Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihomoravský kraj
Software pro správu a zabezpečení počítačové sítě a serveru pro školy, firmy a podniky
Kompletní připojení do sítě Internet a software pro ochranu interní sítě a severu pro školy, firmy a podniky zajistí v okolí Blanska firma Alfservis.
Alf servis, s.r.o.
Podnikatelské akce a setkání podnikatelů pro Brno, semináře, workshopy
Vyhledávané členství v Regionální hospodářské komoře Brno podpoří Vaši firmu. Podnikatelské akce a setkání podnikatelů, semináře, kurzy, workshopy a mnohé další získáte s členstvím.
Regionální hospodářská komora Brno RHK Brno
Výroba a dodávka recirkulační čistírny odpadních vod z autoumýváren REBEKA CCH
Výrobu a dodávku plastové chemické recirkulační čistírny odpadních vod z autoumýváren REBEKA CCH zajistí společnost Šebesta, spol. s.r.o. se sídlem v Kyjově u Hodonína.
Šebesta, spol. s r.o.
Mechanické hodiny pro zatraktivnění Vašeho interiéru
Německá firma HERMLE s dlouholetou tradicí vyrábí odolné mechanické hodiny, které zatraktivní Váš interiér. Přijďte na prodejnu Hodinářství Strnad v Brně a vyberte si ty pravé pro Vás.
Hodinářství Strnad
Palivové dříví s dopravou zdarma – ekologické a účinné palivo nejen pro domácí topení
Na prodej palivového dříví, které představuje ekologické a účinné palivo, s dopravou do 20 km zdarma se zaměřuje společnost WOOD TRADING s.r.o. v okolí Pohořelic a okresu Brno-venkov.
WOOD TRADING s.r.o.
Profesionální servis dopravních a manipulačních systémů – prodloužení životnosti pomocí servisních zásahů
Na profesionální servis dopravních a manipulačních systémů a prodloužení životnosti pomocí kvalitních servisních zásahů se zaměří profesionálové ze společnosti ROBOPAL s.r.o.
ROBOPAL s.r.o. Robotická paletizace
Ubytování v rodinném penzionu ve vinařství na Pálavě
Pokud hledáte komfortní ubytování v rodinném penzionu umístěním přímo ve vinařství, rezervujte si pokoj v penzionu Čeriva ve Vinařství Červinka.
Vinařství a penzion Červinka
Zařízení na tepelnou montáž zálisků (závitových vložek) do termoplastu
Prodejem zařízení na tepelnou montáž a instalaci zálisků do termoplastu v pneumatické verzi nebo manuální se stojanem se zabývá společnost SIMAF CZ s.r.o. se sídlem v Brně.
SIMAF CZ s.r.o.
Zakázková kovovýroba se zámečnickými pracemi, stavební zámečnictví
Zakázkovou kovovýrobou a zámečnickými pracemi se zabývá firma KOVOVÝROBA Herůfek. Dodáváme na klíč vyrobené zámečnické konstrukce a zpracujeme také zakázky stavebního zámečnictví v okolí Břeclavi.
KOVOVÝROBA Ing. Vladimír Herůfek
Přestavby energetických zdrojů pro průmyslové využití, na výrobu peletek, zpracování biomasy
Společnost Gustav Schuh - SD Install ve Znojmě se zaměřuje na projekty na výrobu peletek nebo zpracování biomasy - zajistí přestavby energetických zdrojů a jejich plné využití pro průmyslové účely.
SD Install Gustav Schuh
Český výrobce a subdodavatel strojírenských dílů - CNC stroje
CNC stroje, soustruhy obráběcí centra, brusky na ploch a rotační broušení to je Český výrobce a subdodavatel strojírenských dílů firma ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o. ve Znojmě.
ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
Zámečnické práce – ploty, brány, schody, pergoly a kovové konstrukce na míru
Na zámečnické práce, výrobu plotů, bran, branek, schodů, pergol, přístřešků a kovových konstrukcí na míru se v okolí Znojma zaměřuje Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáš Severa.
Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáš Severa
Filtry chladicích médií pro motory nákladních automobilů a užitkových strojů
Filtry chladicích médií prodává firma C-FILTER FILTRY, s.r.o. a k tomu kompletní kompletní sortiment. Z hlediska konstrukce se podobají kazetovým filtrům spin-on.
C-FILTER FILTRY, s.r.o.
