Aktuální microsite

Profesionální provedení technické kontroly či měření emisí u luxusních vozidel
Pro vlastníky luxusních vozidel, například Bugatti, Ferrari, Bentley a dalších, provádí profesionální měření emisí či technické kontroly u společnosti Team MAAT, spol. s.r.o. v Ostravě i v Rychvaldu.
Team MAAT, spol. s r.o.
E-shop, prodej a pronájem hliníkových a dřevěných žebříků a schůdků
Na e-shopu firmy HROMEK s.r.o. můžete zakoupit hliníkové či dřevěné žebříky a schůdky. Pronajímáme žebříky a schůdky pro hobby i profesionální použití.
HROMEK s.r.o. Žebříky a lešení
Prodej protiskluzových žebříkových příček - jednořadé i dvouřadé
Ostravská společnost Kytulava s.r.o. Vám dodá protiskluzové jednořadé i dvouřadé žebříkové příčky, které jsou vyráběny v nominální délce 2000mm a používají se v konstrukcích žebříků.
Nábytek na míru, výroba a prodej nábytku, kvalitní dětské pokoje, nábytek pro děti
Kvalitní dětské pokoje, výroba, prodej dětského nábytku, nábytek z lamina na míru v různém barevném provedení, to vše od firmy Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s., z okresu Znojmo.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Třískové obrábění Žamberk – mechanické obrábění dílců včetně povrchové úpravy
Všem svým zákazníkům zajišťujeme profesionální třískové obrábění, provádíme mechanické obrábění dílců včetně povrchových úprav.
Elplast-KPZ - mistr v elektrotechnice  - technologie a spolehlivost jdou ruku v ruce.
Hledáte profesionálního partnera v oblasti elektrotechniky? S Elplast-KPZ získáte kvalitu, spolehlivost a více než čtvrtstoletí zkušeností.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Obklad Styl - Pěknic: Luxusní obklady, dlažby a bazény na dosah – vaše cesta k dokonalému domovu!
Hledáte spolehlivého partnera pro renovaci domu nebo realizaci bazénu? Obklad Styl-Pěknic vám nabízí komplexní služby s dvacetiletou praxí v oboru.
Stav styl CZ s.r.o. Obklady, dlažby, sanita Tábor
"Dřevostavby HK-Dřestav: Váš sen o nízkoenergetickém rodinném domě ze dřeva se stává skutečností"
HK-Dřestav s.r.o. je společnost specializující se na montáž a stavbu montovaných dřevěných domů a dřevostaveb na klíč, a to jak v České republice, tak i v zahraničí.
HK - Dřestav s.r.o. Úsporné a moderní dřevostavby
Chovatelské potřeby a dárky pro domácí mazlíčky - eshop - ruzne-darky.cz - vše skladem za nízké ceny a s rychlým doručením
Rozhodli jste se potěšit svého domácího mazlíčka originálním dárkem? Na Ruzne-darky.cz najdete široký výběr chovatelských potřeb a různých dárků pro psy, kočky a hlodavce.
Světelná reklama Praha
Renovace a povrchová úprava kovů prodlužuje životnost průmyslových zařízení - STROJCONSULT s.r.o.
Společnost STROJCONSULT s.r.o. z Litvínova zajišťuje renovace, úpravy a opravy poškozených částí strojů korozí nebo abrazí a zajišťuje tak delší životnost materiálu.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
Výstavba a rekonstrukce kanalizací, vodovodních řádů a další stavební práce - MERCATOR s.r.o.
Společnost MERCATOR s.r.o. se sídlem v Praze zajišťuje výstavbu kanalizací a vodovodních řádů, ale také úpravu a čištění koryt nebo rekonstrukce komunikací.
MERCATOR, s.r.o
Přístroje a rozvaděče pro vysoké i nízké napětí a další systémy pro energetiku - VFSERVIS s.r.o.
Společnost VFSERVIS s.r.o. z Teplic se specializuje na dodávku a montáže přístrojů a rozvaděčů pro vysoké i nízké napětí a další systémy a transformátory pro energetiku.
VFSERVIS s.r.o. Přístroje a rozvaděče Teplice
Obec Opatovice nad Labem - historická i moderní obec s mnoha památkami
Obec Opatovice nad Labem leží mezi městy Hradec Králové a Pardubice. Nacházejí se zde historické památky a četné cyklotrasy, které vedou malebnou krajinou.
