Aktuální microsite

Účinná a profesionální dezinfekce domácností, podniků, ploch i předmětů
Účinnou a profesionální dezinfekci nejen domácností, podniků, závodů, ploch i předmětů provádí v okolí Znojma a Moravského Krumlova firma Lukáš Kudrna – Dezinfekce, dezinsekce, deratizace.
Moirat servis s.r.o. Deratizace, dezinsekce, desinfekce
Rozvody vody pro topení a chlazení výrobních a komerčních budov – kompletní sortiment a služby
Specialistou na rozvody vody pro topení a chlazení výrobních a komerčních budov je společnost P.A.servis spol. s r. o., která má bohatý sortiment, s tím související materiál a poskytuje i servis.
P.A.servis spol. s r. o.
Mobilní podlahy – přenosné a skládací podlahy na výstavy, svatby, plesy a další akce
Mobilní, přenosné a skládací podlahy vhodné na výstavy, plesy i jiné akce má v několika typech nebo s možností vlastního designu ve svém bohatém sortimentu společnost Activity promotion s.r.o. z Brna.
Activity promotion s.r.o.
Pohodlné, funkční a atraktivní dioptrické brýle pro děti – jak vybrat ty správné
Bohatý výběr pohodlných, funkčních a atraktivních dioptrických brýlí pro děti má ve svém sortimentu společnost Oční optika Znojmo, která poradí a pomůže s výběrem přímo na míru Vašemu dítěti.
Oční optika Znojmo G OPTIK s.r.o.
Venkovní markýzy na balkóny s celokovovou konstrukcí a motorovým  pohonem
Elegantní venkovní markýzy s motorovým pohonem, které promění Váš balkón v letní místnost, pořídíte u firmy Garážová vrata a žaluzie Martin Mareček z Telče
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Antistatické obaly pro součástky, výrobky citlivé na ESD výboj - vysoký stupeň ochrany
Chcete-li ochránit elektro výrobky a jiné součástky proti ESD výboji, vsaďte na antistatické obaly s vyšším stupněm ochrany, které vyrábí naše firma HB pack s.r.o. z Heršpic.
HB pack s.r.o.
Zakázková výroba zdravotnického nábytku - vybavení do ordinací, čekáren na míru
Komplexní služby od návrhu, přes zakázkovou výrobu na míru, až po montáž nábytku zajišťuje firma LAMÉ z Břeclavi. Zdravotnickým nábytkem vybavíme ordinaci, čekárnu i laboratoře.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů
Vývojové a výzkumné centrum textilní a oděvní výroby, montáže konektorů a průmyslových dílů a součástek – možnost pronájmu externí
Firma DISTING s.r.o. z Dukovan provozuje vývojové a výzkumné centrum, kde jsou k dispozici speciální stroje nejen vývoj prototypů v textilní výrobě. Centrum pronajímáme i externím firmám.
DISTING s.r.o.
Ohýbání, 3D pálení plechů a trubek na zakázku - podle požadavků zákazníka
Ohýbáním a 3D pálením plechů a trubek na zakázku se zabývá firma FORELV s.r.o. z Prostějova. Služby zajišťujeme v Olomouci, Přerově a okolí podle požadavků zákazníka.
FORELV s.r.o.
Uzená vařená masa, uzené výrobky - vepřová krkovice a kýta bez kosti, plec a bůček
Poctivé uzené speciality seženete přímo u výrobce a řeznictví a uzenářství Lukáš Gebauer v Oticích u Opavy, nakupujte vařené vepřové krkovice a kýty bez kosti, uzená masa i plec a bůček.
ŘEZNICTVÍ LUKÁŠ GEBAUER s.r.o.
Výkresové papíry pro tiskaře, školy a zájmové kroužky na kreslení
Naše společnost Model Pack Shop prodává kvalitní výkresové papíry pro školy, zájmové kroužky na kreslení, ale i tiskaře. Vše dodáváme v Opavě, Ostravě s možností doručení po celé České republice.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Kalkulátor spotřeby pro výběr správného produktu Bochemit a výpočet množství
S výběrem produktu Bochemit vám pomůže kalkulátor spotřeby od společnosti Bochemie. Zajistěte si správný přípravek pro chemickou ochranu nebo sanaci dřeva včetně potřebného množství.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Proč tmelit spáry a jak správně těsnící přípravek vybrat – lepící, spárovací tmely v jednom kroku
Velký výběr lepících i spárovacích tmelů, včetně odpovědí na otázky, proč tmelit spáry a jak správně vybrat vhodný těsnící přípravek, to vše najdete u společnosti Den Braven Cezch and Slovak a.s.
