Aktuální microsite

Nejlevnější Chorvatské kapitánské kurzy – získejte kapitánský průkaz za nejlepší cenu
Kapitánské kurzy v Chorvatsku za nejlevnější cenu pořádá firma VIMU s.r.o. z Hodonína. Získejte kapitánský průkaz pro vedení rekreačních a sportovních plavidel na moři za nejlepší cenu
VIMU s.r.o.
Doplňkové kurzy – masáž antistresová, protimigrénová, lymfodrenážní manuální a další kurzy
Rozšiřte svůj základní rekvalifikační kurz o další dovednosti! Vzdělávací centrum Jana Knittlová v Olomouci pořádá dvoudenní doplňkové kurzy v oblasti masáží a pedikúry.
Vzdělávací a kosmetické centrum Jana Knittlová Olomouc
Autogenní technika pro svařování a řezání – prodej redukčních ventilů, spořičů plynu
Prodejem techniky pro autogenní svařování a řezání – redukční ventily, spořiče plynu, bezpečnostních prvků, pálící strojky – se zabývá společnost Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Brýlové doplňky – pouzdro na brýle, čistící hadříky z mikrovlákna a čistící spreje
Kompletní sortiment doplňků pro dioptrické brýle, jako jsou ochranná pouzdra nebo čistící hadříky a spreje pro každodenní použití, pořídíte v oční optice Jaroslava Korcinová.
Optika Jaroslava Korcinová
Zakázková kovovýroba, zámečnické práce včetně zaměření, projekce, výroby a montáže
Zakázkovou kovovýrobu z oceli a nerezu realizuje v okolí Mikulova firma Kovo Prokeš, s.r.o. Zajistíme zaměření, projekci, výrobu a montáž. Provádíme i zámečnické práce.
Kovo Prokeš, s.r.o.
Akustické izolace, protihlukové – neprůzvučné dveře Praha
Odhlučnění strojoven, technologických místností či jiných místností s vysokou hladinou hluku zajistí akustické izolace a protihlukové – neprůzvučné dveře od společnosti Greif-akustika, s.r.o. z Prahy.
Greif-akustika, s.r.o. Měření modelování, snižování hluku Praha
Horská chalupa s dětským hřištěm a lanovkou a venkovním posezením s ohništěm
Na horské chalupě Sněženka v Orlických horách si užije dovolenou celá rodina. Děti si užijí spoustu zábavy na dětském hřišti a lanovce, dospělí si mohou odpočinout na venkovním posezením s ohništěm.
Chalupa Sněženka
Praha 3, městská část, Žižkov, Vinohrady, Vysočany a Strašnice, kultura, historie, památky
Městská část Praha 3 je ideálním místem pro poznání historie, kultury a okolní přírody.
Městská část Praha 3
Kompletní střešní systémy na míru – výstavba plochých a šikmých střech na klíč
Stavbu střech na míru včetně veškerých klempířských, tesařských a pokrývačských prací zajišťuje firma SOVYM s.r.o. Zhotovíme na klíč šikmé i ploché střechy, zajistíme i rekonstrukce střech.
SOVYM s.r.o. Výroba příhradových vazníků
Zakupte voucher na ubytování na vrcholu Lysé hory v krásné horské chatě Emila Zátopka
Chata Emil Zátopek-Maraton na vrcholu Lysé Hory v Beskydech je ideálním místem pro klidnou dovolenou i pro aktivní sportovce. Zakupte u nás finanční voucher a obdarujte své blízké příjemným zážitkem.
Chata Emil Zátopek - Maraton ubytování Lysá Hora Beskydy
Prodej a pronájem hliníkového, mobilního a fasádního lešení
Fasádní a pojízdná hliníková lešení prodává v oblasti Jižní Moravy a Hodonína firma HROMEK s.r.o. Zajišťujeme i pronájem interiérového a exteriérového lešení včetně jeho dopravy, montáže a demontáže.
HROMEK s.r.o. Žebříky a lešení
Pronájem automatického kávovaru SAECO AULIKA FOCUS s funkcí One Touch
Automatický kávovar SAECO AULIKA FOCUS zvládá i náročný provoz ve větších kancelářích. Připravujte si skvělou kávu po celý den v práci. Pronájem zajistí firma Automaty Kavamat Vending s.r.o. Ostrava.