Obecní úřad Opatovice nad Labem
Pomůžeme vám s posledním rozloučením a zajištěním pohřbu - HELFI s.r.o. Pohřební služba Praha
Společnost HELFI s.r.o. Pohřební služba Praha Vám pomůže zajistit pohřeb a poslední rozloučení včetně vyplnění potřebných formulářů v Praze a okolí.
HELFI s.r.o. Pohřební služba Praha
Klínové řemeny Pardubice - specializovaný prodej, poradenství a doprava
V Pardubicích naleznete specializovanou prodejnu na klínové řemeny, od renomovaných výrobců, poradenství a doprava až k Vám.
MATERIA s.r.o. Ložiska Pardubice
Eshop prodej Probio Herbal Gingko Biloba Náchod – posílení koncentrace a paměti
V našem Eshopu Celtic Probiotics nakoupíte prověřené produkty, pro posílení a koncentraci paměti nabízíme Probio Herbal Gingko Biloba - zdraví v jedné tabletě.
OBNOVA servis, s.r.o. Probiotika Celtic
Realizace foukané tepelné izolace Pardubice - dostupnost i v těžko přístupných místech
Nejen při výstavbě domů a bytů zajistíme foukanou tepelnou izolaci podlah, stěn, stropů i střech, kvalitní tepelné izolace pro zlepšení energetických úspor.
HC STAV s.r.o. Bytová výstavba Pardubice
Zahradní pergoly, které opravdu vydrží - zakázková výroba, montáž i zastřešení
Zahradní pergoly dle vašich představ vám na zakázku vyrobí v okolí Vyškova a Brna firma Josef Opluštil. Zajistí vše včetně montáže a zastřešení. Nechte si postavit pergolu, která opravdu vydrží.
Josef Opluštil Tesařství, pokrývačství, klempířství
Prodej ovocných stromků v zahradnictví - kvalitní ovocné dřeviny, jabloně, hrušně, třešně, višně, švestky, broskvoně, meruňky
Na prodejně Horticentrum ARBOREA Březová byl zahájen podzimní prodej ovocných stromků. Výběr je široký, nakupte kvalitní, zdravé jabloně, hrušně, třešně, višně, švestky, broskvoně, meruňky i ořešáky.
ARBOREA Březová s.r.o. Zahradnictví Slušovice
Ruční čištění a mytí interiérů automobilů – perfektní péče o Váš vůz
Na ruční čištění a mytí nejen interiérů automobilů včetně vysátí, tepování látek a vyživení kůže se zaměřují specialisté působící v okolí Boskovic a Letovic ze společnosti JR DETAILING.
JR DETAILING Čištění interiérů auta
Luxusní dámské oděvy – kostýmy, šaty a halenky nejvyšší kvality
Luxusní dámské oděvy, různé provedení a barvy kostýmů, šatů, halenek a dalšího oblečení s nejvyšší kvalitou má ve svém bohatém sortimentu společnost Paula Mode z Prostějova.
Paula Mode Luxusní dámské oděvy Prostějov
Pronájem a půjčovna C-háku k zavěšení na jeřáb pro manipulaci se svitku i trubkami
Pronájem a zapůjčení C-háku na jeřáb Vám zajistí společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku, která se specializuje na zasílatelství, balení a vykládky i nakládky zboží.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Prodej svářecí techniky VECTOR Welding - vhodné pro domácí kutily, profesionály
Na prodej svářecí techniky VECTOR Welding se zaměřuje firma Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.. Zařízení dodáváme pro domácí kutily i profesionály v lokalitě Zakřany a Brno - venkov.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Zhotovení zakázkového dekorativního potisku obalů na kosmetiku na míru
Dekorativní potisk obalů na kosmetiku různých tvarů pomocí tamponového tisku a technologie pískování na míru zajišťuje firma ANGLASS, s.r.o z Kyjova.
ANGLASS s.r.o. Průmyslový tisk a pískování Kyjov
Tepelná čerpadla Toshiba, Estia, Aqearea a Sinclair – prodej včetně servisu
Tepelná čerpadla Toshiba, Estia, Aqearea a Sinclair prodává firma Klimastyle z Hodonína. Zajišťujeme i servis tepelných čerpadel všech značek v oblasti Kyjova a Hodonína.
Klimastyle s.r.o.