Aktuální microsite

Alternativní medicína, biorezonanční přístroj Bicom a terapie pro všechny druhy zvířat
Fyzické nebo psychické obtíže vašich zvířat lze účinně léčit alternativní medicínou. S léčbou zvířat za pomocí této metody vám pomůže Veterinární nemocnice MVDr. Radomíra Hynara s.r.o. v Opavě.
VETERINÁRNÍ KLINIKA MVDr. Radomíra Hynara s.r.o.
Čištění a pískování zámecké dlažby – profesionální služby nejen pro obce a města
Na kvalitní, rychle a šetrné čištění a pískování zámecké dlažby nejen v obcích a městech s následným hydrofobním nástřikem proti kyselému dešti provádí odborníci ze společnosti SINTI-CLEAN.CZ
SINTI-CLEAN.CZ
Domy, byty, apartmány, penziony, restaurace i pizzerie – kompletní interiéry na klíč
Na kompletní realizaci interiérů na klíč u domů, bytů, penzionů, apartmánů, restaurací i pizzerií přesně podle představ zákazníků se zaměřuje společnost TOM stolařství působící v okolí Zlína a Brna.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Robotizační technika - robotizace, paletizace a depaletizace, průmyslový roboti
Robotizační technika - robotizace, paletizace a depaletizace, průmyslový roboti do výroby i k balícím linkám od firmy TERAMEX s.r.o. v Brně.
TERAMEX s.r.o.
Soukromé a veřejné degustace mikulovského vína přímo od vinaře
Ochutnejte mikulovské víno přímo od vinaře. Vinařství Víno Šimák pořádá ve vinném sklípku v Mikulově soukromé i veřejné degustace vína s profesionálním sommeliérem.
Vinařství Víno Šimák s.r.o. Víno z Mikulova
Ošetření a kompletní renovace zdiva tryskáním včetně  impregnace penetračním nátěrem
Renovací zdiva metodou tryskání včetně ošetření a nanesení penetračního nátěru v interiéru i exteriéru zajistí firma Vladimír Veselý - Tryskání a pískování.
Tryskání a pískování Vladimír Veselý
Nové ekologické deoxidanty - tavidla ECOSMART® pro tvrdé pájení, bez obsahu boraxu
Nové ekologické deoxidanty pro tvrdé pájení a bez obsahu boraxu dodává firma A.V.D. pájení s.r.o. z Kravař na Opavsku. Pořiďte si tavidla ECOSMART® bez toxických účinků.
A.V.D. pájení s.r.o. specialista na pájení
Regenerační nástřiky AB krytu (asfalto-betonových vozovek) -  preventivní ochrana silnic
Emulze Reclamite, CRF a Neomex+Surfric jsou nejlepší přípravky na preventivní údržbu silnic. Společnost REKMA spol, s.r.o. tyto regenerační nástřiky využívá při ochraně asfalto-betonových vozovek.
REKMA, spol. s r.o.
Pomníky a hroby z přírodního kamene vám vyrobí kamenictví s dlouholetou tradicí v Prostějově
Kamenné pomníky a hroby z přírodního kamene jsou věčnou a důstojnou památkou na zesnulé. Kamenictví s dlouholetou tradicí Karel Otruba u Prostějova vám zhotoví pomníky dle vašeho přání.
Kamenictví Karel Otruba
Odolné nerezové šachtové poklopy, pro betonovou výplň i s možností předláždění dlažbou
Specializovaným prodejcem šachtových a kanalizačních poklopů je firma Bulldeck s.r.o. Zabýváme se prodejem odolných nerezových šachtových poklopů, pro betonovou výplň i s možností předláždění.
Poklopy - Bulldeck s.r.o.
Jak na hallux valgus neboli vbočený palec - řešte včas získanou deformitu nohy
Nepodceňujte geneticky podmíněné onemocnění, jako je získaná deformita nohy a řešte vše zavčasu. Jak na hallux valgus neboli vbočený palec vám poradí společnost Ergona Opava s.r.o., pobočka Brno.
Ergona Brno
Plastové nádrže, jímky, vložky studní různých tvarů i objemů - výroba, oprava
Na výrobu a opravu nádrží, jímek a vložek studní různých tvarů i objemů se specializuje firma Svařování plastů Pavel Petroš, kterou naleznete v Brně.
