Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Moravskoslezský kraj
Přirozené a krásné opálení po celý rok - solární studio s kvalitními solárky
Přirozené a krásné opálení po celý rok si nyní můžete dovolit díky solárnímu studiu SD Sun s.r.o. "Na Hluboké" ve Frýdku Místku.
SD SUN s.r.o. Solární studio Na Hluboké
Velkoobchod, prodej pracovních oděvů - stretch, nepromokavé, výstražné oblečení
Pokud sháníte pohodlné pracovní oblečení, nakupujte u firmy Indurstrial Starter Czech s.r.o. v Ostravě, která prodává široký výběr oblečení - výstražné, stretch, nepromokavé a další pracovní oděvy.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Provedení dekarbonizace motoru, katalyzátoru a DPF  vodíkem – čištění a údržba
Dekarbonizaci motorů, katalyzátorů a DPF vodíkem provádí společnost Hampl a spol. servis s.r.o. v Ostravě. Jedná se o proces čištění a údržbu motorů, čímž se zvýší životnost i navrací se jeho výkon.
Hampl a spol. servis s.r.o. HS autoservis
Operativní leasing a prodej automobilů Škoda, Audi, Volkswagen a Seat – akce 1 + 1, druhý vůz skoro zadarmo
Na poskytování operativního leasingu a prodej vozů Škoda, Audi, Volkswagen a Seat, které jsou aktuálně v akci 1+1, kdy druhý vůz je skoro zadarmo, se zaměřuje společnost RT TORAX, s. r. o. z Ostravy.
RT TORAX, s. r. o.
Výstavba a rekonstrukce rodinných domů, opravy bytů
Výstavbu a rekonstrukci rodinných domů, bytů podle Vašich požadavků včetně zpracování projektové dokumentace zajišťuje v okolí Opavy a Krnova firma ReSpol s.r.o.
ReSpol s.r.o. Elektroinstalace Opava
Nábor, vyhledání i výběr pracovníků a manažerů od zkušené personální agentury
S náborem, vyhledáváním i výběrem pracovníků a manažerů Vám pomůže personální agentura Specialist Service, s.r.o., která má dlouholeté zkušenosti v oboru a řadí se mezi nejlepší agentury v regionu.
Specialist Service, s.r.o.
Zpracování nerezi, oceli a barevných kovů - zakázková výroba
Společnost Roman Mička, se sídlem v Opavě Zlatníkách se specializuje na zakázkovou výrobu a zpracování kovů, především nerezi, oceli a barevných kovů.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Výkup barevných kovů a železného šrotu za nejlepší výkupní ceny
Nejen o výkup barevných kovů a železného šrotu a jiného se vám postará společnost OPAMETAL s.r.o., jež své služby poskytuje pro širokou klientelu z města Opavy s garancí nejlepších výkupních cen.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Opava
Zkrášlete se vyplněním rtů, vyhlazením vrásek pro okamžitý efekt
Společnost CLEOPATRA CLINIC, plastická chirurgie Ostrava se zaměřuje na plastickou a estetickou chirurgii. Provádíme vyplnění rtů, vyhlazení vrásek pomocí injekční korekce pro okamžitý efekt.
CLEOPATRA CLINIC, KLINIKA PLASTICKÉ CHIRURGIE s.r.o.
Výroba a vývoj hydraulických lisů a mechanismů
PRESSHYDRAULIKA, s.r.o., která sídlí v Opavě se zabývá vývojem, výrobou a prodejem hydraulických mechanismů a hlubokotažných lis.
PRESSHYDRAULIKA, s.r.o.
Loupané brambory, polotovary z brambor pro gastro zařízení - vakuově balené, rozvoz
Velkoobchodní prodej vakuově balených loupaných brambor a jejich polotovarů pro gastro zařízení zajišťuje společnost Dunaj-Ostrava CZ s.r.o. poskytující také rozvoz v okolí Ostravy, Olomouce a Brna.
Dunaj - Ostrava CZ s.r.o.
Ocelové konstrukce s širokým využitím - výroba, realizace, montáž
Ocelové konstrukce s širokým využitím a jejich výrobu i montáž realizuje společnost GIGA montáže s.r.o. se sídlem v Ostravě, která se specializuje také na technologické konstrukce.
GIGA montáže, s.r.o. Ostrava
Renovace a oprava starožitných hodinek PRIM, OMEGA – rychle a za rozumnou cenu
Opravujeme staré, starožitné, zděděné či podarované vintage hodinky Prim, Omega, Poljot, Longiness. Renovace provádíme rychle a za rozumnou cenu.
Výkup hodinek a sběratelských předmětů
Zajištění pohřbů, smutečních květin i hudby, vyhotovení památečního skla s popelem Ostrava – Centrum
Vyřízení pohřbů,zajištění smuteční výzdoby, květin, hudby, tisk parte a vyhotovení památečního skla s popelem u Pohřební služby Charón spol. s.r.o. na pobočce v Ostravě-Centru.
Charón spol. s r.o. Pohřební služba Ostrava
Profesionální montáž a servis kvalitního nezávislého naftového topení
Autorizovaný servis Lichnovský s.r.o. z Kopřivnice provádí v okolí Valašského Meziříčí i Rožnova pod Radhoštěm montáž a servis nezávislého naftového topení WIND, BREEZE, 90ST, AIRTOP a jiných značek.
Lichnovský s.r.o. Opravy nákladních vozidel
Levné a kvalitní komínové a kotlové kartáče - výroba štětek pro komíny a kotle
Levné a kvalitní nerezové, ocelové a fíbrové komínové štětky o různých průměrech i kotlové ocelové kartáče kulaté či hranaté koupíte u společnosti KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Obědové menu s polévkou a zdravým salátem zdarma - rozvoz do firem a domácností
Jídelna Mikeš v Opavě pro vás pravidelně chystá týdenní menu s polévkou a navíc se salátem zdarma. Obědové meníčko rozváží do firem i domácností.
Mikeš a spol s.r.o. Jídelna Mikeš
Nejlevnější dřevo a kvalitní odřezky balené v big bag vaku za bezkonkurenční cenu
Nejlevnější dřevo a kvalitní odřezky s možností balení v big bag vaku za bezkonkurenční cenu je možné v okolí Opavy a Ostravy pořídit od společnosti VPS J&M s.r.o.
VPS J&M s.r.o. Prodej palivového dřeva a třísek
Prodej a servis elektrického i AKU nářadí značky Ryobi - vrtačky, brusky, kladiva, pily
Špičkový design i kvalitu má elektrické a AKU nářadí značky Ryobi, které můžete zakoupit u firmy Lixus Technik s.r.o. v Ostravě, která se specializuje na prodej a servis ručního elektrického nářadí.
Lixus Technik s.r.o.
Balení dopravních prostředků a jejich částí – tramvaje, trolejbusy, nákladní auta, motory, převodovky
Balení dopravních prostředků a jejich částí zajišťuje společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. Realizujeme balení tramvají, trolejbusů, nákladních aut, motorů, převodovek i celých karosérií.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Široký výběr kvalitních ventilů ASCO vyberete na eshopu
Roman Juřík je distributorem značky ASCO, jednoho z největších výrobců solenoidových ventilů. Na našem eshopu najdete solenoidové a vzduchem ovládané ventily pro nejrůznější využití.
Roman Juřík
Prodej nejoblíbenější stavebnice LEGO a další stolní hry - E-shop
Velký výběr oblíbených stavebnic LEGO s tématikou Star Wars, Disney Princess a s dalšími hrdiny najdete na našem E-shopu MT ELEKTRO a vyzvednout si můžete osobně na prodejně MADA servis v Havířově.
Mada servis, s.r.o. MT ELEKTRO
Vyhlášená restaurace na Moravě Vás zve na gastro zážitek
Hotel Holzberg v Jeseníkách Vás zve do své vyhlášené restaurace. Můžete si pochutnat na tradiční české kuchyni i na vynikajících zvěřinových specialitách. Gurmánský zážitek právě pro Vás.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Špičková zahradní technika, traktory, drtiče, pily STIHL, SECO - připravte svou zahradu na jaro!
Vyberte si v e-shopu společnosti CHLEBIŠ špičkovou zahradní techniku (traktory, drtiče nebo pily) značky STIHL, SECO a další. Navštívit nás můžete také v Hlučíně nedaleko Ostravy nebo Opavy.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Pizza pece a vybavení pizzerií – hnětače těsta, vyvalovací lisy, lisy na těsto a mnoho dalšího
Na zajištění vybavení pro pizzerie, jako jsou pizza pece, hnětače těsta, vyvalovací lisy a lisy na těsto se zaměřuje specialista v oboru gastro zařízení CHLAZENÍ servis s.r.o. v Opavě a Krnově.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava