Aktuální microsite

Mobilní telefony za internetové ceny - kvalitní mobily a příslušenství, výprodej
Společnost ATC MOBILE je specialista na oblast mobilních telefonů a jejich příslušenství. Nabízíme kvalitní mobily za internetové výprodejové ceny.
ATC MOBILE Mobilní telefony a příslušenství
Realizace a kompletní instalace vytápění pomocí tepelného čerpadla
O kompletní realizaci vytápění pomocí tepelného čerpadla a jeho instalaci se v okolí Brna postará firma Topenářství Kříž.
Topenářství Kříž
Montáž vertikální či dřevěné žaluzie – elegantní řešení pro váš útulný domov
Chcete-li vyřešit dostatek soukromí a možnost korigování slunečního záření do vaší nemovitosti, budou vertikální či dřevěné žaluzie firmy Garážová vrata a žaluzie Mareček z Telče optimálním řešením.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Výroba, distribuce, prodej Betonové tašky, střešní tašky Terran
Betonové střešní tašky, lehká střešní krytina Terran, kvalitní, vysoce odolné a moderní střešní tašky vyrábí a dodává firma Mediterran CZ s.r.o., sídlící v Brně.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Romantické ubytování v centru Mikulova s výhledem na zámek
Penzion Kardinál v centru Mikulova je jako stvořený pro romantické ubytování a příjemně strávenou dovolenou. Ubytujte se v pokoji s výhledem na barokní zámek Mikulov - rezervujte si ubytování včas.
Penzion KARDINÁL Ubytování Mikulov
Moto doplňky, příslušenství - eshop pro motorkáře a jejich stroje
Pro všechny motorkáře je tu Moto eshop firmy Moravia Moto. Mnoho doplňků a příslušenství je skladem, další desítky tisíc produktů u dodavatele. Kamenná prodejna je v Polešovicích u Uherského Hradiště.
Spolehlivá dojící technika pro farmy pro dojení krav, ovcí a koz
Veškeré potřebné vybavení pro dojení krav, ovcí a koz, jako jsou  vývěvy, konve, hadice, pulzátory a další komponenty, prodává firma Faremní technika Bc. Tomáš Toběrný.
Bc. Tomáš Toběrný Dojící technika
Výroba výškových stožárů pro městskou dopravu, tramvaje a trolejbusy
Návrhem, výrobou a dodáním trakčních a výškových stožárů pro městskou dopravu, tramvaje a trolejbusy se zabývá firma FORELV s.r.o., sídlící v Prostějově. Vyrobíme pro Vás vhodný typ stožárů.
FORELV s.r.o.
Grilované a pečené selata a kýty - chutné masné výrobky od kvalitního řeznictví a uzenářství
Firma Lukáš Gebauer - řeznictví a uzenářství z Otic u Opavy pro Vás ručně vyrábí pečené, uzené kýty a selátka, šunková kolena a další chutné masné výrobky, na kterých si pochutná celá rodina.
ŘEZNICTVÍ LUKÁŠ GEBAUER s.r.o.
Autorizovaný dealer Milwaukee – prodej a servis kvalitního nářadí, vrtaček a příslušenství
Prodej a servis kvalitního nářadí, vrtaček, křovinořezů, hoblíků a dalšího příslušenství známe značky Milwaukee provádí v Opavě a okolí autorizovaný dealer KVP servis s.r.o.
KVP servis s.r.o.
Zásilkové obaly - poštovní krabice, tubusy, obaly na knihy a další druhy pro přepravu
Papírové obaly pro zasílání balíků poštou Vám zajistí firma MODEL PACK SHOP. Jedná se o poštovní krabice, tubusy, obaly na knihy apod., které jsou vhodné pro zasílání knih, spisů či katalogů.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Ochrana, impregnace dřeva s přípravky Bochemit - aby Vám dřevěná terasa dlouho vydržela
Kvalitní ochrana a impregnace dřeva - takové jsou přípravky Bochemit! Zabraňte napadení dřeva dřevokaznými houbami, plísněmi a hmyzem, aby Vaše terasa vydržela co nejdéle krásná a zdravá.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Pohřby s obřadem, bez obřadu - civilní, církevní obřad
Pohřební služba KONKORDIA s.r.o. zajišťuje pohřby s obřadem i bez obřadu - zajistíme civilní i církevní obřad. Pohřeb zařídíme v Kroměříži i v okolí.