Svařování plastů Pavel Petroš
Lehké montované WC kabinky pro mateřské školky, ubytovací zařízení i veřejné prostory
Lehké montované WC kabinky pro mateřské školky, ubytovací zařízení i veřejné prostory vyrábí společnost BÖHME CZ spol. s r.o., která zajišťuje také realizaci a montáž WC kabinek a příček.
BÖHME CZ spol. s. r.o.
Měření emisí, laboratoř měření emisí, odborné posudky, autorizovaná laboratoř
Autorizovaná laboratoř, měření emisí, laboratoř měření emisí, odborné posudky, vypracování provozního řádu, stanovení emisních sloučenin provádí Detekta s.r.o.
Detekta s.r.o.
Salonek pro pořádání svateb - svatební hostina Třebíč
Salonek pro pořádání svateb - svatební hostina, raut, svatební jídlo, svatební oslava u firmy Amadeus-kavárna v Třebíči - příjemné a klidné prostředí.
Amadeus-kavárna Dočekalová Lenka, Mgr.
Elektrocentrála, prodej profesionálního pomocníka na svářecí práce bez možnosti elektřiny
Elektrocentrála od firmy FORMICA WELD spol. s r.o. z Brna je profesionální pomocník na na svářecí práce bez dostupnosti elektřiny. Vysoká kvalita, nízká hlučnost.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Prodej a servis rekreačních a pracovních čtyřkolek Lindai a náhradních dílů
O prodej, servis i náhradní díly u pracovně-rekreačních užitkových čtyřkolek Lidai se postarají odborníci společnosti Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky působící v Brně a Blansku.
Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky
2D měření na optickém měřicím systému Keyence IM-7500 – práce prováděná specialisty
Na 2D měření na optickém měřicím systému Keyence IM-7500 s vysokým rozsahem měření, strojní a elektrokonstrukce se zaměřují odborníci ze společnosti CAZER s.r.o. z Olomouce.
CAZER s.r.o. Cílená automatizace Olomouc
Výroba bytových a interiérových doplňků z přírodního i umělého kamene
Zabýváme se výrobou a zpracováním bytových doplňků z přírodního i umělého kamene. Nabízíme komplexní a originální provedení zakázky dle Vašeho přání díky široké škále žul a mramorů z celého světa.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Kvalitní homologované nosiče jízdních kol - cyklonosiče pro upevnění na střechu auta
Homologované nosiče jízdních kol pro upevnění na střechu auta i tažná zařízení dodává společnost ASN HAKR Brno s.r.o. Praktické nosiče kol Vám usnadní cestu.
ASN HAKR Brno s.r.o.
Výkup a prodej mobilních telefonů i s možností na protiúčet – nákup mobilů za bezkonkurenční ceny
Na výkup a prodej mobilních telefonů a mobilů různých typů a značek včetně možnosti dokoupení příslušenství se zaměřuje servisní společnost MOBIL-COM působící nejen pro oblasti Olomouce a Přerova.
MOBIL-COM Prodej mobilních telefonů Olomouc
Výstavba zpevněných ploch, komunikací, parkovišť, chodníků
Společnost Stavos Stavba a.s. z Ostravy je generálním dodavatelem staveb pro soukromé i veřejné investory, která Vám zajistí také výstavbu zpevněných ploch, komunikací, parkovišť i chodníků.
Stavos Stavba a.s. Ostrava
Donut - automatické stroje  a suroviny na výrobu donutků, koblížků e-shop
Milujete donutky? Pak pro vás bude jejich výroba snadná s donutkovačem od firmy CORNiCO Company - automatické stroje na výrobu lahodných koblížků si zakoupíte v našem e-shopu.
CORNiCO Company, s.r.o.
Ionizátory pro odstranění polétavého prachu - řešení problematiky s elektrostatickým nábojem
Chytrá zařízení pro odstranění elektrostatického náboje vám přináší společnost YETTY.EU s.r.o. Dodáváme ionizační trysky IZN, tyčové ionizéry řady IZS31, které vám pomohou tento problém vyřešit.
YETTY.EU s.r.o.
Silikonová, vodoodpudivá barva CAPAROL CarboSol Compact - pro fasádu bez plísní a řas
Chcete-li mít fasádu bez plísní a řas, pak si zakupte silikonovou a vodoodpudivou barvu CAPAROL CarboSol Compact od společnosti ABC barvy s.r.o., působící v Opavě a Krnově.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet