Aktuální microsite

Vinotéka, prodej vín přímo od vinaře – svěží, aromatická, odrůdová, lehká perlivá nebo výběrová vína
Kvalitní a lahodná vína přímo do vinaře nakoupíte ve vinotéce Vinařství Nešetřil ve Znojmě. Prodáváme vína svěží, aromatická, odrůdová, lehká perlivá, výběrová, ale i vína různých stylů.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Bezpečná a odolná podlahová konstrukce Schlüter s kontaktní drenáží a izolací
Bezpečné a odolné podlahové konstrukce Schlüter s kontaktní drenáží a izolací dodává společnost PROFILA TRADE s.r.o., která se specializuje na kvalitní obkladovou techniku.
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Žádost, vyřízení, zpracování dotace z operačního programu Životního prostředí – OPŽP, Ostrava
Žádost, vyřízení, zpracování dotace z Operačního programu Životního prostředí OPŽP realizuje společnost E-expert spol. s r.o., která poskytuje svým klientům možnost získání finanční podpory OPŽP.
E-expert, spol. s r.o.
Rozvoz betonových směsí - vlastní výroba a speciální domíchávače pro přepravu betonu
Společnost Andrla CZ s.r.o je mimo jiné Betonárna, a vyrábí si vlastní betonové směsi, které Vám rozveze v Opavě a okolí. Firma má k dispozici speciální vozy, kterými zajistí rychlý transport betonu.
Andrla CZ s.r.o. Opava Štěrk, písek, beton Opava
Interiérové barvy Primalex na vnitřní zdi včetně penetrací - míchání barev
Velký výběr interiérových barev Primalex na vnitřní zdi včetně penetrací naleznete na prodejnách firmy Král - barvy v Hranicích nebo Drahotuších. Barvy vám také rádi namícháme dle vašeho přání.
Král - barvy, s.r.o.
Barber shop, úpravu vousů a knírů, klasické pánské holičství určené pro každého moderního muže
Pokud potřebujete upravit vousy či knír, navštivte barber shop Daniely Sivcové v Přerově, klasické pánské holičství určené pro každého moderního muže.
Daniela Sivcová - Hair studio and barber
Okenní kliky s bezpečnostní technologií SecuForte®  jako nejlepší ochrana domu proti vloupání
Chraňte váš dům proti vloupání. Firma HON-okna, dveře, s.r.o. z Opavy dodává okenní kliky s technologií SecuForte®, které vám pomohou problém se zabezpečením eurooken a dveří vyřešit.
HON-okna, dveře, s.r.o. Výroba dřevěných oken, vchodových dveří
Sběrné suroviny Ostrava - výkup železa, šrotu i papíru za výhodné výkupní ceny
Společnost Demonta T, s.r.o. se zaměřuje na sběrné suroviny v Ostravě. Ve svém areálu vykupuje nejenom železo a šrot, ale také papír za výhodné výkupní ceny.
Demonta T, s.r.o. - Centrála Výkup kovošrotu, barevných kovů
Opravy a servis elektrospotřebičů přímo u Vás doma
Společnost UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s.r.o. z Havířova poskytuje servis elektrospotřebičů jako jsou pračky, myčky, elektrické trouby a ohřívače vody. Zajišťujeme pozáruční servis přímo u zákazníka.
UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s. r. o.
Perfektní dovolená - ubytování s polopenzí, pokoje s bezbariérovým přístupem
Perfektní dovolenou v České republice prožijete v Restauraci a hotelu U Hrocha ze Žďáru nad Sázavou na Vysočině. Ubytování s polopenzí zajišťujeme také pro zájemce o bezbariérové pokoje.
Restaurace a hotel U Hrocha
Zdravé opalování v solárním studiu - levné a bezpečné solárium
Pokud chcete být krásně opálení, využijte zdravého a levného opalování v solárním studiu Reneta v Havířově, kde naleznete profesionální opalovací stroje, skvělou obsluhu a příjemné prostředí.
Solární studio Reneta Havířov
Vybavení školních jídelen, kuchyní - konvektomaty, chladící technika, výdejní zařízení
CHLAZENÍ servis s.r.o. z Opavy je profesionálem v oblasti gastrozařízení. Poskytujeme veškeré kvalitní vybavení pro školní jídelny či kuchyně - konvektomaty, chladící technika, výdejní zařízení
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Velkoplošné plakáty, samolepky - velkoplošný digitální tisk
Velkoplošný digitální tisk reklamních materiálů můžete zadat firmě KODIAK print s.r.o. s provozovnou Holešov a Zlín. Tiskneme velkoplošné plakáty, samolepky a další propagační materiály.
