Aktuální microsite

Wellness centrum s masážemi v Dolních Věstonicích- pobytové balíčky v hotelu
Relax a odpočinek si vychutnáte v Rodinném wellness hotelu U Langrů v Dolních Věstonicích. Poskytujeme výhodné pobytové balíčky se vstupem do našeho wellness centra s masážemi.
Rodinný wellness hotel u Langrů
Ošetření zubů laserem - stomatologické ošetření laserovou technologií
Rafael dentální klinika Zlín má moderní vybavení, provádíme ošetření zubů laserem KEY LASER 3, stomatologické ošetření laserovou technologií urychluje hojení a minimalizujeme bolest a otoky.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Projekty pro stavby, projekční a inženýrská činnost ve výstavbě na Vysočině
Firma PROJEKT CENTRUM NOVA, s.r.o. poskytuje služby v oblasti inženýrských činností. Zabývá se projektovou činnosti pro stavby nebo budovy ve výstavbě. Zajišťuje komplexní služby.
Montované stavby a dodávky autoumýváren, automyček
Montované stavby a dodávky autoumýváren (automyček) provádí firma Šebesta, spol. s r.o. v Kyjově. Postarají se o návrh i montáž a dodávku materiálu a stavebnicového systému.
Šebesta, spol. s r.o.
Vybavení karosáren - měřící systém proměřování podvozku SHARK. Pracuje s vysokou přesností ±1mm
Vybavení karosáren, měřící systém proměřování podvozku SHARK od firmy MITERAL Ing. Alice Smejkalová. Revolučně zkracuje přeměření celého vozidla během rovnacích prací.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
Švestková povidla z vyzrálých švestek z Pravčic - vítěz testu švestkových povidel Dtest
Výrobce povidel - Jiří Netopil z Pravčic u Kroměříže, vyrábí švestková povidla z vyzrálých švestek. Díky kvalitě je náš produkt vítězem testu švestkových povidel v Dtestu 03/2016.
Švestková povidla Jiří Netopil www.svestkovapovidla.cz
Kompletní zahradnické služby - údržba zahrad, výsadba trávníků, stromků, živých plotů
Zahradnické služby Hastík Vám poskytnou kompletní zahradnické služby v Rožnově a okolí, od realizace přes údržbu až po návrhy zahrádek a skalek. Nabízíme také výsadbu živých plotů nebo trávníků.
Zahrady - Hastík s.r.o.
Kotevní technika - šrouby do plechu, dřeva, betonu, porobetonu a lehčených materiálů
Šrouby do plechu, dřeva, betonu, porobetonu, lehčených materiálů a jiný spojovací materiál seženete ve firmě Jakub Kokeš CZ, s.r.o., která prodává široký sortiment kotevní techniky.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Prodej výtahových lan DWH Taurus s vysokou únosností a dlouhou životností
Speciální výtahová lana pro strojírenství i lesnictví prodává naše společnost Lano Moravia, s.r.o. z Prostějova. Vsaďte např. na lano DHW Taurus Super Lift s dlouhou životností a vysokou únosností.
Lano Moravia, s.r.o.
Variabilní akátové květináče - venkovní nekonečné záhony
Novým produktem firmy WOODCMTE s.r.o. z regionu Zlínský kraj jsou variabilní akátové květináče, které lze sestavit jako venkovní nekonečné záhony. Lze je přizpůsobit každému prostoru.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Zajištění cateringu pro akce všeho druhu - cateringový servis
O zajištění cateringu v okolí Hodonína, Uherského Hradiště se postará Hotel Rozkvět. Cateringový servis - pohoštění na Vaše oslavy, soukromé akce v naší režii.
Novinka - Automat na zelí - čerstvé kysané zelí za bezkonkurenční cenu
Automat na zelí jako novinku zavedlo Zemědělské družstvo vlastníků Nošovice. Najdete ho vedle mlékomatu před kravínem v Nižních Lhotách v okrese Frýdek-Místek. Zdravé kysané zelí za skvělou cenu.
Zemědělské družstvo vlastníků Nošovice
Ochranné pracovní pomůcky z e-shopu s rychlým dodáním firmám i jednotlivcům
Široký výběr ochranných pracovních pomůcek, přehledné vyhledávání a rychlé dodaní nabízí firmám i jednotlivcům e-shop společnosti Schachermayer, spol. s r.o. z Hostivic.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Komplexní práce, záruční a pozáruční opravy – autorizovaný servis nářadí DeWALT
Autorizovaný servis nářadí a sekaček DeWALT, realizaci záručních i pozáručních oprav a s tím související komplexní práce zajišťuje pro celou Českou republiku společnost KRES DeWALT.
KRES DeWALT Autorizovaný servis DeWALT
Prodej a servis AKU vrtaček, brusek i šroubováků Milwaukee - eshop s širokým sortimentem nářadí
Prodej a servis AKU vrtaček, brusek, šroubováků a dalšího elektrického ručního nářadí značky Milwaukee najdete na eshopu společnosti Lixus Technik s.r.o., kde najdete široký sortiment produktů.
Lixus Technik s.r.o.
Přírodní a mrazuvzdorná kamenná kúra, rula pro zahradní úpravy a dekoraci
Přírodní kamennou a mrazuvzdornou kúru z ruly vhodnou na zahradu, záhony, kolem stromů nebo na chodníky dodává v širokém okolí Znojma firma BOŠ spol s.r.o.
BOŠ spol. s r.o.
Dílenské a hydraulické lisy s rámy ve tvaru C, O nebo sloupové
Slopové hydraulické lisy nebo s rámy ve tvaru C, O seženete u společnosti PRESSHYDRAULIKA, s.r.o., která se v Bohumíně a okolí zabývá vývojem, výrobou a prodejem hydraulických a hlubokotažných lisů.
PRESSHYDRAULIKA, s.r.o.
Přijďte si od června nasbírat čerstvé jahody a zakoupit domácí marmelády a zavařeniny
Tradiční samosběr či prodej čerstvých jahod i marmelád nedaleko Brna zajišťuje firma Zelenina Kupařovice. Zakoupit můžete i veškerou sezónní zeleninu a další ovoce.
Zelenina Kupařovice Jiří Kratochvíl
Zakružování profilů, trubek, tyčí a výměníků - kvalitně odvedená práce za příznivou cenu
Česká firma Přidal vám zajistí zakružování profilů, trubek, tyčí a výměníků. Své výrobky dodáváme po celé České a Slovenské republice i do zahraničí - kvalitně odvedená práce za příznivou cenu!
Přidal s.r.o.
Nábytek do dětského pokoje, židle a psací stole pro děti i studenty
Vybavte pokoj vašich dětí kvalitním nábytkem. Na e-shopu 3Dkancelar.cz pořídíte pohodlné ergonomické židle a výškově nastavitelné psací nebo počítačové stoly do dětských i studentských pokojů.
Monitoring, revize a kamerové zkoušky kanalizací včetně záznamu
Jsme společnost S-KONTROL s.r.o. z Hradce nad Moravicí a pomůžeme vám vyřešit potíže s kanalizací v Opavě i Bruntále. Provádíme monitoring, revize a kamerové zkoušky kanalizací včetně záznamu.
S-KONTROL s.r.o. Čištění, monitoring kanalizací Opava
Zahradní keramika, keramické nádoby, misky - ruční výroba na přání zákazníka
Užitnou i okrasnou zahradní keramiku, keramické nádoby a misky si objednejte z dílny Věry Heleny Svobodové z Ostravy- na přání Vám vyrobí jakýkoliv okrasný předmět, pro oživení Vaší zahrady.
Celní služby, poradenství
Společnost EURO CUSTOM poskytuje kompletní celní služby zákazníkům včetně celního poradenství.
EURO CUSTOM s.r.o. www.celnideklaracezlin.cz
Balkonové květiny, letničky, trvalky, bylinky a sazenice vinné révy v zahradnictví
V Talašově zahradnictví Tlumačov již probíhá výprodej balkonových květin, trvalek, letniček, vinné révy, přiďte si vybrat i bylinky. Spokojené zákazníky máme převážně z okolí Zlína, Kroměříže.
TALAŠOVO ZAHRADNICTVÍ s.r.o. Dodavatel sazenic, zeleniny, ovoce, zelí