Aktuální microsite

Tepování sedadel, čištění interiéru, renovace světel a další služby Kladno – postaráme se, aby váš vůz byl jako nový
Chcete zažít znovu ten pocit, aby váš vůz byl čistý a voňavý jako když jste ho kupovali? Potřebujete vyčistit sedačky nebo celý interiér?
Auto-Roch s.r.o. Autoservis Ford Kladno
Autojeřáb ČKD - práce mobilním jeřábem s obsluhou
Společnost Autojeřáby Blaha Staré Město Vám pronajme autojeřáb ČKD s obsluhou pro manipulační práce. Práce mobilním jeřábem poskytujeme převážně v lokalitě Zlín, Uherské Hradiště.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Provětrávané fasády, cihlové fasádní obklady - bezúdržbový systém zateplení
Společnost TECH-VOLT, s.r.o. se zaměřuje na provětrávané fasády a cihlové fasádní obklady. Působí převážně v lokalitě Zlínský kraj - Kroměříž, Olomoucký kraj - Přerov.
Kvalitní řeznické prkno - krájecí deska, dřevěné prkénko do kuchyně, gastroprovozu
Firma BRENUS, s.r.o. z Polešovic u Uherského Hradiště vyrábí dřevěné krájecí desky, prkénka do kuchyně - řeznické prkno vhodné na krájení masa v domácnosti i gastroprovozu pořídíte snadno přes eshop.
BRENUS, s.r.o. Dodavatel dřevařských materiálů
Luxusní krabičky na pralinky z kvalitních materiálů a logem – práce prováděná na míru
Výrobou a prodejem luxusních krabiček na pralinky z kvalitních materiálů a logem, které je vytvářeno tzv. horkou ražbou, se zabývají odborníci společnosti ASTERA G, s. r. o.
ASTERA G, s.r.o. Papírové obaly - tisk - vydavatelství
Lisování, tváření plastů, zpracování plastových odpadů z výroby
Využijte firmu Remiva Chropyně, která má moderní stroje na lisování a tváření plastů a zpracování plastových odpadů z výroby tak vyřeší za Vás.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Frézované smrkové kůly – kvalitní řezivo nejen na ohrady a oplocenku
Kvalitní řezivo nejen na ohrady a oplocenku, kterými jsou frézované smrkové kůly různých délek a průměrů má ve svém bohatém sortimentu společnost PROŘEZ spol. s r.o. působící v Olomouci a Přerově.
Spediční služby v oblasti nadrozměrné přepravy a autodopravy
Spedici a spediční služby v oblasti autodopravy poskytuje firma SEDOS transport. Naší specializací je spedice pro nadrozměrnou přepravu v rámci ČR i do zahraničí.
SEDOS transport s.r.o. Nadrozměrná přeprava
Zajistíme Vám pravidelný servis vývozu, odvozu nebo svozu odpadů z firem
Sháníte-li pravidelný servis v oblasti vývozu, odvozu nebo svozu odpadů z Vaší firmy, obraťte se na společnost HULMAN – kovošrot s.r.o. se sídlem v Pohořelicích.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Tryskání kovů pomocí jemného abraziva – povrchová úprava kovových dílců
Povrchové úpravy kovů zajišťuje firma P.J. - MONT, spol. s r.o. Pomocí jemného abraziva a metodou tryskání-pískování tryskáme kovy a kovové dílce.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Servis a opravy kardanových hřídelí pro zemědělskou techniku - rychle a profesionálně
Poskytujeme servis, opravy a vyvažování kardanových hřídelí. Zajistíme náhradní díly a opravy provádíme svářecím poloautomatem rychle a profesionálně.
Papírnictví - kancelářské potřeby, školní potřeby, papír, tiskopisy
Psací a jiné potřeby do kanceláře i do školy nakupujte v kamenném a internetovém obchodě Papirshop.cz. Seženete zde kancelářské potřeby, papír pro tisk, školní pomůcky, tiskopisy apod.
EPOS spol. s r.o. Papirshop Zlín
Velikostní třídička PIGO PG 062 na třídění drobného ovoce a zeleniny
Velikostní třídička PIGO PG 062, je vynikající pomocník pro třídění drobného ovoce a zeleniny. Třídička disponuje i dopravníky pro transport produktu k dalšímu zpracování.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Krajinná a zahradní architektura, plány a projekty pro krajinu
Projekční kancelář ARVITA P Zlín působí v oboru krajinné i zahradní architektury. Připravíme pro Vás projekty a plány pro krajinu i sídlo pro získání dotací z MŽP, MZe nebo programů EU.