Právní služby - vymáhání pohledávek, zastoupení u soudu
Kvalitní právní služby poskytuje advokátní kancelář Mgr. Pavlíny Řehové ve Zlíně, která se zaměřuje na vymáhání pohledávek i zastoupení u soudu.
Mgr. Pavlína Řehová advokátní kancelář Zlín
Fóliové izolace bazénů - PVC bazénové fólie Alkorplan, Fatrafol
Společnost IZOLACE M Uherské Hradiště provádí v regionu Zlínský kraj fóliové izolace bazénů. Pro povrchovou izolaci bazénů používá PVC bazénové fólie Alkorplan či Fatrafol.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Skvělá restaurace v centru města Opavy - hotovky, tradiční jídla, česká i mezinárodní kuchyně
Přijďte si pochutnat na skvělém jídle do opavské restaurace IBERIA, která se nachází v samém srdci Opavy. Vybírat můžete minutky, hotovky, tradiční jídla i chutné pokrmy z české a španělské kuchyně.
Hotel a restaurant IBERIA*** Opava IBERIA TRADE s.r.o.
Výroba ozubení, drážky do nábojů, obrážení, štosování materiálu na obrážečkách
Strojírenská firma KOVO Uličný působící v Zlínském kraji se zabývá obrážením, štosováním materiálu na obrážečkách a výrobou ozubení a drážek do nábojů s maximální přesností.
KOVO Uličný Roman Uličný
Instalace ochranných prvků pro sprinklery – sloupky, stěny z pevného pletiva
Instalaci ochranných prvků, které zabrání poškození sprinklerů v budovách, zajistí firma EKOČEK. Montujeme ochranné protinárazové sloupky a stěny z pevného pletiva.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Prodej vysokozdvižných vozíků - retrak, čtyřcestné, regálové VZV pro manipulaci s materiálem
Čtyřcestné i regálové VZV, vysokozdvižné vozíky retraky a další skladovou techniku pro každou manipulaci s materiálem pořídíte u DAMATECH, spol. s r.o. se sídlem v Dačicích u Znojma.
DAMATECH, spol. s. r.o. Manipulační technika Dačice
Praporkové a úhlové značky pro značení technických zařízení, prostorů a místností
Společnost KRIŽAN, s.r.o. se specializuje na praporkové a úhlové značky sloužící pro označení místností a prostorů v objektech, k upozornění rizika či nebezpečí nebo k orientaci v budově.
KRIŽAN, s.r.o.
Měď-fosforové pájky na tvrdé pájení mědi a mosazi - velkoobchodní prodej pájecích materiálů
Široce použitelné měď-fosforové pájky, určené pro tvrdé pájení mědi, mosazi a dalších materiálů na bází mědi, prodává společnost A.V.D. pájení s.r.o.
A.V.D. pájení s.r.o. specialista na pájení
Měření a optimalizace výkonu fotovoltaických elektráren. Kontrolu panelů.
Měření a optimalizace výkonu fotovoltaických elektráren provádí firma S.G. CZ, spol. s r.o. z Brna. Kontrolu panelů provádíme termovizí. Servis solární elektrárny.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Profesionální renovace parket na klíč - pro domy, byty, školy a jiné velké areály
Profesionální renovací parket na klíč se zabývá naše Podlahářství Tom&Ka s.r.o., jež v okolí Opavy a Ostravy provádí broušení a jiné povrchové úpravy parket pro domy, byty, školy a další velké areály.
Tom&Ka s.r.o. Podlahářství Opava
Při prodeji či pronájmu nemovitosti je důležité vybrat si pro spolupráci vhodnou realitní kancelář
Realitní kancelář představuje zprostředkovatele při prodeji, koupi či pronájmu nemovitostí. Veškeré potřebné úkony spojené s prodejem spolehlivě zařídí firma Znojemské reality ve Znojmě.
Rozlučkové a svatební doplňky - rozlučková trička a svatební šerpy, placky a vývazky
Rozlučkové a svatební doplňky, jako jsou rozlučková trička, svatební šerpy, svatební placky nebo svatební vývazky, zakoupíte u společnosti Reklamní potisk s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.