E-shop, prodej, dodávka venkovních a vnitřních okenních parapetů Brno
E-shop, prodej, dodávka venkovních a vnitřních okenních parapetů od firmy iPARAPETY s.r.o. Brno. Parapety na míru do Vašich oken.Dodáváme pouze léty prověřené parapety.
iPARAPETY s.r.o.
BIO-dynamická řada pro péči o pleť a pokožku celého těla na bázi extra panenského olivového oleje
Hýčkejte celé své tělo s ekobio přírodní kosmetikou italské značky Oro di Spello s extra panenským olivovým olejem, kterou zakoupíte na e-shopu firmy Gretti s.r.o. z Brna.
Gretti s.r.o. Luxusní péče o tělo Brno
Vychutnejte si chuť uzeného masa, které je vyrobené bez náhražek, pouze z kvalitního masa
Výrobu poctivého uzeného masa, boku a dalších uzenářských výrobků z kvalitního masa bez náhražek a uzené na bukovém dřevě zajistí firma Poctivé uzenářství s.r.o. v Prosiměřicích u Znojma.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Transport vrtných souprav v rámci ČR i do zahraničí včetně doprovodu
Bezpečnou přepravu vrtných souprav na území ČR i do zahraničí se postará firma SEDOS transport s.r.o. Zajistíme transport nákladu včetně doprovodu.
SEDOS transport s.r.o. Nadrozměrná přeprava
Výkup katalyzátorů různých druhů automobilů – ceník podle kódového označení
Na výkup katalyzátorů různých druhů automobilů a s ceníkem podle kódového označení se zaměřují profesionálové ze společnosti HULMAN - kovošrot s.r.o. působící v Pohořelicích a Moravském Krumlově.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Vybavení a nábytek do ložnice – postele, skříně, komody, ložnicové sestavy
Veškeré vybavení a nábytek do ložnice, jako jsou elegantní čalouněné postele, rošty, komody, skříně nebo kompletní ložnicové sestavy, najdete v prodejně nábytku TPZ Dobšice.
TPZ, s.r.o. Prodej nábytku
Architektonická a inženýrská kancelář, stavební projekce od návrhu po kolaudaci stavby
Projektovou a inženýrskou činnost s kompletním zadáním, projektem i realizací dané stavby Vám zajistí společnost ze Znojma, ZNOJMOPROJEKT Ing. arch. Radomír KAMAN, s.r.o.
ZNOJMOPROJEKT Ing. arch. Radomír KAMAN, s.r.o.
Ubytování vhodné pro cyklovýlety – penzion v Lednicko-valtickém areálu
Na ubytování v dvoulůžkových třílůžkových, čtyřlůžkových i pětilůžkových pokojích v oblasti Pálavy, Mikulova a Lednicko-valtického areálu vhodného pro cyklovýlety se zaměřuje Penzion Mlýn Sedlec.
Penzion Mlýn Sedlec Ubytování Pálava
Topenářství, opravy a rekonstrukce rozvodů topení v domech, nebytových objektech
Topenářské práce, jako jsou opravy a rekonstrukce rozvodů v rodinných domech, bytech i nebytových objektech, provádí v okolí Moravského Krumlova a Ivančic firma FATO Hlaváč s.r.o.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Vsypy a ukládání uren do rodinného hrobu – komplexní pohřební služby a rozloučení s blízkými
O vsypy a ukládání uren do rodinného hrobu a komplexní zařízení všech pohřebních služeb týkající se rozloučení s blízkou osobou se postará POSPÍCHAL POHŘEBNÍ SLUŽBA ve Znojmě a Moravském Krumlově.
POSPÍCHAL POHŘEBNÍ SLUŽBA s.r.o.
Betonové ploty pro rodinné domy – ochrana pozemku a oživení prostoru zahrady
Na realizaci betonových plotů pro rodinné domy, které slouží k ochraně pozemku, ale také k oživení prostoru zahrady se zaměřuje společnost NOJA betonové ploty působící nejen v okolí Znojma a Třebíče.
NOJA betonové ploty Výroba a montáž betonového oplocení
Teambuilding s ochutnávkou vín, sportovními aktivitami, vstupem na badmintonové hřiště
Uspořádejte pro své kolegy teambuilding v centru města Břeclavi ve Penzion-kavárna-badminton U Splavu. Zajistíme pro Vás ochutnávku vín i sportovní aktivity včetně vstupu na badmintonová hřiště.