Instalace fotovoltaických elektráren s vyřízením dotace z programu Nová Zelená Úsporám
O odbornou instalaci fotovoltaických elektráren na míru se postará společnost UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s.r.o. v okolí Frýdku-Místku i Karviné. Pomohou s vyřízením dotací Nová Zelená Úsporám.
UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s. r. o.
Stavba, rekonstrukce a opravy parkovišť, chodníků, silnic, komunikací
Společnost JANKOSTAV s.r.o. v Ostravě se specializuje na stavbu a rekonstrukci dopravních staveb. Zajistí výstavbu parkovišť, silnic, chodníků a komunikací v rámci celého Moravskoslezského kraje.
JANKOSTAV s.r.o. Dopravní stavby Ostrava
Kvalitní komíny - vložkování, revize, frézování, kontrola, stavba
Stavbu kvalitních komínů, vložkování, revize, frézování i kontroly realizuje společnost Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž ve Frenštátě i Rožnově a svým profesionálním přístupem zaručuje skvělé výsledky.
Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž
Vyšetření párů z důvodů potíží s otěhotněním – sterilita či opakované potraty
V ambulanci Genetika Ostrava s.r.o. poskytují konzultaci a molekulárně genetické vyšetření párům s poruchou plodnosti, nedaří-li se otěhotnět minimálně 12 měsíců či v případě opakovaných potratů.
Genetika Ostrava s.r.o.
Nestandardní instalace pro rodinné domy, průmyslové objekty – vedení vakua, parovodů, thermooleje, chlazení
Nestandardní instalační práce pro rodinné domy, průmyslové objekty a investiční celky realizuje ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o. Nainstalujeme vedení vakua, parovodů, thermooleje, chlazení a další.
ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o.
Údržba zeleně, soukromých zahrad, parků-arboristika
V oboru arboristika působí firma GARD&N Staré Město. Poskytuje služby jako údržba soukromých zahrad a veřejných parků, celoroční údržba zeleně - převážně v regionu Zlínský kraj a Brno.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Zapojení, servis plynových kotlů, ohřívačů včetně odzkoušení
Firma PAVELKA - VTP Vlčnov provádí zapojení i servis plynových kotlů a plynových ohřívačů v regionu Uherské Hradiště, Uherský Brod. Provedeme i nastavení, odzkoušení kotle.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Veterinární artroskopie - přesná diagnóza a operace kloubních onemocnění
Veterinární artroskopií se zabývá klinika MVDr. Petra Johanidese ze Žďáru nad Sázavou. Provádíme stanovení přesné diagnózy kloubních onemocnění a operační zákroky bez chirurgického otevření.
MVDr. Petr Johanides Veterinární klinika
Řešení pro fotovoltaické systémy - průmyslově vyráběné sdružovací boxy, svodiče a další komponenty
Společnost EMS ELEKTRO s.r.o. z regionu Zlín přichází s řešením pro fotovoltaické systémy - sdružovací boxy, svodiče a další komponenty v sortimentu výrobce Weidmüller.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín
Výroba a prodej komponentů pro automatizační zařízení
Vysoce kvalitní komponenty pro automatizaci vyrábí a zprostředkuje břeclavská společnost Teprostroj s.r.o., exkluzivní dodavatel značek MAYSER a PATLITE.
Teprostroj s.r.o.
Moderní designové náhrobky německé značky Rokstyle - osobité pomníky, prodej
Moderní designové náhrobky německé značky Rokstyle dodává firma METAL GRANIT spol. s.r.o. z Letovic. Osobité pomníky můžete pořídit se Swarovski krystaly, kovovými emblémy nebo skleněnou vitráží.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Nástavby nákladních vozidel se specializací na kontejnerové nosiče a sklápěče
Firma FORNAL trading Kroměříž patří mezi přední výrobce nástaveb nákladních vozidel na českém trhu, zabýváme se vývojem a modernizací našich výrobků se specializací na kontejnerové nosiče a sklápěče.
FORNAL trading s.r.o. Výrobce nástaveb nákladních vozidel
Závodní stravování i s rozvozem – poctivé polední menu znamená chutný oběd každý den
Firma Catering & jídelna v Raduni provozuje závodní stravování s rozvozem do firem a domácností v okrese Opava. Obědy zařídíme za Vás a Vy se můžete věnovat své práci doma nebo v zaměstnání.
Šárka Sendlerová Catering & jídelna Raduň