Aktuální microsite

Prodej průmyslové filtry - farmaceutický průmysl a zdravotnictví
Prodej průmyslové filtry - farmaceutický průmysl a zdravotnictví od firmy C-FILTER FILTRY, s.r.o. z Brna. Určené pro výrobu léčiv a zdravotnického materiálu.
C-FILTER FILTRY, s.r.o.
Vyvolávací systémy pro čekárny a přepážky - komfortní čekání bez front
Vyvolávací systémy pro čekárny a přepážky bank, úřadů nebo nemocnic od společnosti TETRONIK - výrobního družstva Terezín umožní zákazníkům komfortní čekání a přehled o očekávané době odbavení.
Sprchové kouty ze skla na míru nejen pro atypické koupelny
Sprchové kouty ze skla na míru, skleněné zástěny nebo skleněné posuvné i kyvné dveře ke sprchovým koutům vyrobí ve společnosti ACERA SKLO s.r.o. z Prahy.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Kamerové systémy Kralupy nad Vltavou
Kamerové systémy pro snadnou a stálou kontrolu veškerých prostor včetně prostor s nebezpečím výbuchu nabízí společnost ELMEP s.r.o. z Kralup nad Vltavou.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
FaZa Makeup - škola, která umí měnit tváře -  pod taktovkou lektorů Petra Fadrhonse a Jany Zahradníčkové.
Rádi byste nahlédli do tajů maskérské školy, která umí měnit tváře? A nebo přímo absolvovali jejich maskérský rekvalifikační kurz?
Maskérská škola Praha Petr Fadrhons - Fazamakeup
Interiérové a venkovní rolety také s elektrickým pohonem - optimální ochrana proti slunci
Oslovte partnera Isotry - firmu K&K design, s.r.o., která dodává kvalitní okenní rolety. Vnitřní i venkovní rolety se stávají oblíbeným doplňkem domova a zajistí příjemnou ochranu proti slunci.
Sazenice rajčat, paprik, okurek, melounu, roubovaná zelenina a bylinky v zahradnictví
Přijďte si vybrat do Talašova zahradnictví Tlumačov sazenice rajčat, paprik, okurek, melounu i roubovanou zeleninu a bylinky. Jsme na jarní sezónu vybaveni.
TALAŠOVO ZAHRADNICTVÍ s.r.o. Dodavatel sazenic, zeleniny, ovoce, zelí
Podumyvadlové desky z kamene – bohatý výběr žulových kamenných desek pod umyvadlo
Různé druhy a provedení podumyvadlových desek z kamene a luxusní výběr dekorů kamenných desek pod umyvadlo má ve svém sortimentu společnost KÁMEN KLAPER, s.r.o. z Přerova.
KÁMEN KLAPER, s.r.o.
Prodej servis elektrokola, jízdní kola KTM, Scot, Genesis, Dema, 4EVER
Společnost TK SPORT Uherský Brod provozuje cykloprodejnu a cykloservis. Zaměřujeme se na jízdní kola, elektrokola KTM, Genesis, Scot, Dema, 4EVER. Doporučíme Vám nové kolo, zajistíme i sezónní servis.
Dušan Mihel - TK SPORT Vybavení pro sport Uherský Brod
Představujeme Vám - nové webové stránky předního výrobce stavebních materiálů - Tomeš VSH s.r.o.
Vitejte na našich nových webových stránkách, kde naleznete široký sortiment stavebních směsí, omítek a materiálů od společnosti Tomeš VSH s.r.o.
Tomeš VSH s.r.o. výroba stavebních hmot Stavební chemie Jablonec nad Nisou
Profesionální úklid firem, domácností-jednorázový, pravidelný
Profesionální úklid firem a domácností zajistí firma BAVA servis s.r.o. v regionu Uherské Hradiště i Brno. Provádíme jednorázový i pravidelný úklid.
BAVA servis s.r.o. Úklidové služby, úklid UH, Zlínský kraj
Prohlídky vozů všech značek - servisní, garanční i příprava na STK a měření emisí
Garanční i servisní prohlídky vozů všech značek zajišťuje společnost RM Alt s.r.o. v Ostravě, která váš automobil připraví nejen na STK, ale navíc provede také měření emisí.
