vysokou nosností polic a variabilitou úložného prostoru včetně 3D vizualizace
Široký sortiment kancelářských skříní s variabilitou úložného prostoru a vysokou nosností polic pořídíte v prodejně Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s. Poskytujeme i 3D vizualizaci kanceláří zdarma.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Romantické svatby na míru v Telči
Krásnou romantickou svatbu na míru pro Vás v Telči zorganizuje Hotel Antoň. Prožijte své jedinečné a výjimečné okamžiky v našem hotelu.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Opravy hydraulických zvedáků nákladních vozidel
Opravy hydraulických zvedáků všech typů nákladních vozidel zajistí firma SLOMAK Zlín. Na prodej u nás i náhradní díly pro hydraulické zvedáky.
Tiché centrální vysavače pro administrativní budovy – čistota v kancelářích a na úřadech
Centrální vysavače značek BEAM Elektrolux pro použití v administrativních budovách, kancelářích a na úřadech prodává Roman Rozsypal – EKOELEKTRO, který sídlí v Olomouci a provozuje i e-shop.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Bezpečnostní agentura Brno, ostraha objektů, osob nebo majetku
Veškeré služby v oblasti ostrahy a bezpečnosti pro Vás zajistí bezpečnostní agentura TRUE AGENCY SECURITY s.r.o., která je profesionálem na českém trhu.
TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
Autobus na školní výlet, zájezd s komfortem a profesionálními řidiči
Autobusy na školní výlety a jiné zájezdy zajišťuje společnost Josef Ševčík Autodoprava, která vám zaručí naprostý komfort a profesionální řidiče, kteří vás v pořádku dovezou na určené místo.
Josef Ševčík - Autobusová doprava
Pěstitelské substráty, jarní cibuloviny, zeleninové přísady, okrasné dřeviny, ovocné stromky, osiva, semínka - v zahradnictví
Prodejna Horticentrum-zahradnictví Březová u Zlína má připraven široký sortiment okrasných rostlin a dále substráty, semínka, jarní cibuloviny, zeleninové přísady, ovocné stromky, zahradnické doplňky.
ARBOREA Březová s.r.o. Zahradnictví Slušovice
Servis, dodávka a prodej variabilních roštových kontejnerů a kompostérů
Kytulava s.r.o. v Ostravě se zabývá servisem, dodávkou a prodejem roštových kontejnerů a kompostérů. Tyto kontejnery mají celou řadu využití, lze je libovolně přemístit, kam zrovna potřebujete.
Gumové dlaždice vhodné pro dopadové plochy hřišť, tělocvičen i venkovních sportovišť
Pro stavbu či rekonstrukci hřišť, tělocvičen či venkovních sportovišť jsou vhodné dopadové plochy z gumových dlaždic a dlažeb. Najdete je na eshopu společnosti FLOMAT s.r.o. se sídlem v Ostravě.
FLOMAT s.r.o. Rohože, podlahy, podlahoviny
Venkovní terasové podlahy EasyDeck odolají všem nepříznivým vlivům
Podlahy na venkovní terasy, které odolají všem nepříznivým vlivům, to jsou německá terasová prkna EasyDeck, která můžete zakoupit u ZAHRADNÍK PARKET z Prahy 6.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Optické vysokorychlostní připojení k internetu k více jak 100 obcí na Vysočině
Optické vysokorychlostní připojení k internetu od firmy M-SOFT, spol. s.r.o., Jihlava. Nyní dostaneš 6 měsíců zrychlení ZDARMA. Stabilním a výkonným optickým připojením.
Mapování, digitalizace a sběr dat, zaměření - kompletní geodetické služby
Kompletní geodetické služby pro firmy, projekty i domácnosti poskytuje firma ADITIS s.r.o. z Brna. Zajišťujeme mapování, zaměření staveb, digitalizace, sběr dat a jiné činnosti v oblasti geodézie.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Podlahové studio – dodávka a pokládka podlahových krytin
O dodávku podlah a pokládku podlahových krytin od spolehlivých evropských výrobců se Vám postará společnost Podlahy Kasal ze Žďáru nad Sázavou.
