Aktuální microsite

Revize a kontroly elektrických spotřebičů Praha a okolí
Provádíme revize a kontroly elektrických spotřebičů ČSN 33 1600 ed.2/Z2 a také opakované zkoušky elektrických spotřebičů dle ČSN EN 50699 ručního nářadí a spotřebičů pro organizace a školy.
Penzion s venkovním bazénem a relaxační zónou s přístupem pro hosty zdarma
Dokonalý relax po náročném dni během vaší dovolené si užijete v penzionu U Fousáče v Hraběticích na Znojemsku. Hosté mají zdarma přístup do venkovního bazénu a relaxační zóny.
Penzion U Fousáče
Přenosný docházkový systém pro evidenci docházky zaměstnanců
Firma ELVIS ze Žďáru nad Sázavou poskytuje docházkové systémy k evidenci docházky zaměstnanců na pracovišti. V širokém sortimentu najdete přenosný docházkový systém na dálkové ovládání a další.
ELVIS
Korková podlaha do bytu i rodinného domu pro úsporu tepelné energie, proti hluku a vhodná pro alergiky
Jihlavská firma Podlahy Pavel Kasal je prodejcem koberců, podlah a v nabídce mají také korkové podlahy, které Vašemu domovu zajistí odhlučnění a úsporu nákladu za topení.
Podlahy Pavel Kasal
Autoservis, autoopravna, příprava vozů na STK Kopřivnice, Nový Jičín, Vsetín
Autoservis a autoopravna Lichnovský s.r.o. zaměřující se na přípravu vozů na STK, která působí především v oblasti Kopřivnice, Nový Jičín, Vsetín a další oblasti.
Lichnovský s.r.o. Opravy nákladních vozidel
Firemní budovy, kanceláře a reprezentativní showroomy - výstavba na klíč
O výstavbu reprezentativních prodejních showroomů, firemních budov a kanceláří se postará firma Homestead, s.r.o. ze Žďáru nad Sázavou. Zákazníkům z Vysočiny zajistíme výstavbu na klíč.
Homestead, s.r.o.
Doprava autobusy i minibusy na vnitrostátní i mezinárodní zájezdy
Autodopravní společnost Josefa Ševčíka sídlící v Paskově spolupracuje s renomovanými cestovními kancelářemi a poskytuje dopravu autobusy i minibusy na vnitrostátní, ale také na mezinárodní zájezdy.
Josef Ševčík - Autobusová doprava
Výstavba vnitřních i vnějších tenisových kurtů z kvalitních sportovních povrchů
O výstavbu a rekonstrukci vnitřních i vnějších tenisových kurtů s využitím kvalitních moderních sportovních povrchů se postará společnost Forward tenis - sportovní stavby se sídlem nedaleko Prahy.
Zajištění profesionální stavební projekce a projektové dokumentace pro stavby
Pelhřimovská firma PROJEKT CENTRUM NOVA, s.r.o. se zabývá projektovými dokumentacemi. Zajistí Vám profesionální služby v oblasti stavební projekce a inženýrské činnosti.
Květinářství - nejhezčí kytice rozvoz do 15 km od Zlína, řezané květiny, smuteční, svatební vazby
Květinářství Květinka Zlín v podchodu u obchodního domu pro Vás připraví květinové vazby - smuteční i svatební, dále hrnkové a řezané květiny. Zajistíme rozvoz květin do 15km.
Kvalitní múzické vzdělání, Soukromá základní umělecká škola Blansko
Soukromá základní umělecká škola Blansko (SZUŠ) poskytuje kvalitní múzické vzdělání v tanečním, hudebním, výtvarném a literárně-dramatickém oboru.
Soukromá základní umělecká škola Blansko, spol. s r.o.
Kompletně smontované skleníky-výroba, montáž skleníků ve Zlínském, Olomouckém kraji
U firmy Skleníky Bureš můžete objednat kompletně smontované skleníky. Výroba skleníků z čirého dutinkového polykarbonátu. Montáže provádíme v regionu Zlín, Olomouc.
Skleníky Bureš Ondřej Bureš
Záruční servis nářadí DeWALT – profesionální práce a opravy nejen pro oblast Opavy a Bruntálu
Záruční servis různého nářadí a sekaček profesionální značky DeWALT provádí nejen pro okolí Opavy a Bruntálu autorizovaný servis KRES DeWALT včetně zajištění dodávky náhradních dílů.
