Aktuální microsite

Biologický odpad-svoz a likvidace bioodpadu v regionu Olomoucký kraj
Firma ROBICONT Chropyně obstará svoz a likvidaci bioodpadu v okrese Přerov, Prostějov. Zajistíme přistavení kontejneru na biologický odpad na domluvené místo.
ROBICONT Robert Lučan Průmyslový sběrný dvůr Chropyně
Právní poradenství, právní konzultace, Brno, Jihomoravský kraj
Právní konzultace a právní poradenství, jako je zajištění poradenství v oborech obchodního práva, živnostenské, pracovní a další pro Vás poskytuje brněnská Regionální hospodářská komora Brno.
Regionální hospodářská komora Brno RHK Brno
Profesionální údržba, oprava a plnění autoklimatizace od zkušeného autoservisu
Údržbu, opravu a plnění autoklimatizace Vám zajistí autoservis RM Alt, s.r.o v Ostravě, který provádí veškeré opravy vozů především u značek Škoda, Audi, Suzuki, Ford a Volkswagen.
RM Alt, s.r.o. Autoservis Ostrava
Budoucnost městských vozidel – to je elektromobil Fiat 500 s unikátním designem
Prodej elektromobilu Fiat 500 zajistí společnost Pavlas Trust s.r.o. ve Frýdku-Místku, dobře dostupné i pro zákazníky z Nového Jičína. Tento městský vůz se rychle nabíjí a je velmi tichý.
Pavlas Trust s.r.o.
Vše, co potřebujete vědět o novém umístění a otevírací době obchodně informačního střediska Pražské plynárenské
Od 17. července 2023 je obchodně informační středisko Pražské plynárenské dočasně přemístěno z ulice Jungmannova do ulice Národní 38 v Praze 1.
Pražská plynárenská a.s. - Váš spolehlivý dodavatel energií
Pražská plynárenská a.s. je renomovaný dodavatel energií v České republice, který se zaměřuje na poskytování kvalitních služeb a produktů pro domácnosti, firmy a velkoodběratele.
Autoškola, kurzy pro skupinu B, profesní průkaz Hradec Králové
Praktické jízdy osobními vozidly OPEL CORSA, PEUGEOT 2008, RENAULT CLIO, ŠKODA SCALA, VOLKSWAGEN-TRANSPORTER. Naše autoškola je členem Profesního sdružení autoškol ČR.
Dopravní podnik města Hradce Králové, a.s. Městská hromadná doprava
Bazénové přípravky do všech typů bazénů - navštivte náš eshop
Společnost POLYMPT CZ s.r.o. prodává přípravky bezchlorové bazénové chemie pro dezinfekci a úpravy vody v bazénu. Produkty jsou vhodné do všech typů bazénů. Navštivte náš eshop a určitě si vyberete.
POLYMPT CZ s.r.o.
Odstranění havárií a poruch na vodovodních a kanalizačních řádech od profesionální firmy
Odstraňováním havárií a poruch na vodovodních i kanalizačních řádech se zabývá firma HYDROSPOR spol. s r.o.. v Ostravě, která patří k významných vodohospodářským firmám s dlouholetými zkušenostmi.
HYDROSPOR spol. s r.o.
Materiál, nástroje a pomůcky pro ortodoncii a estetickou stomatologii – prodej přes eshop
Veškerý stomatologický materiál a pomůcky či nástroje pro estetickou stomatologii nakoupíte prostřednictvím e-shopu firmy Altis group. Dodáváme produkty prověřených výrobců ortodontického materiálu.
Altis Group spol. s r.o.
Půjčovna, servis lyží, lyžáky Nordica, lyže ELAN, SPORTEM na prodej
Prodejna sportovního vybavení, SENZA Sport s.r.o. Staré město u Uherského Hradiště, má připraven široký výběr lyží a lyžáky na prodej. K dispozici je Vám i naše půjčovna a provádíme servis lyží.
Úsporné žárovky Kanlux IQ-LED s nízkou spotřebou energie za atraktivní cenu
Kvalitní žárovky Kanlux IQ-LED s nízkou spotřebou energie jsou bezpečné pro Vaše oči i kůži a navíc dostupné za atraktivní cenu – vytvořili specialisté ze společnosti Kanlux s.r.o.
Kanlux s. r. o.
Nákladní doprava Švédsko, Finsko, přeprava kamiony, sběrná služba
Nákladní dopravu do celého Švédska i Finska, přepravu kamionů či sběrnou službu zajišťuje dopravní společnost MTM Transport, a.s., která se zabývá komplexními logistickými službami.
MTM Transport, a.s.
Kompletní služby při výrobě plastových výlisků - kvalitní plastové formy a výlisky od profesionálů
Výrobou plastových forem a plastových výlisků se v Jihomoravském kraji zabývá firma Incot v Podivíně. Jsme specialisté na vstřikování plastů.
INCOT PLASTIC s.r.o. - vstřikování a lisování plastů
Návrh, dodávka a instalace biologických čistíren odpadních vod značky SILT i s pozáručním servisem
Na dodávku, instalaci a uvedení do provozu biologických plastových čistíren odpadních vod se specializuje společnost Elventa LV s.r.o. v Olomouci a v okolí. Zajistí i dokumentaci a pozáruční servis.
Elventa LV, s.r.o. Plastové produkty a polotovary
Digitální radiostanice a vysílačky Hytera – kompatibilní s analogovými systémy a s malou spotřebou
Digitální radiostanice a vysílačky Hytera, které jsou kompatibilní s analogovými systémy a mají malou spotřebu má ve svém bohatém sortimentu společnost DCom, spol. s r.o. z Brna.
DCom, spol. s r.o.
Záruční servis, pozáruční pravidelné kontroly, servisní prohlídky, opravy garážových vrat a brán
Záruční servis garážových vrat a brán provádí v Třebíči firma Lubomír Votava s.r.o. Zajistíme také pravidelné pozáruční kontroly a servisní prohlídky nebo opravy námi vyráběných vrat a brán.
Lubomír Votava s.r.o. Plotové systémy Třebíč
Velkoobchodní prodej – ložiska značek SKF, ZKL, těsnění, řemeny, řetězy a velké množství nářadí
Na velkoobchodní prodej ložisek SKF, ZKL, těsnění, řemenů, řetězů a širokého sortimentu nářadí se zaměřuje společnost LOŽISKA VILÍM spol. s.r.o. působící nejen pro oblasti Brna a Ostravy.
LOŽISKA VILÍM spol. s.r.o. Olomouc
Systém generálního klíče SGK - chytrý uzamykací systém pro školy, penziony i rodinné domy
Tíha a hledání v objemném svazku klíčů je někdy otravná. Využijte chytrý systém generálního klíče, který je ideálním pro školy, penziony i rodinné domy. Vše Vám zajistí firma Milan Kocián v Šumperku.
Milan Kocián Kocián - fab - service
Netradiční vzpomínka a uložení popela zesnulého – památeční skla a šperky s certifikátem
Vzpomínku na blízkou osobu formou památečního skla, přívěšku nebo prstenu s malým množstvím popela značky Memory Crystal s certifikátem pravosti prodává MARIE - pohřební služba Opava s.r.o.
MARIE - pohřební služba Opava s.r.o.
Tkaniny, speciální textilie s povrchovou úpravou, opatřené zátěrem, laminované
Tkaniny a speciální textilie SIGMATEX s povrchovou úpravou prodává firma Alpax. Dodáváme textilie odolávající vysokým teplotám nebo tkaniny opatřené zátěrem nebo laminované hliníkovou fólií a kovem.
ALPAX, s.r.o. Netkané textilie
Výhody fyzioterapeuta na protetické pobočce aneb komplexní péče pro pacienty
S léčbou a prevencí pohybové aparátu pomáhá společnost Ergona Opava s.r.o., pobočka Brno. Navštivte Protetiku na ulici Hybešova, kde se na komplexní péči pacientů podílí specializovaný fyzioterapeut.
Ergona Brno
Filtrační ventilátory εCOOL Pfannenberg pro chlazení, regulaci teploty elektrických rozváděčů
EMS ELEKTRO s.r.o. Otrokovice dodává kompletní sortiment produktů Pfannenberg pro regulaci teploty rozváděčů, tedy i filtrační ventilátory εCOOL. Jsme partnery mnoha podniků na Zlínsku i v celé ČR.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín
Kvalitní a chutná vína z Vinařství Petr Marada v BIO kvalitě
Vinařství Petr Marada vyrábí bílé, červené, růžové, oranžové vína i sekty, které si můžete objednat online nebo ochutnat přímo ve vinařství v Mikulčicích. Všechny vína jsou vyráběna z BIO hroznů.
Vinařství Petr Marada
Mobilní tryskání kamene, schodů, fasád, mobilní tryskání ocelových konstrukcí, nádrží, mostů, stavební techniky
Společnost Mobilní tryskání - Pavel Leška se specializuje na mobilní tryskání kamene a ocelových konstrukcí.