ARVITA P spol. s r.o. Projekty pro obnovu krajiny Zlín
Zakázková výroba spárovek pro kvalitní nábytek, schodiště i kuchyně z lepených desek
Výrobu spárovek a nábytku z lepených desek realizuje firma PODHAJI s.r.o. specializující se na zakázkovou výrobu. Jsme spolehlivým partnerem kvalitních výrobců schodišť, nábytku i kuchyňských desek.
PODHAJI s.r.o. Výroba spárovek, nášlapů na schody Zlín
Rekonstrukce koupelny, instalace sprchového koutu i vany v rodinném domě OKAL
Chystáte se na rekonstrukci koupelny a hledáte kdo vám pomůže s instalací sprchového koutu nebo vany v rodinném domě OKAL? Oslovte českou firmu RD KOMEX, která působí v Brně, Jeseníku a celé ČR.
RD KOMEX s.r.o.
Velkoobchod se značkovými lihovinami a destiláty – kvalitní rumy, vodky, giny a whisky
Na velkoobchodní prodej značkových lihovin a destilátu s nejkvalitnějšími rumy, giny, whisky a vodkami se zaměřuje společnost L & M nápoje s.r.o. působící v okolí Opavy a Ostravy.
L & M nápoje s.r.o.
Demoliční elektrické kladivo 25-30 kg 75J – vyšší výkon, nižší vibrace
Bourání betonu s demoličním elektrickým kladivem 25-30 kg 75J o vyšším výkonu a s menšími vibracemi je rychlé a efektivní. Nyní v nabídce společnosti PROFI-TECHNIK s.r.o. z Liberce.
PROFI-TECHNIK s.r.o. Prodejna a půjčovna nářadí Liberec
Pozemní stavitelství, zateplení, zděné konstrukce, dlažby, obklady
Pozemnímu stavitelství se věnuje společnost N.K. STAV Brno a.s.. Specializujeme se především na zateplení budov, zděné konstrukce, obklady a dlažby.
N.K. STAV Brno a.s.
Refrakce, přezkoušení zraku, zjištění oční vady na počkání v Optice Mezírka
Oční optik Mezírka Zlín provádí přezkoušení zraku na počkání. Refrakce oka odhalí možné oční vady. Včasné zjištění vady oka je důležité, máte-li podezření, navštivte naši optiku.
Oční optik Mezírka - Mgr. Zdeněk Mezírka www.optikmezirka.cz
Prodej, servis zemědělské techniky, náhradních dílů  - Manitou, Monosem, Landini
Společnost AGRIOLA s.r.o. Polešovice ze Zlínského kraje prodává a servisuje zemědělskou techniku a také dodává veškeré náhradní díly od renomovaných výrobců Manitou, Monosem, Landini a další.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Manipulační technika - prodej nových i použitých vysokozdvižných vozíků
Prodej nových i použitých vysokozdvižných vozíků a další skladové techniky v Brně spolehlivě zajišťuje firma Moravia Manipul spol.s r.o, která působí v oblasti manipulační techniky.
Moravia Manipul, s.r.o.
Servis pro karavany a obytné vozy a prodej doplňků pro karavany od TOP-Servis - Holan s.r.o.
Společnost TOP-Servis - Holan s.r.o. z Prahy se kromě oprav klimatizací a nezávislých topení zaměřuje i na servis karavanů a obytných vozů a prodej doplňků pro ně.
TOP Servis - Holan s.r.o. Nezávislá přídavná topení Praha
Žaluzie, rolety - výroba a montáž
Žaluzie a rolety - kvalitní výroba, prodej a rychlá montáž v Brně, ale také Brně-venkově. To vše od prověřené firmy 1A TRADE, s.r.o. s více jak 12ti letou historií.
1A TRADE, s.r.o.
Svatební design - floristika, květinová výzdoba, dekorace i rekvizity na svatbu
Svatební salon Veronica Zlín řeší kompletně i svatební design. Floristiku máme v malíčku, připravíme květinovou výzdobu. Dekorace a rekvizity na svatbu jsou v naše svatebním studiu na prodej.
Svatební salon Veronica - Veronika Šťastná