Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Ústecký kraj
Kácení a prořezávání stromů Litoměřice
Kácení stromů, prořezávky rozsáhlých větví, rizikové kácení, likvidace po živelných pohromách, úklid a odstranění větví a pařezů realizuje Luboš Štorkán, Litoměřice.
Galvanické pokovování Ni a výroba konstrukcí nástrojů a jednoúčelových strojů
Antikorozní povrchová úprava, povrchová úprava pomocí niklování, vývoj a návrh nástrojů, součástek a strojů dle Vašich požadavků, dlouholeté konstrukční zkušenosti.
Demolice, demontáže technologických zařízení Most, strojní demolice objektů, ekologická likvidace
Demolice, demontáže technologických zařízení Most, strojní demolice objektů, ekologická likvidace odpadu, přeprava těžkých břemen, jeřábnické práce.
CANNONEER group s.r.o.
Balzamování zesnulých - specializace pro thanatopraktické ošetřování těl zemřelých
Pohřební ústav AURIGA® spol. s r.o. se jako jedinný provozují specializované centrum pro thanatopraxi, tedy pietní ošetřování zemřelých těl a balzamaci.
Elektronické nástěnky v moderní firmě - účinná prezentace zaměstnancům i návštěvám
Následujte i Vy nový trend v prezentaci informací moderní firmy pro Vaše zaměstnance nebo klienty pomocí snadno a rychle editovatelné elektronické nástěnky od TETRONIK - výrobní družstvo Terezín.
Prodej a montáž vzduchotechniky Chomutov, servis kompletní vzduchotechniky, vzduchotechnika na klíč
Prodej a montáž vzduchotechniky Chomutov, servis kompletní vzduchotechniky, vzduchotechnika na klíč, dodávka a montáž do bytů, prodejen, kanceláří, hal či nákupních center.
Podlahové centrum, prodej, pokládka laminátových podlah Ústí nad Labem, vinyl, PVC, koberce, parkety
Podlahové centrum, prodej, pokládka, renovace podlah Ústí nad Labem, vinyl, PVC, koberce, laminátové podlahy, přírodní linoleum, parkety, korkové podlahy, přechodové profily.
Výroba měřící techniky, optické měření Teplice, multidotykové měření, kalibrace, speciální systémy
Výroba měřící techniky, optické měření Teplice, multidotykové měření, kalibrace, speciální měřící systémy, přístroje pro měření drsnosti a kontury, údržba a servis.
Komplexní služby v oboru stavebnictví – rodinné domy na klíč a další stavební práce
Rodinné domy na klíč, stavební práce všeho druhu, rekonstrukce rodinných domů a bytových jednotek od stavební společnosti ART Stav s.r.o.
Výkopové práce Děčín, základové desky, výkopy pro ploty, hloubení bazénů, jezírek
Výkopové práce Děčín, základové desky pro rodinné domy, výkopy pro ploty, hloubení bazénů, jezírek, výkopy základů těžkou technikou.
Městys Hostomice v Ústeckém kraji – brána do Českého středohoří
Městys Hostomice leží v rozmanité přírodě Českého středohoří a náleží do mikroregionu Svornost. Pořádá se zde řada kulturní, společenských a sportovních akcí pro občany i turisty.
Obec Stebno, okres Ústí nad Labem, Kostel svatých Šimona a Judy, památné lípy, památky
Obec Stebno, okres Ústí nad Labem, Kostel svatých Šimona a Judy, památné lípy poblíž hřbitova, památky v dalších přilehlých obcí.
Svařovací technika, svářečky MIG/MAG, plazmové svářecí přístroje Děčín, servis, příslušenství
Svařovací technika, svářečky MIG/MAG, plazmové svářecí přístroje Děčín, servis, příslušenství svařovací techniky, svařovací hořáky, automatizace.
Nabídka služeb od družstva zdravotně postižených s možností využití náhradního plnění
Elektroinstalační služby, grafické služby, služby v oblasti BOZP a PO i vlastní šicí dílny zajišťuje SDZP družstvo. Nabídka produktů a služeb pro podnikatele s využitím náhradního plnění.
Výkup palet a europalet a Cu-Al kabelů
Vykupujeme měděné i hliníkové kabely, palety i europalety. Zajistíme nakládku, odvoz i přistavení kontejneru. Provozovny máme v Chomutově a ve Spořicích.
Štoky s.r.o. výkup a zpracování odpadů
Píšťany, obec na břehu Labe, ideální místo pro bydlení
Krásná příroda v okolí řeky Labe, plavba lodí, bohaté kulturní vyžití pro občany a nespočet možných aktivit pro turisty to je obec Píšťany v Ústeckém kraji.
Materiál pro stavbu domu a zahrady – prodej v Ústeckém kraji
Stavební materiál za nejlepší cenu s nejvyšší kvalitou. Poskytování poradenství a řešení realizací vašich projektů zajišťuje společnost Stavebniny Černý, s.r.o.
Fotbalové dresy LEGEA a ADIDAS, fotbalové sady dresů, rozlišovací dresy na trénink
Fotbalové dresy LEGEA a ADIDAS, fotbalové sady dresů, široká nabídka barev a velikostí rozlišovacích dresů, fotbalové trenky, fotbalové štulpny.
PRODEX AZ s.r.o. E-shop sportovni-pomucky.cz
Stavební práce, zajištění odborných pracovníků na stavby
Zajistíme Vám kvalifikované pracovníky na odborné stavební práce! Železobetonářské, tesařské a stavební práce. Montáž a demontáž ocelových konstrukcí. Sídlíme v okrese Most v Ústeckém kraji.
Internetová lékárna BONA Děčín, prodej léků po internetu a v kamenné bezbariérové prodejně
Internetová lékárna BONA Děčín, prodej léků po internetu a v kamenné prodejně, čaje, potravinové doplňky, vitamíny, dětská výživa, zdravotní obuv, vlasová a pleťová kosmetika.
Geologický průzkum, geologie, posudky studen Teplice, analýzy a průzkumy kvality vody, vsaků
Geologický průzkum, geologie, posudky studen Teplice, analýzy a průzkumy kvality vody, vsaky, domovní ČOV, hydrogeologie, inženýrská geologie.
RNDr. Peter Horváth - geologický průzkum Hydrogeologie Teplice
Komplexní květinový servis, doručování květin Ústí nad Labem, prodej řezaných květin, dekorace
Komplexní květinový servis, doručování květin Ústí nad Labem, prodej řezaných květin, květinové dekorace na míru, svatební kytice, kytice k výročí, zapůjčení květin hrnkových i květinových dekorací.
Izolace plochých střech Most, fóliové hydroizolace, asfaltové pásy, opravy střech, pozáruční servis
Izolace plochých střech Most, fóliové hydroizolace, asfaltové pásy, opravy střech, pozáruční servis, opravy střech, teras, garáží.
Město Bílina s barokním zámkem Lobkowiczů, lesoparkem Kyselka a proslulou lesní kavárnou
Zajímavé historické památky i pravé gurmánské zážitky Vám poskytne lázeňské město Bílina. Město je známé svým lesoparkem Kyselka s malebnými zákoutími i proslulou lesní kavárnou.
Technické služby města Most, správa a údržba veřejných prostor
Správa a údržba města Most, údržba veřejných prostor, komunikací, sportovišť, hřbitova realizuje firma Technické služby města Mostu, a.s, pod zřizovatelem Statutárního města Most.