Podlahy Pavel Kasal
Průmyslové stavby, Ústecký kraj
Společnost FIRECLAY, spol. s r.o. se zabývá průmyslovými stavbami. Jsme jedna z nejvýznamnějších stavebních firem zaměřujících se na průmyslové stavby v Ústeckém kraji.
FIRECLAY, spol. s r.o. Komplexní průmyslové stavby Litvínov
Antistresová Indická masáž hlavy Champi - pomocí akupresury se zbavíte bolestí hlavy, migrény, napětí ve svalech
V centru ViaNatura ve Zlíně používáme různé metody pro úlevu od bolestí, stresu, napětí. Při prevenci bolestí hlavy, migrény, nespavosti je vhodná Indická masáž hlavy CHAMPI, využívá se akupresury.
Elektrikářské práce Praha 5
Elektrikářské práce na Praze 5 obstará společnost pana Tomáše Erbena. Když nastane problém s elektřinou, je potřeba ho rychle řešit. V dnešní době totiž není téměř možné bez elektřiny běžně fungovat. Od toho je tu Tomáš Erben, který poskytuje elektrikářské práce. Dbá při tom hlavně na kvalitu provedené práce a individuální přístup ke ...
Celní deklarace Hradec Králové – odbavení kusových, kamionových a kontejnerových zásilek
Poskytujeme komplexní celní odbavení kusových, kamionových, kontejnerových zásilek včetně dovozů a vývozů zásilek, dále režimy s ekonomickým účinkem /AZS PZS.
EMSculpt - posilování bez cvičení, neinvazivní metoda odbourávání tuků
KM Studio Zlín rozšířilo své služby o neinvazivní metodu odbourávání tuků - EMSculpt. Jde o posilování bez cvičení, při ošetření pohodlně ležíte a vše je naprosto bezbolestné.
Komplexní účetní služby, mzdové účetnictví, daně a poradenství
Společnost ABC.ENTERPRISE, a.s. poskytuje kompletní účetní služby, mzdové účetnictví, daňové služby a poradenství.
ABC.ENTERPRISE, a.s.
Mobilní výměna autoskel všech typů
Nabízíme mobilní výměnu všech typů autoskel, osobní, nákladní vozy, autobusy - AMT AUTO-SKLA s.r.o. Liberec
AMT AUTO-SKLA s.r.o. Autoskla Liberec - prodej a montáž
Antidekubitní matrace - účinná prevence a podpora léčby dekubitů
Pro efektivní prevenci a podporu léčby dekubitů skvěle poslouží aktivní antidekubitní matrace, které vyrábí a dodává společnost PROMOS spol. s.r.o.
PROMOS spol. s r.o.
Servomotory řady TGN s různými snímači polohy dle přání zákazníka
Servomotory řady TGN s různými snímači polohy dle přání zákazníka dodává TG drives, s.r.o. z Brna. Servomotory TGN se vyrábějí pro různá napětí stejnosměrného meziobvodu a na různé jmenovité otáčky.
TG Drives, s.r.o.
Použité námořní kontejnery – výhodný prodej nebo pronájem
Použité námořní ocelové kontejnery v několika velikostech k uskladnění objemného materiálu nebo zboží výhodně prodává nebo pronajímá společnost METRANS, a.s. z Prahy.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
prodej a pronájem svačinových automatů – Damian LUCE X SNACK
Svačinové automaty Damian LUCE X SNACK, který obsahuje slané pochutiny, bagety, sendviče, sušenky, cukrovinky, balené nápoje - prodej, pronájem, servis od firmy DELIKOMAT s.r.o. v Brně.
DELIKOMAT s.r.o.
Prodej a montáž značkových krbů, krbových kamen a sporáků ROMOTOP, HAAS SOHN, HS FLAMINGO, DOVRE, KVS MORAVIA
Prodejem a montáží značkových krbů, krbových kamen a sporáků prémiových výrobců ROMOTOP, HAAS SOHN, HS FLAMINGO, DOVRE, KVS MORAVIA se v Prostějově i Olomouci zabývá Kominictví Marek Švécar.
Kominictví Marek Švécar