KODIAK print s.r.o. Komplexní polygrafické služby Holešov
Hrnce, pánve a poklice Tefal – nádobí a vybavení do kuchyně z e-shopu odkulinare.cz
Široký výběr tlakových hrnců, panví, poklic a dalšího nádobí a vybavení do kuchyně značky Tefal je možné objednávat na e-shopu odkulinare.cz provozovaným společností PLASTIMEX Prostějov, spol.s r. o.
OD KULINÁŘE E-shop s domácími potřebami
Stavba linky na sušení biomasy a výrobu biomasových peletek včetně elektroinstalace
Kompletní stavbu linky na sušení biomasy a výrobu biomasových peletek zajistí firma SD Install. Linky na zpracování biomasy dodáváme včetně elektroinstalace.
SD Install Gustav Schuh
Přírodní zelené potraviny s blahodárnými účinky - tablety Chlorella, Spirulina e-shop
Přírodní zelené potraviny mají blahodárné účinky na vaše zdraví - v e-shopu firmy CELOMED si pořídíte tablety Chlorella a Spirulina za vynikající ceny. Udělejte něco pro své zdraví již dnes.
Komplet elektromontážní práce - výškové elektropráce na montážní plošině
Pokud potřebujete zajistit komplet elektromontážní práce za použití montážní plošiny, obraťte se na firmu ELTOM s.r.o., která má v oboru mnohaleté zkušenosti. Působíme v Ostravě i ve Zlínském kraji.
Eltom, s.r.o.
Výroba opláštění, krytování strojů - bezpečnostní, ochranné kryty pro obráběcí stroje
Strojírenská firma ZPS - MECHANIKA, a. s. Zlín se zaměřuje na konstrukci, výrobu krytování strojů v nejvyšší kvalitě. Dodáme bezpečnostní, ochranné kryty pro obráběcí stroje.
Čištění sedaček a křesel – expres úklid a služby za perfektní ceny
Kompletní expres úklidu a souvisejících služeb včetně čištění sedaček a křesel za perfektní ceny s garancí a zárukou provádí společnost U-SERVIS nejen pro okolí Opavy a Ostravy.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Hydraulické hadice se šroubením na míru -  výroba na počkání
Zakázkovou výrobou hydraulických hadic se šroubením na míru nejen pro manipulační techniku poskytuje v okolí Třebíče a Dačic firma DAMATECH. Hydraulické hadice vyrábíme na počkání.
DAMATECH, spol. s. r.o. Manipulační technika Dačice
Průzkum pro všechny druhy staveb, inženýrskogeologický průzkum
Společnost INGES s.r.o. se zabývá inženýrskogeologickým průzkumem pro všechny druhy staveb, např. občanské, průmyslové, dopravní stavby, skládky.
Čistírny odpadních vod, kanalizační čerpací stanice, úpravny vod, zařízení pro rozvod pitné vody
Firma PROSPECT spol. s r.o. se zaměřuje na úpravu vod, čerpací stanice, zařízení pro rozvod pitné vody se specializací na technologie vodního hospodářství a realizaci kanalizačních stanic a čistíren.
PROSPECT spol. s r.o.
Chraňte své oči a pořiďte si sluneční a dioptrické brýle
Navštivte oční optiku LUBRIMEX, s. r. o. v Krnově či Bruntále a vyberte si kvalitní dioptrické či sluneční brýle, které budou vyhovovat Vašim představám.
LUBRIMEX, s. r. o. Oční optika, prodej brýlí Krnov
Železářství – šrouby, vruty, hřebíky a další spojovací materiál
Spojovací materiál pro hobby i profesionální použití zakoupíte v prodejně Ungrmat v Rajhradu. V našem železářství pořídíte šrouby, vruty, hřebíky, kotvící prvky a další spojovací materiál.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Montáže, servisní práce v oboru vodo-topo-plyn
Zakázky v oboru vodo-topo-plyn přijímá společnost VTP Pelka z regionu Uherské Hradiště. Zajistíme montáže i servisní práce.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH