Aktuální microsite

Kvalitní a rychlá výměna autoskel, čelních skel - oprava, servis, montáž
Profesionální výměnu, opravu, servis i montáž skel na Vašem vozidle Vám provede havířovská společnost MS Steel s.r.o., která působí i v okolí Karviné, Frýdku-Místku a Ostravy.
MS steel s.r.o.
Profily z pěnového polyethylenu – ochranné PE pěny a pěnové profily k ochraně hran výrobků
Pěnové profily, ochranné PE pěny k ochraně hran různých druhů výrobků s využitím pěnového polyethylenu má ve svém obrovském portfóliu společnost SEMOPLAST s.r.o. ze Šumperku.
SEMOPLAST s.r.o.
Svěřenecký fond – založení, fungování, právní služby a výhody
Pokud přemýšlíte nad založením svěřeneckého fondu pro rozšiřování majetku bez rizik, využijte právních služeb a zjistěte výhody u společnosti FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o. z Brna.
FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o.
Půjčovna a pronájem elektrocentrál - profesionální služby v záložní energetice
Pokud hledáte profesionální služby v záložní energetice, firma PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík je zde pro vás. Zajistí zapůjčení i pronájem elektrocentrál v Brně, Vyškově a po celé České republice.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Šatní lavice, sestavy laviček do šaten, škol, tělocvičen, areálu, bazénu a koupališť na míru
Vyberte si typ lavice, změřte si místnost a objednejte u firmy Kovo Praktik s.r.o. z Ostravy, která Vám vyrobí různé sestavy laviček do šaten podle Vaších potřeb na přesně na míru a dopravou zdarma.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Čerpání a vývoz fekálií a tukových lapolů – moderní vozy a bezkonkurenční cena
Čerpání a vývoz fekálií a tukových lapolů z kuchyňského odpadu či kalů ze septiků a žump zajišťuje svými moderními vozy v okolí Opavy a Ostravy společnost S-KONTROL s.r.o.
S-KONTROL s.r.o. Vývoz septiků a žump Opava
Oblíbená realitka, realitní kancelář - dobré zkušenosti a recenze
Při hledání Vašeho vysněného bytu či domu, ať už v Krnově či Ostravě, Vám pomůže AVAPO - realitní kancelář, která již pomohla spoustu klientům při koupi, prodeji nebo pronájmu nemovitosti.
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Opavská realitka
Dřevěné bednění pro sklářské pece přesně na míru - výroba a montáž
Výrobou a dodáním dřevěného bednění přesně na míru pro sklářské pece vyrábí a montuje společnost BAST CZ s.r.o. z Kuřimi u Brna. Dodáváme po celé ČR a do zahraničí.
BAST CZ s.r.o.
Spolehlivé LTE vysílačky s dlouhou výdrží – vhodné pro týmovou komunikaci i do vozidel
LTE vysílačky pro bezpečnou týmovou komunikaci nebo pro použití ve vozidlech doma i v zahraničí s dlouhou výdrží má ve svém širokém portfóliu společnost DCom, spol. s r.o.
DCom, spol. s r.o.
Zeláky, smaltované zboží a patentní dózy - kvalitní české produkty od spolehlivého prodejce
Nejen zeláky, sudy na zelí, smaltované zboží a patentní dózy má ve svém bohatém sortimentu prodejna Domácí potřeby Domino – Strakonice provozovaná společností PLASTIMEX Prostějov, spol. s r. o.
Domácí potřeby Domino - Strakonice
Náhrada plynového topení za tepelné čerpadlo nebo klimatizaci, která topí
Pokud uvažujete nad tím, jak nahradit plynové topení, obraťte se na firmu Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo. Nainstalujeme Vám vytápění tepelným čerpadlem nebo klimatizací, která topí
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Zpříjemněte si chvíle domova ručně vyráběnými čajovými svíčkami ze včelího vosku
Vytvořte si příjemnou medovou vůni pomocí čajové svíčky ze včelího vosku z e-shopu Včelařství Řezanina. Udělejte si radost a zpříjemněte si atmosféru Vašeho domova. Krásná dekorace zaručena!
Zakázková výroba betonových výrobků – sloupky, podezdívky, zákrytové desky, betonové desky
Betonové výrobky na zakázku zhotoví v okolí Znojma a Třebíče firma NOJA betonové ploty. Vyrábíme betonové sloupky, podezdívky, zákrytové desky nebo plotové desky.
