Aktuální microsite

Komponenty pro vrata a brány, které zajistí Vaši bezpečnost
Široký sortiment bezpečnostních komponentů pro vrata a brány vyhovující všem bezpečnostním normám vyrábí a poskytuje společnost Teprostroj s.r.o. z Břeclavi.
Teprostroj s.r.o.
Stříhání plechů pro firmy a komplexní zpracování na moderních strojích dle dokumentace
Firma FORELV s.r.o. zajišťuje komplexní zpracování plechů na moderní strojích dle dodané dokumentace. Provádíme ohýbání, stáčení a stříhání plechů do 6 mm pro firmy z Prostějova, Přerova a Olomouce.
FORELV s.r.o.
Elektronický lokátor nářadí a vybavení TICK™ - s integrovanou lokalizací
Elektronický lokátor TICK™ s integrovanou lokalizací na Milwaukee® nářadí a jiné vybavení zakoupíte u firmy KVP Servis s.r.o. z Opavy, která dodává kvalitní nářadí i v Krnově a okolí.
KVP servis s.r.o.
Využití starého dřeva na stavbách - sanace trámů, příček a fošen přípravky Bochemit
Chcete-li využít staré dřevo na stavbách, použijte přípravky Bochemit od společnosti Bochemie, které jsou určeny k preventivní impregnaci a sanaci trámů, příček, fošen, krokví a jiných materiálů.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Čištění střech a fasád výškových budov z vysokozdvižné plošiny
Hledáte-li někoho, kdo se postará o vyčištění střechy nebo fasády, doporučuji Vám kontaktovat společnost ARS sídlící v Praze.
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha
Stavební úpravy v administrativních budovách – výstavba kanceláří
Stavební úpravy v administrativních budovách provádí v okolí Znojma a Brno-venkov firma EKOČEK. Stavíme kanceláře a upravujeme kancelářské prostory.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Pryžové tlakové hadice pro dopravu vzduchu a  průmyslové vody
Pryžové takové hadice pro dopravu průmyslové vody a vzduchu prodává firma DAMATECH, spol s.r.o. v Dačicích. Na zakázku zhotovíme hydraulické hadice v dané délce a určitým typem ukončovacího závitu.
DAMATECH, spol. s r.o. Hydraulické hadice Dačice
Výroba barevných plastových uzávěrů na lahve a kanystry
O výrobu a dodávku plastových uzávěrů různých barev na lahve a kanystry pro celou Českou republiku se postará společnost H&P plast, spol. s r.o.
H&P plast, spol. s r.o.
Výkup a prodej nemovitostí zatížených exekucí, odborné poradenství
Odborné poradenství v případě finančních problémů i výkup a prodej nemovitostí zatížených exekucí poskytují Znojemské reality. Nečekejte až Vám střechu nad hlavou prodá exekutor.
Návrh, montáž a realizace průmyslové vzduchotechniky – kvalitní práce za příznivou cenu
Komplexní práce týkající se návrhu, montáže a realizace průmyslové vzduchotechniky a příslušenství za příznivou cenu realizují pracovníci společnosti GIOMETAL s.r.o.
GIOMETAL s.r.o.
Výměna čelních skel nákladních automobilů, zemědělských, stavebních strojů
Výměnu čelních skel u nákladních automobilů a zemědělských i stavebních strojů pro okolí Znojma a Moravského Krumlova zajistí spolehlivý TRUCKSERVIS - firma AGRODÍLNY, spol. s.r.o..
Multifokální a samozabarvovací brýlové čočky za akční ceny
Firma LUBRIMEX se zabývá oční optikou v Krnově a okolí. Mezi produkty naleznete také multifokální a samozabarvovací brýlové čočky za akční ceny.
LUBRIMEX, s. r. o. Oční optika, prodej brýlí Krnov
Kvalitní a rychlá výměna autoskel, čelních skel - oprava, servis, montáž
Profesionální výměnu, opravu, servis i montáž skel na Vašem vozidle Vám provede havířovská společnost MS Steel s.r.o., která působí i v okolí Karviné, Frýdku-Místku a Ostravy.
MS steel s.r.o.
