Aktuální microsite

Zpracování mapových podkladů a stavební dokumentace pro ekologické nebo výzkumné účely
Na zpracování mapových podkladů a stavební dokumentace pro ekologické nebo výzkumné účely včetně zaměření liniových staveb se zaměřují profesionálové ze společnosti Geodézie Harašta ze Svitav.
Geodézie Harašta Jan Harašta
Laboratorní pece pro výzkum a testování materiálů - Servis a půjčovna pecí 003LP a 018LP
Potřebujete laboratorní pec pro výzkum a testování materiálů? Specializovaná firma vedená panem Václavem Svobodou nabízí pronájem a údržbu - servis pecí 003LP a 018LP.
Tepelná čerpadla Revel vzduch-voda, energie ze vzduchu pro váš domov
Společnost REVEL, s.r.o. se zbývá dodávkou tepelných čerpadel Revel vzduch-voda. Nabízíme dodávku na klíč, která zahrnuje projektování, montáž, zprovoznění a servis zařízení.
REVEL, s.r.o. topné systémy
Kompletní veterinární služby pro velká i malá zvířata v Jablonci nad Nisou - zdraví a pohoda vašich miláčků jsou naší prioritou
MVDr. Baudyš nabízí komplexní veterinární péči pro vaše zvířecí miláčky. Jsme vybaveni moderní technologií a poskytujeme širokou škálu veterinárních služeb pro velká i malá zvířata.
Veterinární ošetřovna MVDr. Baudyš
Oficiální distributor produktů Aventics, dodáváme pneumatické válce, filtry-regulátory, manometry atd.
Pneumatické válce, filtr-regulátory, hadice, ventily a další produkty Aventics, dříve Bosch Rexroth Pneumatika, najdete u firmy Romana Juříka v Ostravě, který se stal jejich oficiálním distributorem.
Roman Juřík
Nástavce, bity a utahováky, spojovací materiál - prodej
Prodej kvalitní kotevní techniky a spojovacího materiálu nabízí společnost Jakub Kokeš CZ, s.r.o v Brně - seženete zde nástavce, bity i utahováky.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Termodiagnostika elektrických zařízení - bez nutnosti odstavení, či omezení výrobního procesu
Nabízíme služby v oblasti termodiagnostiky elektrických zařízení. Hlavním velkým přínosem je bezkontaktní diagnostika zařízení za plného provozu, bez nutnosti odstavení či omezení výrobního procesu.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Servis plynových kondenzačních kotlů, solárních systémů
Ve společnosti PAVELKA - VTP s.r.o. Vlčnov zajistíme servis plynových kotlů i solárních systémů a tepelných čerpadel. Působíme v regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Obytné vestavby do automobilů Mercedes Benz Sprinter
Společnost EASTWANDER, s.r.o. z regionu Zlínský kraj na zakázku realizuje obytné vestavby do automobilů Mercedes Benz Sprinter. Naší snahou je vyhovět individuánímu přání zákazníka.
EASTWANDER, s.r.o. Servis obytných automobilů Zlínský kraj
Prodej a pronájem rodinných domů, bytů a pozemků včetně developerských projektů – komplexní služby realitní kanceláře
Kompletní služby realitní kanceláře,prodej a pronájem rodinných domů, bytů a pozemků včetně realizace developerských projektů poskytuje společnost Finanční poradenství Prostějov působící i v Olomouci.
Finanční poradenství Prostějov Jakub a Martin Šlajsovi
Matrice pro perforaci stélek a na pryžové podrážky – perfektní ozdobné prvky do stélek či podrážek
Na výrobu matric pro performaci stélek a na prýžové podrážky, které vytvářejí ornamenty a ozdobné prvky do stélek či podrážek se zaměřuje společnost SEFO plus, s.r.o. z z Fryštáku u Zlína.
SEFO plus, s.r.o.
Záclony krajkové i moderní nebo zatemňující závěsy od Záclony Ladislav Daněk
Společnost Záclony Ladislav Daněk z Prahy, funguje jako e-shop a v její nabídce najdete kromě záclon i závěsy, sítě proti hmyzu nebo žaluzie.
