Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Zlínský kraj
Prodej, certifikovaná montáž tažného zařízení na osobní, dodávkové vozy
Zájemci o montáž tažného zařízení z regionu Kroměříž, Přerov se mohou obrátit na Autoservis Došlík. Patříme mezi certifikovaná pracoviště. Na prodej tažná zařízení na osobní, dodávkové vozy.
Petr Došlík - Autoservis Kroměříž www.autoservis-doslik.cz
Čištění, dezinfekce kontaminované či dlouho nepoužívané studny
Firma Pavel Páleníček provádí čištění, dezinfekce studny v regionu Kroměříž, Zlínský kraj. Pokud chcete znovu užívat dlouho nepoužívanou studnu je třeba ji vyčistit, aby voda nebyla kontaminovaná.
Pavel Páleníček - Čištění studní
Autoklimatizace - diagnostika, servis klimatizace v autě
Domluvte si s předstihem servis klimatizace v autě u DH - servis Staré Město u Uherského Hradiště. Diagnostika závad a údržba autoklimatizace je před letní sezónu nutností.
DH - servis Hana Grebeníčková
Výroba výměnné hydraulické systémy a hákové, ramenové nosiče kontejnerů - montáž na nákladní auta pro zemědělce, stavební firmy
Firma FORNAL trading sídlí v Měrůtkách u Kroměříže. Vyrábí výměnné hydraulické systémy a nosiče kontejnerů na nákladní auta, které montuje na vozy pro zemědělce, silničáře, stavební i jiné firmy.
FORNAL trading s.r.o. Výrobce nástaveb nákladních vozidel
Strojní omítky pro dokonale rovné a hladké stěny
Objednejte si strojní omítky od Alfréda Popka a proměňte svůj domov v dílo umění. Přinášíme precizní řemeslnou práci, která zaručuje hladké a rovné stěny.
Alfréd Popek - strojní omítky
Prodej interiérové dekorační barvy Brillant Metallico - disperzní barva s metalickým efektem
Na prodejně BARVY COLORMAT s.r.o. ve Zlíně najdete v sortimentu interiérových barev i dekorační barvy Metallico, jde o disperzní barvy s metalickým efektem ve 42 odstínech.
BARVY COLORMAT s.r.o. prodej barev, laků, omítek Zlínský kraj
Eshop zaměřen na provozní náplně pro Vaše vozidlo - motorové oleje, aditiva, brzdové, chladící kapaliny, náplně do ostřikovačů
AD Shopa s.r.o. Otrokovice-Zlín, váš eshop pro autodíly a provozní náplně. Objednejte si motorové oleje, aditiva, chladící kapality pro všechny typy vozidel a užijte si výhodný nákup.
AD Shopa s.r.o. Váš dodavatel autodílů Zlínský kraj
Online nákup špičková lahvová vína z dobrých ročníků - jakostní přívlastkové víno, slámové, ledové
Firma ZLATÁ VÍNA s.r.o. provozuje eshop pro pohodlný online nákup vína. Vybírejte z více než 300 druhů lahvového vína, na výběr jakostní přívlastkové víno z dobrých ročníků i slámové, ledové.
ZLATÁ VÍNA s.r.o. Vinotéka Staré Město - Uherské Hradiště
Prodej palivového dřeva, odřezky dřeva na topení, dřevěné brikety v pytlích
Společnost BRENUS, s.r.o. z regionu Uherské Hradiště Vám dodává mimo spárovky i dřevěné brikety a odřezky dřeva na topení. Prodej palivového dřeva ve vacích typu bigbag a briket v pytlích po 50kg.
BRENUS, s.r.o. Dodavatel dřevařských materiálů
Moderní hotel, který má prostory vhodné pro firemní akce, konference, školení, teambuilding - bowling, relax centrum pro hosty
Hotel Vyhlídka Luhačovice má prostory vhodné pro firemní akce, konference, školení, teambuilding. Hosté ocení komfortní ubytování, chutné stravování, profesionální techniku, relax centrum i bowling.
Hotel Vyhlídka Ubytování u Luhačovické přehrady
Dělení nerezových materiálů - přesné řezání nerez oceli, profilů, trubek, tyčí
Společnost NEREZOVÉ MATERIÁLY s.r.o. Uherské Hradiště se zabývá nejen prodejem hutního materiálu, ale zajišťuje i dělení nerezových materiálů - řezání nerez oceli, profilů, trubek, tyčí dle požadavku.
NEREZOVÉ MATERIÁLY, s.r.o. Dodavatel nerezové oceli Zlínský kraj
Měření, atestace plastů, plastové drtě, vlhkosti plastového granulátu
Pro firmy zabývající se zpracováním plastů nabízí společnost Remiva Chropyně službu měření a atestace plastů, plastové drtě a měření vlhkosti plastového granulátu.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Váhové aplikace na míru, software pro pokladní systém, pro PC pokladny
Společnost Selva - váhy s.r.o. z Hulína u Kroměříže zajistí dodávky i servis vah, dále dle požadavků zákazníka dodá na míru váhové aplikace, software pro pokladní systém, PC pokladny s napojením EET.
Selva - váhy s.r.o. Váhy a vážící systémy na zakázku
Pěstování lesních sazenice prostokořenných - prodej do lesních školek
Společnost PROPLANT GROUP s.r.o. v okolí Vsetína provádí tradiční pěstování lesních sazenic prostokořenných a také zajišťuje jejich prodej do lesních školek.
PROPLANT GROUP s.r.o. Lesní a okrasné školky Kelč
Domy, byty, apartmány, penziony, restaurace i pizzerie – kompletní interiéry na klíč
Na kompletní realizaci interiérů na klíč u domů, bytů, penzionů, apartmánů, restaurací i pizzerií přesně podle představ zákazníků se zaměřuje společnost TOM stolařství působící v okolí Zlína a Brna.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Lehké montované WC kabinky pro mateřské školky, ubytovací zařízení i veřejné prostory
Lehké montované WC kabinky pro mateřské školky, ubytovací zařízení i veřejné prostory vyrábí společnost BÖHME CZ spol. s r.o., která zajišťuje také realizaci a montáž WC kabinek a příček.
BÖHME CZ spol. s. r.o.
Velkoobchod technického zařízení budov - sortiment topení, instalací, sanity pro montážní firmy
Společnost GIENGER spol. s r.o. Napajedla je velkoobchod technického zařízení budov. V oblasti TZB dodáme sortiment topení, sanity, instalací pro montážní firmy z regionu Zlín, Zlínský kraj.
GIENGER spol. s r.o. Velkoobchod TZB Zlínský kraj
Eshop nové spotřebiče, bílá technika 2. jakosti - pračka, sušička, myčka, lednička, sporák
Nakupujte nové spotřebiče levněji - pračka, myčka, sušička, lednička, sporák i další bílá technika 2. jakosti je na prodej v eshopu firmy Komisárna-elektro Zlín. Zboží je plně funkční s plnou zárukou.
Komisárna-elektro s.r.o. Diskontní nákupy - elektro Otrokovice
Servis vnitřních žaluzií - oprava vodícího lanka, řetízku na hliníkových žaluziích
Richard Trojan se specializuje na servis vnitřních žaluzií. Vyřešíme běžné opravy jako přetržení vodícího lanka či řetízku na žaluziích. Působíme v okolí Kroměříže - Zlínský kraj, Přerov, Prostějov.
Richard Trojan - RIMI opravna žaluzií www.opravnazaluzii.cz
Půjčovna svatebních šatů - výjimečné modely romantické krajkové, zdobené, elegantní i extravagantní šaty, boho styl
Navštivte Svatební studio GABRIELA Zlín - Želechovice nad Dřevnicí a vyberte si zde svatební šaty, které vám dodají osobitost a styl. Máme výjimečné modely - krajkové, zdobené i extravagantní šaty.
Svatební studio GABRIELA Zlín Gabriela Bělíčková
Genetika a šlechtění obilnin, Zemědělský výzkumný ústav Kroměříž
Oddělení genetiky a šlechtění Zemědělského výzkumného ústavu Kroměříž se zabývá studiem, udržováním a vedením kolekce genetických zdrojů obilnin (jarní ječmen, oves, žito).
Zemědělský výzkumný ústav Kroměříž, s.r.o. Agrotest fyto, s.r.o.
Rostlinná výroba se zaměřením na obiloviny, olejniny - ozimá pšenice, ozimá řepka
Farma Holešov s.r.o. je zemědělská firma ze Zlínského kraje. Pěstuje ozimou pšenici, ozimou řepku, obiloviny a pícniny, které jsou oblíbené a užitečné pro zemědělce i spotřebitele.
Farma Holešov, s.r.o. Zemědělská prvovýroba www.farma-holesov
Nové bytové jádro levně - oprava, rekonstrukce bytového jádra, koupelny
Stavební firma M+M, působící převážně v region Zlínský kraj, se již více než 20 let specializuje na rekonstrukce bytového jádra. Předěláme levně kopuelny i celé nové bytové jádro.
M+M Rekonstrukce bytových jader www.rekonstrukce-bytovych-jader-zlin.cz
Levná mulčovací kůra – prodej volně ložené mulčovací kůry včetně dopravy
Přijďte si pro levnou mulčovací kůry na Vaší zahrádku do společnosti Kamenivo Zlín Rybníky. nabízíme prodej volně ložené mulčovací kůry včetně dopravy ve Zlíně, Otrokovicích a okolí.
Kamenivo Zlín Rybníky Igor Čejka
Velkoformátové obklady, dlažby v matu, lesku, v designu žula, mramor - pokládka velkoformátů
Firma TOPSTR - David Strnka je firmou ze Zlínska, specializovanou na pokládku velkoformátové dlažby, obkladů. V dnešní době máte široký výběr velkoformátů v matu i lesku i různé imitace mramoru, žuly.
David Strnka - TOPSTR Obkladačské práce, designové stěrky Zlín