Aktuální microsite

Profesionální a kompletní služby v oblasti projekční činnosti pro stavby nebo veřejný sektor
Pelhřimovská firma PROJEKT CENTRUM NOVA, s.r.o. poskytuje služby v projekční činnosti a inženýrské práce pro průmyslové budovy, veřejný sektor a zajišťuje rovněž i dokumentaci.
Výhodný velkoobchodní prodej školkařských výpěstků a zahradnických potřeb
Nakupujte za super ceny v našem velkoobchodním sortimentu zahradních potřeb nebo školkařských výpěstků - Zahradnické centrum Diké, s.r.o. Liberec
Diké, s.r.o. Zahradnické centrum Příšovice
Průmyslové utěrky do autoservisu, dílny a haly - efektivní čistění
Společnost ZVG CZ s.r.o. ze Znojma dodává průmyslové leštící a čistící utěrky pro snadné a efektivní čištění do autoservisů, dílen a do průmyslových hal.
ZVG CZ s.r.o.
Výroba peletovacích linek, zemědělských strojů a zařízení
Sháníte-li odborníka na výrobu, údržbu, či servis peletovacích linek nebo jiných zemědělských strojů a zařízení, tak oslovte firmu HAIVA Tasovice.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Broušení kovů na plocho - přesné strojní broušení rovinných ploch u složitých kovových výrobků
Strojírenská firma KUMI-KOVO s.r.o. z Holešova ve Zlínském kraji v rámci zpracování kovových výrobků provádí povrchové úpravy strojním broušením na plocho - rovinné broušení kovů s vysokou přesností.
Volné pracovní místo v oblasti rehabilitace - fyzioterapeut-ka v rehabilitačním středisku
Rehabilitační středisko MEDICAL POINT, s.r.o. Zlín má aktuálně volné místo pro fyzioterapeuta - fyzioterapeutku. Nutnost patřičného vzdělání - odbornost v oblasti rehabilitace, flexibilita.
MEDICAL POINT s.r.o. Rehabilitační centrum Zlín
Terénní úpravy, zahradní servis - široká škála zahradnických služeb
Zahradní servis a terénní úpravy Vám poskytne firma Hastík ve Zlíně či Vsetíně a jeho okolí. Nabízíme širokou škálu zahradnických služeb.
Zahrady - Hastík s.r.o.
Termo Moštěk, voda topení plyn Uherské Hradiště, rekonstrukce bytových jader, instalatérství
Provádíme kompletní dodávky a montáže ústředního topení hlavně pro stavební firmy, plynoinstalace, vodoinstalace, montáž kanalizace, dodávka a montáž koupelen, elektroinstalace.
Termo Moštěk Intalatérství Uherské Hradiště
Vedení účetnictví, daňové evidence, ekonomické a insolvenční poradenství od BASTO Invest s.r.o.
Společnost BASTO Invest s.r.o. nabízí služby vedení účetnictví a daňové evidence. Ekonomické a insolvenční poradenství patří také k naší činnosti.
BASTO Invest s.r.o. účetnictví
Zemina, hnojivo, zeleninové sazenice - sadba zeleniny, okurek, rajčat, papriky ze zahradnictví
Talašovo zahradnictví s.r.o. se specializuje na pěstování brambor, zelí i zeleninové sazenice, na našich prodejnách nakoupíte i zeminu, hnojivo či rašelinu. Naše prodejny - Tlumačov, Otrokovice, Zlín.
TALAŠOVO ZAHRADNICTVÍ s.r.o. Dodavatel sazenic, zeleniny, ovoce, zelí
Ochranné samolepicí fólie a pásky - ochrana proti poškození a zašpinění
Ochranné samolepicí fólie a pásky seženete u společnosti Steroll s.r.o. Zlín. Specializujeme se na výrobu a dodávku samolepicích pásek, které ochrání materiál před poškozením či zašpiněním.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Fyzioterapie a léčebná rehabilitace - kineziologický rozbor, cvičení ve vývojových řadách podle Koláře, metoda Mojžíšové
Studio FyzioVita Otrokovice pro zájemce z okolí Zlína, Uh. Hradiště i Kroměříže poskytuje služby fyzioterapie a léčebné rehabilitace. Využíváme kineziologický rozbor, cvičení podle Koláře, Mojžíšové.
Rodinné domy na klíč, rekonstrukce, projektová činnost
Společnost Stavební a pece, spol. s r.o. nabízí kompletní stavební činnost. Stavíme rodinné domy na klíč, provádíme rekonstrukce a projektovou činnost.
Oleje na dřevěné terasy a nábytek za akční ceny
Připravte Vaši dřevěnou terasu a nábytek na léto s výhodnou nabídkou přírodních impregnačních olejů a dalších prostředků na terasy od BOMA PARKET s.r.o.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Prodej i pronájem elektronických docházkových systémů - zajišťujeme montáž i servis
Kompletní služby v oblasti docházkových systému naleznete u žďárské firmy ELVIS, která poskytuje elektronické systémy pro evidenci příchodů a odchodů zaměstnanců.
ELVIS
Formy na pečení, hrnce, nože i železářství – bohatý výběr domácích potřeb a vybavení
Produkty železářství, velký výběr vybavení do domácnosti, formy na pečení, hrnce, nože a mnoho dalšího má ve svém sortimentu prodejna Domácí potřeby Domino – Olomouc.
Domácí potřeby Domino - Olomouc
Sazenice jahod stáleplodících, jednouplodících, převislých, přísady bylinek v zahradnictví
Rodinné Zahradnictví u rozchodníka již má plně zásobenou prodejnu. Přijeďte si pro sazenice jahod nebo přísady bylinek a vše nutné pro jarní výsadbu. Najdete nás nedaleko Zlína, ve Fryštáku-Žabárna.
Nejlepší podlahové krytiny v Praze od specialisty BOMA PARKET s.r.o.
Potřebujete kvalitní a profesionální podlahovou krytinu? BOMA PARKET s.r.o. nabízí široký sortiment dřevěných, laminátových a vinylových podlah a je specializovaným dodavatelem na trhu.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Přístřešky na odpadové nádoby, koše a popelnice – kvalitní přenosné přístřeší
Přístřešky na odpadové nádoby, koše a popelnice ve formě kvalitního přenosného přístřeší ukotveného do podloží dodává nejen v okolí Olomouce a Šumperku společnost Čekárny – bus.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Prodej tvrdého i měkkého palivového štípaného dřeva, výkup dřeva
Společnost Svadbales prodává tvrdé i měkké palivové štípané dřevo. Zabýváme se také výkupem dřeva.
Pavoučí minijeřáb se využívá pro lehké i těžké úkoly v hůře dostupných prostorách – pronájem
Využijte možnost pronájmu pavoučího minijeřábu buď s obsluhou nebo bez, který se hodí pro použití v těžko dostupných prostorách, u společnosti Sklenářství Kohoutek s.r.o. v Ostravě i jinde.
Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o.
Zahradnictví s rozvozem zakoupeného zboží na místo určení včetně možnosti výsadby
Zahradnictví Brno Kresa s.r.o. zajišťuje pro své zákazníky rozvoz zakoupeného zboží na místo určení v rámci Brna zcela zdarma. K dopravě je možné si objednat i výsadbu zakoupených rostlin.
Zahradnictví Brno Kresa s.r.o.
Vodovodní, umyvadlové a dřezové baterie NOVA – prodej a servis od profesionálů
Spolehlivým prodejcem kvalitních vodovodních, umyvadlových, dřezových a dalších typů baterií značky NOVA je společnost KOVER, spol. s r.o. z Jesesníku, jejíž pracovníci zajišťují i servis.
KOVER, spol. s r.o.
Stínící tkanina na plot - zelená zástěna, která chrání před větrem i sousedy
Stínící tkanina na plot je ideálním řešením před větrem i pro zamezení viditelnosti na pozemek. Firma GAVES-SM s.r.o. z Dobšic u Znojma zajistí prodej zelené zástěny - plotové clony.
Realizace asfaltových komunikací včetně chodníků
Pokud potřebujete ve městě nebo obci postavit novou asfaltovou komunikaci včetně přilehlých chodníků, obraťte se na firmu DS DUMA s.r.o. ze Znojma, která se postará o realizaci této dopravní stavby.