Záclony - Ladislav Daněk
Spolehlivé řadové svorkovnice pro výrobu rozváděčů Weidmueller - přehledné uspořádání, robustní provedení
Firma EMS ELEKTRO je dodavatelem elektromateriálu pro řadu podniků v regionu Zlín, Zlínský kraj i celé ČR - nově skladem spolehlivé řadové svorkovnice pro výrobu rozváděčů Klippon® Connect Weidmüller.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín
Hydraulické hadice pro kapalná média – oleje, benzíny, horkou vodu, chladící kapaliny
Hydraulické hadice pro rozvod kapalných médií na zakázku zhotoví firma DAMATECH v Dačicích. Sestavíme Vám hydraulický okruh pro oleje, benzíny, horkou vodu, ale i chladící kapaliny.
DAMATECH, spol. s r.o. Hydraulické hadice Dačice
Průmyslová výstavba – hlukové studie, akustická a protihluková řešení
Kompletní protihluková řešení a analýzy, výroba a prodej protihlukových komponentů a systémů, hlukové studie a konzultace v oblasti měření hluku.
Greif-akustika, s.r.o. Měření modelování, snižování hluku Praha
Projektování strojních a elektrických zařízení – podle požadavků zákazníka
Společnost CZ.TECH Čelákovice, a.s. nabízí služby projektování strojních a elektrických zařízení uzpůsobených konkrétním požadavkům podle zadání zákazníka.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Chata Sýkorka, moderní ubytování, wellness, soukromý rybník, Český Krumlov
Moderní ubytování v klidném a příjemném prostřední poskytuje Chata Sýkorka v Křemži u Českého Krumlova. Plně vybavená chata nabízí využití wellness místnosti či soukromého rybníku.
Kompletní výroba statorů pro elektromotory - paketování, obrobení i výstupní kontrola
Společnost ZAKO Turčín Zlín-Březnice rozšířila své aktivity o výrobu statorů pro elektromotory, jde o kompletní proces od paketování, přes obrobení, včetně výstupní kontroly.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Ambulantní operace - plastické, kosmetické, spolupráce s pacientem
Široké spektrum plastických i kosmetických operací, při kterých je jinak nutná hospitalizace, provádí privátní Plastická a kosmetická chirurgie při spolupráci s pacientem nebo rodinou ambulantně.
PLASTICKÁ A KOSMETICKÁ CHIRURGIE MUDr. Daneš Raška, MUDr. Jiří Palkovský
Ubytování v apartmánu pro rodiny s dětmi - dětské hřiště,  zapůjčení postýlek
Komfortní ubytování v apartmánu pro rodiny s dětmi včetně zapůjčení dětských postýlek zajišťuje Penzion u Fousáče na Znojemsku. Pro děti provozujeme sportovní hřiště s pískovištěm a dalšími atrakcemi.
Penzion U Fousáče
Výroba montované skleníky z lexanu-včetně montáže, zajištěna doprava
Hlavní činností firmy Skleníky Bureš je výroba skleníků z lexanu-montované skleníky z čirého dutinkového polykarbonátu. Zajištěna montáž i doprava v regionu Ostrava, Moravskoslezský kraj.
Skleníky Bureš Ondřej Bureš
Stolní fritézy - profesionální, celonerezové provedení, dlouhá životnost
CHLAZENÍ servis s.r.o. je profesionální firma v oboru gastro, která mimo jiné také nabízí profesionální stolní fritézy s dlouhou životností. Celonerezové provedení a topnice dává dostatek výkonu.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Formy pro plastikářský, gumárenský, automobilový průmysl - výroba, konstrukce
Společnost MouldPro s.r.o. z regionu Zlínský kraj vyrábí formy pro plastikářský, gumárenský, automobilový průmysl i obuvnické formy. Konstrukce forem v CAD/CAM systému.
Poznejte krásy Jižní Moravy - cyklovýlety, vinařská turistika s ubytováním v rodinném penzionu
Objevujte krásy Jižní Moravy – zámek Lednice, Pálavská jezera a cyklistické trasy či vinařské stezky během ubytování v rodinném penzionu s vinným sklípkem.
Penzion a vinný sklep Moravský sommelier Ubytování Valtice
Bohatý výběr hortenzií latnatých, velkolistých a stromečkovitých – velkoobchodní prodej květin
Hortenzie latnaté neboli Hydrangea paniculata, velkolisté Hydrangea macrophylla a stromečkovité či jiné květiny má ve svém sortimentu k velkoobchodnímu prodeji okrasná školka Adametz s. r. o. z Opavy.