Aktuální microsite

Samolepící podlahová značkovací páska PermaStripe, zákazové tabulky, značky – prodej
Prodejem kvalitních samolepících podlahových pásek PermaStripe, dále zákazových tabulek s textem dle požadavku zákazníka a jiných značek se zabývá společnost KRIŽAN, s.r.o. se sídlem v Havířově.
KRIŽAN, s.r.o.
Prodej kvalitních střešních ventilátorů pro šikmé a ploché střechy včetně ventilátorů pro komíny
Výhradní zástupce odvětrávacích systému značky VILPE, společnost Jakub Kokeš CZ s.r.o., Vám zajistí prodej kvalitních střešních ventilátorů pro šikmé a ploché střechy včetně ventilátorů pro komíny.
VILPE Brno
Nerezové tyče čtyřhranné i šestihranné, plochá ocel, kulatina - velkoobchod
Ostravská společnost Mikra Metal s.r.o. se specializuje na velkoobchodní prodej nerezové oceli a zakoupit u ní můžete kvalitní čtyřhranné a šestihranné nerezové tyče, plochou ocel i kulatinu.
Rychlá výměna, rekonstrukce a oprava plynovodu, ropovodu, potrubí
Poskytováním kvalifikovaných a spolehlivých služeb v oblasti výměny, rekonstrukce a oprav plynovodů, ropovodů a potrubí se zabývá společnost GLUMBÍK s.r.o., působící na trhu již od roku 1991.
GLUMBÍK s.r.o. Výstavba  rekonstrukce plynovodů
Obkladové profily Brno
V našem sortimentu najdete plastové, kovové, schodové, dilatační a další profily potřebné pro vaši stavbu.
PELI BRNO Prodejna lišt Brno
Široký sortiment náhradních dílů pro kardanové hřídele a klouby
Firma Kardany s.r.o. se zabývá opravami a vyvažováním spojovacích a kloubových hřídelí, poskytuje široký sortiment náhradních dílů od křížů, čepů po drážkové hřídele.
Městská elektronická karta, bezkontaktní čipová karta k úhradě jízdného
Výhodné uplatnění městské karty při platbě jízdného nebo při vstupech na společenské, kulturní a sportovní akce nebo na letní koupaliště Flošna
Dopravní podnik města Hradce Králové, a.s. Městská hromadná doprava
Účinná ochrana před klíšťaty, parazity - tablety, pipety, obojky pro psy, kočky
Jako účinná ochrana před klíšťaty, parazity u zvířat fungují antiparazitní obojky, tablety Bravecto pro psy, pipety pro kočky. Přípravky zakoupíte na Veterinární klinice Mlejnský Uherské Hradiště.
Prodejna s levnými potravinami, cukrovinkami, drogerií - zlevněné prášky na praní, aviváže, tablety do myčky
Také ve Zlíně máte možnost ušetřit při nákupu potravin a drogerie - v prodejně Lacněnka jsou na prodej za bezkonkureční cenu levné potraviny, cukrovinky, kosmetika, aviváže, prášky na praní, do myčky.
Výroba a prodej nábytku pro mateřské školy, e-shop
Společnost DENELL Trade s.r.o. se věnuje výrobě a prodeji nábytku pro mateřské školy. Veškerý nábytek si můžete také vybrat v našem e-shopu.
Zakázková výroba vlnovcových, tkaninových, gumových kompenzátorů
Výroba vlnovcových, tkaninových, gumových kompenzátorů pro elektrárny ve firmě Macroflex Otrokovice probíhá dle norem a předpisů, výroba i nestandardních typů na zakázku.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Prodejna KOVOMAT s domácími a zahrádkářskými potřebami, železářství, prodej barev a laků
Prodejna KOVOMAT v Rajhradě, nedaleko Brna, s velkým výběrem zboží. Prodej domácích i zahrádkářských potřeb, barev, laků, nářadí a železářství zajistí firma Ungrmat s.r.o.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Dopravníky s modulárním pásem – prodej, servis, dodávka náhradních dílů i montáž
Na prodej, servis, dodávku náhradních dílů i montáž dopravníků s modulárním pásem, které mají využití v mnoha oborech se zaměřují odborníci ze společnosti Transportní technika Tůma s.r.o.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Prohloubení kopaných studní nebo studní roubovaných kamenem
Pokud potřebujete prohloubit kopanou studnu nebo studnu roubovanou kamenem, obraťte se na firmu STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o., která provádí prohlubování kopaných studní vrtem v Olomouci a okolí.
STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o.
Gastro půjčovna pro menší i větší akce – zapůjčení vybavení, inventáře na oslavy, párty, svatební hostiny
Špičkové gastronomické vybavení a inventář pro akce většího i menšího rozsahu si zapůjčíte v gastro půjčovně GAVONA. Kromě nádobí a techniky pro ohřívání jídla je možné si zapůjčit zkušeného kuchaře.
GAVONA  GASTRO s.r.o Servis, prodej gastrozařízení
Astma a chronický kašel – přípravky a byliny tradiční čínské medicíny
Zahlenění, kašel a zhoršené dýchání může přerůst v chronický kašel a v astma, které lze pomocí čínské medicíny eliminovat. Na přípravky TČM se specializuje firma Bylinky Ludmila Pavlíková Ostrava.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Profesionální technologie Schlüter Bekotec Therm pro kvalitní a bezpečné podlahové konstrukce
Profesionální technologii Schlüter Bekotec Therm určenou pro kvalitní a bezpečné podlahové konstrukce, zajišťuje firma Profila Trade s.r.o. v Ostravě, která nabízí široký sortiment obkladové techniky.
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Autorizovaný prodej, e-shop polosyntetických motorových olejů
Oleje a maziva minerální, polosyntetické, syntetické, hydraulické, průmyslové, pro nákladní automobily, aditiva do nafty i benzinu to vše zakoupíte u firmy MICRO, s.r.o. z Kuřimi.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Záruční i pozáruční servis, oprava a údržba plochých střech
Ostravská firma PPBAU servis eu s.r.o. se zabývá kompletním servisem plochých střech. Zajistíme opravy i pravidelnou údržbu plochých střech a jejich kontrolu odborníkem.
Spolehlivé a rychlé antigenní testy na COVID – výtěrové, ze slin, testy na protilátky
Spolehlivé antigenní testy na COVID, které představují nejjednodušší způsob prevence šíření onemocnění COVID-19, prodává firma ZENCO Corp, a.s. Společnost dodává také testy na protilátky.
Kvalitní horké asfaltové směsi, beton, koberec, obalované kamenivo
S výrobou kvalitních horkých obalovaných asfaltových směsí má dlouholeté zkušenosti naše společnost Obalovna Ostrava.
Obalovna Ostrava s.r.o.
Prodej konstrukčního a stavebního řeziva, OSB a CETRIS desek
Konstrukční a stavební řezivo zakoupíte v okolí Znojma ve Stavebninách EKOČEK. Prodáváme krovy, střešní latě, prkna, fošny, hranoly, ale také OSB a CETRIS desky.
Stavebniny EKOČEK
Silniční, trekingová, horská, dětská jízdní kola, elektrokola - eshop, prodej
Firma SENZA Sport provozuje eshop, kde pořídíte vybrané modely kol se slevou. Na prodej jsou elektrokola, jízdní kola silniční, trekingová, horská i dětská. Prodejna Staré Město u Uherského Hradiště.
Ebike servis, cykloservis - oprava elektrokol, jízdních kol
Firma TK SPORT Uherský Brod zajišťuje cykloservis i ebike servis pro zákazníky z regionu Uherské Hradiště. Provádíme diagnostiku a opravu elektrokol a kvalitní servis jízdních kol.
Dušan Mihel - TK SPORT Vybavení pro sport Uherský Brod
Výprodej v eshopu. Předváděcí kusy - benzínové sekačky, elektrocentrály, traktory se sběrným košem
Výprodej předváděcích kusů v eshopu firmy Gardentech s.r.o. Benzínové sekačky, elektrocentrály, traktory se sběrným košem, ale také vyžínač, elektrický prozvzdušňovač.
Gardentech s.r.o.