Profily z pěnového polyethylenu – ochranné PE pěny a pěnové profily k ochraně hran výrobků
Pěnové profily, ochranné PE pěny k ochraně hran různých druhů výrobků s využitím pěnového polyethylenu má ve svém obrovském portfóliu společnost SEMOPLAST s.r.o. ze Šumperku.
SEMOPLAST s.r.o.
Svěřenecký fond – založení, fungování, právní služby a výhody
Pokud přemýšlíte nad založením svěřeneckého fondu pro rozšiřování majetku bez rizik, využijte právních služeb a zjistěte výhody u společnosti FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o. z Brna.
FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o.
Půjčovna a pronájem elektrocentrál - profesionální služby v záložní energetice
Pokud hledáte profesionální služby v záložní energetice, firma PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík je zde pro vás. Zajistí zapůjčení i pronájem elektrocentrál v Brně, Vyškově a po celé České republice.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Šatní lavice, sestavy laviček do šaten, škol, tělocvičen, areálu, bazénu a koupališť na míru
Vyberte si typ lavice, změřte si místnost a objednejte u firmy Kovo Praktik s.r.o. z Ostravy, která Vám vyrobí různé sestavy laviček do šaten podle Vaších potřeb na přesně na míru a dopravou zdarma.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Čerpání a vývoz fekálií a tukových lapolů – moderní vozy a bezkonkurenční cena
Čerpání a vývoz fekálií a tukových lapolů z kuchyňského odpadu či kalů ze septiků a žump zajišťuje svými moderními vozy v okolí Opavy a Ostravy společnost S-KONTROL s.r.o.
S-KONTROL s.r.o. Vývoz septiků a žump Opava
Oblíbená realitka, realitní kancelář - dobré zkušenosti a recenze
Při hledání Vašeho vysněného bytu či domu, ať už v Krnově či Ostravě, Vám pomůže AVAPO - realitní kancelář, která již pomohla spoustu klientům při koupi, prodeji nebo pronájmu nemovitosti.
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Opavská realitka
Dřevěné bednění pro sklářské pece přesně na míru - výroba a montáž
Výrobou a dodáním dřevěného bednění přesně na míru pro sklářské pece vyrábí a montuje společnost BAST CZ s.r.o. z Kuřimi u Brna. Dodáváme po celé ČR a do zahraničí.
BAST CZ s.r.o.
Spolehlivé LTE vysílačky s dlouhou výdrží – vhodné pro týmovou komunikaci i do vozidel
LTE vysílačky pro bezpečnou týmovou komunikaci nebo pro použití ve vozidlech doma i v zahraničí s dlouhou výdrží má ve svém širokém portfóliu společnost DCom, spol. s r.o.
DCom, spol. s r.o.
Zeláky, smaltované zboží a patentní dózy - kvalitní české produkty od spolehlivého prodejce
Nejen zeláky, sudy na zelí, smaltované zboží a patentní dózy má ve svém bohatém sortimentu prodejna Domácí potřeby Domino – Strakonice provozovaná společností PLASTIMEX Prostějov, spol. s r. o.
Domácí potřeby Domino - Strakonice
Náhrada plynového topení za tepelné čerpadlo nebo klimatizaci, která topí
Pokud uvažujete nad tím, jak nahradit plynové topení, obraťte se na firmu Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo. Nainstalujeme Vám vytápění tepelným čerpadlem nebo klimatizací, která topí
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Zpříjemněte si chvíle domova ručně vyráběnými čajovými svíčkami ze včelího vosku
Vytvořte si příjemnou medovou vůni pomocí čajové svíčky ze včelího vosku z e-shopu Včelařství Řezanina. Udělejte si radost a zpříjemněte si atmosféru Vašeho domova. Krásná dekorace zaručena!
Zakázková výroba betonových výrobků – sloupky, podezdívky, zákrytové desky, betonové desky
Betonové výrobky na zakázku zhotoví v okolí Znojma a Třebíče firma NOJA betonové ploty. Vyrábíme betonové sloupky, podezdívky, zákrytové desky nebo plotové desky.
NOJA betonové ploty Výroba a montáž betonového oplocení