KRES DeWALT Autorizovaný servis DeWALT
Státní zkušebna strojů a.s. – detašované pracoviště Brno
Státní zkušebna strojů a.s. je technická zkušebna pověřená Ministerstvem dopravy ČR k schvalování technické způsobilosti strojů, vozidel a samostatných technických celků.
Státní zkušebna strojů a.s. TECHNICKÉ ZKOUŠKY STROJŮ A VOZIDEL
Okrasné traviny – několik druhů na zahradu i do truhlíku vhodné do stínu i na slunce
Bohatý výběr různých druhů okrasných travin vhodných na zahradu, do truhlíku s umístěním ve stínu i na slunci má ve svém sortimentu společnost RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. z Opavy.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Různobarevné pokojové a balkónové rostliny a květiny pro výsadbu nejlepší jakosti
Vytvořte si zajímavá květinová aranžmá na květinových záhonech nebo okenních truhlících s balkónovými rostlinami nebo květinami pro výsadbu z Květiny Prostějov - Květiny Ptáčková s.r.o.
Květiny Prostějov - Květiny Ptáčková s.r.o.
Bazény z plastu Polystone® PG prémiové kvality za skvělou cenu
Plastové bazény z materiálu Polystone® PG prémiové kvality s ohledem na barevnost a stálost vyrábí za skvělou cenu tradiční česká společnost Bazény Kostelec.
Bazény Kostelec Plastové bazény na klíč - akční sety
Gumové koberce pro fitness, posilovny a jiné sporty tlumí hluk i nárazy
Gumové koberce pro fitness, posilovny i jiné sporty z nabídky společnosti NOKO Servis s.r.o. tlumí hluk, nárazy a vynikají snadnou údržbou a rychlou instalací.
Ovocné dřeviny – prodej keřů, zakrslých, sloupovitých a vzrostlých odrůd ovocných stromů
Široký výběr ovocných dřevin nakoupíte v okolí Lednice v zahradním centru Morávkovo ASTRA LEDNICE. Prodáváme ovocné keře, zakrslé i sloupovité odrůdy stromů vhodných do malých i velkých zahrad.
Zahradní centrum Morávkovo ASTRA LEDNICE s.r.o.
Autoskla levně – využijte výhodné ceny i u nepojištěných skel
Čeká Vás výměna nepojištěného autoskla a bojíte se velké investice? Nemusíte, firma TRIO AUTOSKLO s pobočkou na Praze 9 nebo v Brandýse nad Labem nabízí autoskla řádově i o několik tisíc levněji.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. Výměna autoskel Brandýs nad Labem
Nemocnice Boskovice, ambulantní a lůžková péče, pohotovost, nemocniční lékárna
Nemocnice v Boskovicích s.r.o., má dlouholetou historii a poskytuje pacientům ambulantní a také lůžkovou péči v základních oborech. Samozřejmostí i lékařská pohotovost.
Nemocnice Boskovice s.r.o
Zkušební zařízení pro zkoušky cementu, betonu, kameniva - výroba, prodej
Společnost BRIO Hranice se zabývá výrobou a prodejem zkušebních zařízení pro zkoušky cementu, betonu a kameniva.
BRIO Hranice s.r.o.
Vše pro stavbu kanalizace – betonové potrubí, revizní šachty, litinové poklopy
Kompletní sortiment materiálů pro stavbu a rekonstrukci kanalizace Vám zajistí firma DILES company s.r.o. v Ostravě. Kvalitní betonové potrubí, revizní šachty, litinové poklopy a další materiály.
DILES Company s.r.o. Materiál pro kanalizace a vodovody
Instalatérské práce - opravy, výměny vodovodního potrubí, stoupaček, rozvodů
Společnost K-TOP s.r.o. poskytuje kvalitní instalatérské práce, opravy a výměny vodovodního potrubí, stoupaček a rozvodů, to vše v okolí Velkého Meziříčí a Jihlavy.
K-TOP, s.r.o.
Technické kontroly a revize plynu pro VZV - profesionální kontrola a revize VZV
Firma Moravia Manipul s.r.o. Brno poskytuje služby v oblasti technických kontrol a revizí plynu pro vysokozdvižné vozíky za příznivé ceny a s profesionálním vybavením.
Moravia Manipul, s.r.o.