Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Plzeňský kraj
Dobový hotel Ennius v centru města Klatovy
Tříhvězdičkový hotel v historickém centru Klatov, dobová jídla a interiér hotelu, pokoje v různých cenových relacích, prostory pro akce a oslavy, prostorná terasa – vše v hotelu Ennius Urbo s.r.o.
Hotel Ennius***
Město uprostřed nádherné přírody plzeňského kraje – to je Nepomuk
Advent ve městě Nepomuk stojí za to! Česká mše vánoční J.J. Ryby, výstava betlémů i retrospektivní výstava Evy Hubatové – Naděje. Město proslavené místním rodákem sv. Janem Nepomuckým.
Domov pro seniory, zdravotně a tělesně postižené Těně, návštěvy pomocí skype a videohovoru
Domov pro seniory, zdravotně a tělesně postižené Těně, návštěvy pomocí skype a videohovoru, ubytování ve dvou nebo třílůžkových pokojích, celodenní stravování.
Dům dětí a mládeže Blovice, zájmové kroužky a volnočasové aktivity pro děti, mládež i dospělé
Dům dětí a mládeže Blovice, zájmové kroužky a volnočasové aktivity pro děti, mládež i dospělé, mateřské centrum pro maminky, kroužek vaření, cvičení rodičů s dětmi, plavání.
Turistická obec Srní v centru NP Šumava s historickými stavbami
Milujete hory ať v zimě na lyžování či v létě na turistiku a rádi u toho prozkoumáte krásnou přírodu? Zavítejte na Šumavu, kde leží i obec Srní.
Montáž tepelných čerpadel Plzeň, kvalitní švédská tepelná čerpadla značek NIBE a Regulus
Montáž tepelných čerpadel Plzeň, kvalitní švédská tepelná čerpadla značek NIBE a Regulus, zdroj tepla pro vytápění a ohřev vody, úspora energie, velmi tichý chod, rozumná cena.
Letní i zimní pobyty v Melchiorově Huti, rekreační středisko v příjemném a klidném prostředí
Letní i zimní pobyty v Melchiorově Huti, rekreační středisko v příjemném a klidném prostředí, sportovní soustředění, semináře, školení i rodinné pobyty.
Svářečská škola s vlastním školicím střediskem v Dobřanech
Svářečské oprávnění a kurzy, poradenství, certifikace, svářečská škola, poskytovatel školení, auditorské činnosti a přezkoušení to je společnost ŠKOLA WELDING s. r. o.
ŠKOLA WELDING s.r.o.
Frekvenční měniče – maximální efektivita a výkonnost elektromotorů
Hledáte spolehlivého dodavatele frekvenčních měničů pro Vaše výrobní zařízení? Kontaktujte prověřenou společnost VIENNA – COMPONENTS – TRADING s.r.o. se sídlem Zruč – Senec.
VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. Elektromechanické a elektronické díly
Odsávací hadice na abrazivní materiály a granuláty Plzeň – kvalitní a odolné
Odsávací hadice na abrazivní materiály a granuláty z kvalitních materiálů a vysokou odolností při nejrůznějším použití nabízí společnosti Karel Adrián – HADICEADRI z Plzně.
Pražírna s kavárnou Kašperské Hory, zákusky a dezerty, čerstvá upražená káva, bezlepkové výrobky
Pražírna s kavárnou Kašperské Hory, zákusky a dezerty, čerstvá upražená káva, bezlepkové a raw výrobky, čerstvé chlebíčky, slané koláče, kavárenské služby.
Město u Plzně s krásnou přírodou, lesy a historickými zajímavostmi
Město Starý Plzenec nedaleko Plzně u D5. Nachází se zde naučné stezky, pamětihodnosti, chráněná území a jiné zajímavosti. Ideální místo pro bydlení i turistiku.
Město Starý Plzenec
Základní škola Stříbro, devítiletá základní škola, komplexní vzdělání pro 1. a 2. stupeň
Základní škola Stříbro, devítiletá základní škola, komplexní vzdělání pro 1. a 2. stupeň, školní jídelna, školní družina.
Dodavatel náhradních dílů pro motorová vozidla v Plzeňském kraji
Náhradní díly do automobilů, servis s montáží, autodíly špičkové kvality a nejnižší ceny, krátké dodací termíny se zaměřením na spokojenost zákazníka od Autokomplet - servis Plzeň s.r.o.
Kovovýroba, CNC výroba dílů, soustružení Plzeň, sváření MIG, MAG, TIG, tváření plechů, CNC pálení
Kovovýroba, CNC výroba dílů, soustružení Plzeň, sváření MIG, MAG, TIG, tváření plechů, CNC pálení, strojní obrábění kovů, kovoobrábění.
Specialista na poli bezpečnostních a kamerových systémů v Plzeňském kraji
Projekty v oboru bezpečnosti, výzkum, zabezpečení, analýzy kamerových systémů a soudních procesů, s tím vším vám pomůže společnost GLOPERA spol. s r.o.
GLOPERA spol. s r.o.
Gymnázium a obchodní akademie Stříbro, osmileté gymnaziální studium všeobecného zaměření
Gymnázium a obchodní akademie Stříbro, osmileté gymnaziální studium všeobecného zaměření, počítačové učebny, výuka cizích jazyků, ekonomické vzdělání, služby cestovního ruchu.
Restaurace Lovecká chata Folmava – zvěřinový ráj v podhůří Českého lesa
Zvěřinové speciality, česká kuchyně, pořádání oslav, firemních večírků, svateb se zaměřením na zákazníka nabízí restaurace Lovecká chata Folmava.
Veterinární ordinace, prevence a ošetření malých zvířat v okrese Plzeň-jih
Lékařská péče o malá zvířata, prevence, diagnostika a léčba koček, psů a hlodavců, očkování, kastrace i chirurgické zákroky provádí zvěrolékař MVDr. Pavel Sutnar.
Klimatizace a tepelná čerpadla - dodávka, montáž a servis
Nástěnné, kazetové, parapetní a podstropní klimatizace pro Váš domov. Tepelné čerpadla značky Daiakin. Konzultace, dodávka i montáž s kompletním servisem v jednom.
Ubytování s lázeňskými procedurami a wellness v Kašperských Horách
Léčebné pobyty uprostřed šumavské přírody, dovolená s využitím wellness a bylinkových procedur, skvělá gastronomie a relaxace to vše v Parkhotelu v obci Kašperské Hory.
ParkHotel
Farma s rodinnou tradicí se zaměřením na chov koní a aktivitami s nimi spojenými
Jízdy na koních, individuální lekce, terapie a ubytování, pořádání společenských a firemních akcí, lidové muzeum a možnost rybolovu to vše poskytuje Farma Olšovka na Plzeňsku.
Nové i použité náhradní díly pro automobily – prodej a montáž
Náhradní díly, kvalitní komponenty pro osobní i nákladní automobily za přijatelné ceny prodává i rovnou vymění AUTOKOMPLET-SERVIS Plzeň, s.r.o.
Obalový materiál nový i recyklovaný, prodej i výkup
Kvalitní obalové materiály. Nové i použité obaly. Ekologický přístup a šetření nákladů na ochranu a přepravu zboží. Výkup palet a obalů i možnost pronájmu obalů.
RECYKLBOX s. r. o.
Soukromá střední hotelová škola a odborné gastro učiliště Plzeň
Máte v rodině "deváťáka", který stále ještě nemá zvolenou střední školu? Pomáháte mu řešit dilema, kam se přihlásit? Rozšiřte možnosti o soukromá zařízení.