Pohřební služba KONKORDIA s.r.o. pohřební ústav
Rozsáhlá nabídka průmyslových armatur - ventily, klapky a kulové kohouty
Rozsáhlou nabídku průmyslových armatur má na svém e-shopu Roman Juřík z Ostravy. V sortimentu má litinové či ocelové armatury. Nabízí uzavírací kulové kohouty nebo uzavírací a zpětné ventily a klapky.
Roman Juřík
Renovace komponentů, výroba náhradních dílů pro veterány - zakázková kovovýroba
Zakázkovou kovovýrobou, renovací komponentů a výrobou náhradních dílů pro veterány se zabývá společnost strojírenská firma Kovo-Uličný se sídlem v Hulíně u Kroměříže.
KOVO Uličný Roman Uličný
Materiál na stavbu šikmé i ploché střechy, pro střešní konstrukce - stavebniny pro každého
Materiál pro střešní konstrukce, na stavbu šikmé i ploché střechy seženete za příjemnou cenu ve stavebninách EKOČEK s.r.o. v Jiřících u Znojma. Prodáváme materiál pro každou stavbu.
Stavebniny EKOČEK
Tlakové hadice pro rozvod průmyslových olejů a paliva
Tlakové hadice pro rozvod průmyslových olejů a paliva pro použití v různých odvětvích v okolí Telče a Slavonic na zakázku vyrábí firma DAMATECH s.r.o. z Dačic.
DAMATECH, spol. s r.o. Hydraulické hadice Dačice
Zajištění hypotéky při koupi nemovitostí, stavebních parcel, komerčních pozemků a prostor
Pomoc s pořízením hypotéky i s výběrem při koupi nemovitostí, pozemků i komerčních prostor poskytuje realitní kancelář Znojemské reality se sídlem ve Znojmě.
Malé domácí spotřebiče, osvětlení a svítidla levně, se slevou až 70%
Obchodní dům Morava v Holešově patří mezi skvěle zásobené prodejny elektro ve Zlínském kraji. Zakoupíte zde levně velké a malé domácí spotřebiče se slevou až 70%, dále osvětlení a svítidla.
Obchodní dům Morava Holešov s.r.o. Prodejna elektro, železářství
Realizace aneb kompletní dodávka vzduchotechniky - návrh, výroba a montáž zařízení
Společnost GIOMETAL s.r.o. z Brna zajišťuje realizaci, kompletní dodávku vzduchotechniky. Postaráme se o zpracování prvotního návrhu, výrobu, a také finální montáž zařízení.
GIOMETAL s.r.o.
Likvidace, zpracování a výkup železa, kovového šrotu a barevných kovů
Společnost Demonta T, s.r.o. se zabývá výkupem a zpracováním  železa, kovového šrotu, barevných kovů a poskytuje služby podnikům, pro výkup, odvoz, likvidaci a zpracování jejich kovového odpadu.
Demonta T, s.r.o. Železo a barevné kovy Kladno
Kvalitní vazby, krovy a vyvýšené záhony – profesionální výroba na zakázku
Zakázkovou výrobou krovů, vyvýšených záhonů a kvalitních vazeb včetně prodeje truhlářského a stavebního řeziva se zabývá společnost Sudolský dřevovýroba nejen v okolí Olomouce a Přerova.
Sudolský dřevovýroba Rostislav Sudolský
Odborné a přesné měření zraku moderními měřicími přístroji
Odborné a přesné měření zraku provádí firma LUBRIMEX, s. r. o., která se zabývá oční optikou v Krnově a okolí. Měření dioptrií a zraku provádíme na moderních měřících přístrojích.
LUBRIMEX, s. r. o. Oční optika, prodej brýlí Krnov
Prodej automatické sekačky, robotické sekačky v našem eshop, samostatný pomocník
Novinka v našem eshopu automatické sekačky, robotické sekačky Automower Husqvarna u firmy Gardentech s.r.o. Brno. U osobního odběru zaškolení specialistou.
Gardentech s.r.o.
Výroba a prodej samolepicích etiket na kotoučích a papírových logistických etiket
Papírové logistické etikety a samolepící etikety na kotoučích, které mají široké uplatnění v mnoha odvětvích průmyslu vyrábí a prodává společnost SEMOPLAST s.r.o. ze Šumperku.
SEMOPLAST s.r.o.