RM Alt, s.r.o. Autoservis Ostrava
Kvevri vína – naturální vína z keramických kvevri nádob
Specialitou Vinařství Nešetřil jsou vína Kvevri. Tato vína zrají v keramických nádobách zakopaných až po hrdlo do země podle staré gruzínské metody. Ochutnejte naše vína řady Special Kvevri.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Motorové římské rolety, kolejnice na záclony a závěsy, garnýže s motorem
Společnost FRANC Zlín reaguje rychle na moderní trendy a při návrhu interiéru, v rámci zastínění, doporučuje motorové římské rolety nebo využít garnýže s motorem - kolejnice na záclony a závěsy.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Sešity a školní potřeby pro školy i školky Praha - vše na kreslení, papíry, barvičky, křídy...
Kompletní nabídku papírů, barviček, kříd, sešitů a školních potřeb nabízí za nízké ceny školám a školkám firma Mrakeš - velkoobchod papír a kancelářské potřeby z Prahy.
Mrakeš - velkoobchod papír a kancelářské potřeby Praha
Travní traktory SECO s různým vybavením - seřízení a odzkoušení zdarma, servis
Výkonnou zahradní techniku prodává naše firma GARDENTECH z Brna. Dodáváme travní traktory SECO s různým vybavením, které Vám seřídíme a odzkoušíme zdarma včetně předprodejního servisu.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Elektrické vozíky pro seniory
Elektrické vozíky vhodné pro seniory a lidi s pohybovými obtížemi ve svém sortimentu nabízí společnost Gardentech, s.r.o. z Brna.
Gardentech s.r.o.
Pronájem velkého společenského sálu s kapacitou až 120 míst na svatby, oslavy i školení
Uspořádejte svatbu, oslavu nebo školení pro více osob v Restauraci a hotelu U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou. Náš společenský sál s kapacitou až 120 osob si můžete pronajmout kdykoliv během roku.
Restaurace a hotel U Hrocha
Ekonomické hašení - opakovaně plnící hasicí zařízení pro hašení lithiových baterií
Společnost HTB - Požární ochrana a.s. z Ostravy se specializuje na dodávku hasicích zařízení pro hašení lithiových baterií. Jsou vhodné na hašení notebooků, elektrického nářadí či zahradní techniky.
HTB - Požární ochrana a.s.
Topenářské práce - dodávka ústředního topení, výměna otopných těles, tepelných izolací
Firma VTP Pelka provádí kompletní práce v oboru vodo-topo-plyn v lokalitě Uherské Hradiště. Zajistí dodávky ústředního topení, výměny otopných těles, tepelných izolací a další topenářské práce.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Kvalitní švestková povidla s výraznou chutí - nedoslazovaná, z vyzrálých švestek
Firma Jiří Netopil z Pravčic dodává kvalitní švestková povidla s výraznou chutí, nedoslazovaná. Povidla vyrábí z vyzrálých švestek z vlastních sadů na pozemcích v okolí Kroměříže, Přerova.
Švestková povidla Jiří Netopil www.svestkovapovidla.cz
Obrovský výběr stavebnin – fasády, izolace, komíny, dveře, dlažby a mnoho dalšího
Bohatý výběr stavebnin jako jsou fasády, izolace, betonové bloky, komíny, dveře a zárubně, dlažba, nářadí a mnoho dalšího má ve svém sortimentu společnost STAVEBNINY ANDRLA s.r.o. z Opavy.
STAVEBNINY ANDRLA s.r.o.
Snadno ovladatelné žací, zahradní traktory Seco Indrustries pro celoroční použití
Se žacími zahradními traktory Seco Industries je údržba obce, zahrady i hřiště snadná-vhodné pro celoroční použití. Robert Bílka je prodejce v regionu Zlínský kraj, poskytuje i servis.
Robert Bílka - Zahradní technika
Prodej okenní parapety, okenní doplňky, příslušenství k oknům, e-shop
Prodej okenní parapety, okenní doplňky, a příslušenství k oknům včetně montáže zajišťuje firma iPARAPETY s.r.o. Pohodlný nákup na e-shopu za dostupné ceny!
iPARAPETY s.r.o.
Nábytkové úchytky ze specializovaného velkoobchodu Brno -  u nás si vybere každý!
O tom,jak dlouho a jak dobře Vám bude nábytek sloužit a jak dobře bude vypadat, rozhoduje z velké části výběr nábytkových úchytek a kování. V našem velkoobchodu nabízíme výrobky renomovaných výrobců.
Schachermayer, spol. s r.o. Brno