NOJA betonové ploty Výroba a montáž betonového oplocení
Protiskluzové, voděodolné pásky Vám zajistí bezpečnost na schodech, dlažbě a dalších místech
Prodej protiskluzových voděodolných pásků a čtverců na dlažbu zajistí společnost FLOMAT s.r.o. na svém e-shopu. Vybírejte a objednávejte online z více než 80 produktů.
FLOMAT s.r.o. Rohože, podlahy, podlahoviny
Oleje pro automatické převodovky autobusů, nákladních vozidel a zemědělských strojů
Vynikající viskozitně stabilní oleje pro provoz automatických převodovek u autobusů, nákladních vozidel a zemědělských strojů prodává firma MERLIN-PLUS.
Degustace znojemských vín v kamenných sklepech v centru města Znojma
Jedinečná znojemská vína ochutnáte ve Vinařském domě Znojmo. V našich kamenných sklepech v centru města Znojma pořádáme degustace tradičních i speciálních vín, která zrála v hliněných amforách.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Nezbytné potřeby pro montáž parapetů - čistící PUR pěny, odlamovací nože, akryl a pásky
Společnost iPARAPETY s.r.o. z Brna zajišťuje realizaci venkovních a vnitřních parapetů včetně prodeje nezbytných montážních potřeb, jako jsou zednické vodováhy, odlamovací nože, PUR a expanzní pěny.
iPARAPETY s.r.o.
Digitální potisk látek a výrobky z nich – originální ručníky, nákrčníky a čepky
Digitální potisk látek, ubrusů, softshield, vlajkoviny, ručníků, nákrčníků, čepek a dalších materiálů zajišťuje společnost ŽÍDEK tisk s.r.o. z Kravař, která tiskne až do 3,2 m šíře.
ŽÍDEK tisk s.r.o. Tiskneme.com
Test MOJE GENY – preventivní vyšetření, které není hrazeno pojišťovnou
Pro partnery plánující těhotenství, především pokud se u nich jedná o neplodnost, spontánní potraty, příbuzenské sňatky, nebo pro adoptované je vhodný test MOJE GENY v ambulanci Genetika Ostrava s.r.o
Genetika Ostrava s.r.o.
Zajistíme poslední rozloučení s Vašim blízkým – od úmrtního listu, květiny až po smuteční obřad
Poslední rozloučení s Vaším blízkým zajistí firma POSPÍCHAL POHŘEBNÍ SLUŽBA s.r.o. ze Znojma. V této nelehké situaci za Vás vyřídí potřebné záležitosti a zorganizuje smuteční obřad se vší úctou.
POSPÍCHAL POHŘEBNÍ SLUŽBA s.r.o.
Zabijačkové speciality z řeznictví – jitrnice, jelita, tlačenky a další
Poctivé a chutné zabijačkové speciality nakoupíte v prodejně Poctivé uzenářství v Prosiměřicích. Prodáváme jitrnice, jelita, tlačenky a další zabijačkové výrobky.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Zakázková výroba a montáž plotů, bran a garážových nebo průmyslových vrat
Posuvné, sekční, rolovací nebo dvoukřídlá garážová vrata a také oplocení nebo vstupní brány pro rodinné domy i firemní objekty na zakázku vyrábí a instaluje firma Lubomír Votava s.r.o.
Lubomír Votava s.r.o. Plotové systémy Třebíč
Ruční a elektrické nářadí, centrály, čerpadla a spojovací materiál - prodej
Různý železářský sortiment dodává v okolí Prostějova, Přerova firma Řemeslo a zahrada se Smržic. Skladem máme ruční, elektrické nářadí, centrály, čerpadla, myčky, svářečky a spojovací materiál.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Prodej, velkoobchod trubek a příslušenství - kolena, redukce, T-kusy, dna, příruby
Trubky a veškeré příslušenství k trubkám můžete za dostupné ceny zakoupit u společnosti Mikra Metal s.r.o. v Ostravě, která se specializuje na velkoobchodní prodej nerezové oceli a hliníku.
Lišty z masivního dřeva, originální vyřezávané lišty - perličkové, vlnité, spirálové
Prodejem a dodávkou lišt z masivního dřeva či originální vyřezávané lišty na brněnsku zakoupíte ve firmě FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.