Aktuální microsite

Traktorové návěsy Forny TNH,TNR hákové a ramenové nosiče kontejnerů - kontejnerové nosiče
Firma FORNAL Trading vyrábí vlastní hákové, ramenové nosiče kontejnerů a traktorové návěsy - kontejnerové nosiče. Působíme v regionu Kroměříž, Zlín.
FORNAL trading s.r.o. Výrobce nástaveb nákladních vozidel
Automatické dveře vhodné pro všechny typy budov
Společnost TERMETAL Moravia s.r.o. nabízí širokou nabídku automatických dveří ze systémů TORMAX a GEZE, které se hodí do každého typu budovy.
TERMETAL Moravia s.r.o.
Dodávka a realizace moderních operačních sálů
MIVAMED s.r.o. je společnost, která se zabývá prodejem zdravotnické techniky a službami v oblasti operačních sálů. Poskytujeme komplexní řešení pro operační sály, realizujeme operační sály na klíč.
MIVAMED s.r.o.
Hotel, ubytování, wellness, masáž, sauna, vířivka, solárium, bazén, restaurace, firemní akce
Relax centrum Kolštejn, s.r.o. nabízí nejen komfortní ubytování ve stylových pokojích, ale pestrou škálu wellness zařízení, včetně bazénu, masáží a mnoho dalšího.
Relax centrum Kolštejn, s.r.o.
Kominictví, kominické práce, výstavba a rekonstrukce komínů, čištění a kontrola, vložkování a frézování komínů
Kominictví Vít Koudelka poskytuje komplexní kominické práce od výstavby komínů až po čištění, kontroly, opravy, revize, vložkování a frézování.
Stavba obytných automobilů, individuální úpravy obytné vestavby vozidel nových i ojetých
Společnost Eastwander Kroměříž je výrobce obytných automobilů. Realizuje i obytné vestavby nových i ojetých vozidel s možností individuální úpravy na přání zákazníka.
EASTWANDER, s.r.o. Servis obytných automobilů Zlínský kraj
Výroba dětských dřevěných domků a altánů – ve variantách se skluzavkou a šikmým nástupem
Na výrobu dětských dřevěných domků a altánů v různých variantách jako je se skluzavkou a šikmým nástupem se zaměřuje certifikovaný výrobce dětských hřišť Dřevoslav, s.r.o. ze Slavonic.
Dřevoslav s.r.o.
Horní Domaslavice, malebná vesnice v srdci Podbeskydské pahorkatiny
Horní Domaslavice jsou obec v Podbeskydské pahorkatině, která má bohatou historii sahající do 13. století. Obec nabízí nádhernou přírodu a památky v blízkosti Žermanické přehrady.
Obec Horní Domaslavice
Hutní materiál, nosiče, profilová ocel, plechy, trubky, jäkly, betonářská ocel, nerez - hliník, úprava hutního matriálu, Plzeň
Společnost FOINIA STEEL spol. s r.o. se specializuje na dodávku vysoce kvalitního hutního materiálu. Firma nabízí možnost materiál nařezat, rozdělit a upravit na libovolnou délku.
FOINIA STEEL spol. s r.o.
Transport, stěhování výrobních technologií, linek, obráběcích center, strojů
Firma MODEKO - Radek Kocián má specializaci na stěhování výrobních technologií, linek a velkých obráběcích strojů a center. Firma působí nejčastěji v lokalitě Kroměříž, Zlínský kraj.
Radek Kocián - MODEKO Transport strojů a těžké mechanizace
Rozhrnovací, roztahovací pogumované drážkované válce - výroba
Výrobou roztahovacích pogumovaných drážkovaných válců sloužících k rozhrnování dopravovaného materiálu od středu do stran se zabývá společnost Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o.
Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. AGT Zlín
Hydroizolace terasy - odborná pokládka hydroizolační fólie Fatrafol
Rodinné domy, které mají terasu, často trápí zatékající voda. Řešením je odborná pokládka hydroizolační fólie Fatrafol. Hydroizolace terasy v regionu Zlínský kraj realizuje firma IZOLACE M.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Malířské a natěračské potřeby a příslušenství - vše pro malíře a natěrače
Velký výběr malířských a natěračských potřeb a příslušenství naleznete v prodejně Král - barvy, s.r.o. v Drahotuších – Hranice IV. Máme malířské příslušenství pro profesionály i kutily.
Král - barvy, s.r.o.
Komplexní služby v oblasti oprav, diagnostiky a servisu kávovarů včetně možnosti pronájmu
Opravy, údržbu, diagnostiku a servis kávovarů různých značek s možností zajištění krátkodobých i dlouhodobých pronájmů v okolí Brna zajišťuje společnost CoffeeHelp - Servis kávovarů.
Provětrávaná, odvětrávaná fasáda z HPL desek - zateplení bez plísní a vlhkosti
Provětrávaná či odvětrávaná fasáda z HPL desek je chytrá fasáda, která má spoustu výhod - její realizaci provádí společnost H&P Polykarbonáty působící v Ostravě, Frýdku Místku a okolí.
H&P Polykarbonáty
Výstavba, rekonstrukce obytných, průmyslových a zemědělských staveb
Pokud potřebujete zrekonstruovat starý dům nebo postavit průmyslový objekt, obraťte se na firmu FORTIS velkoobchod CZ. Zabývá se výstavbou i rekonstrukcí obytných, průmyslových a zemědělských staveb.
FORTIS velkoobchod CZ, s.r.o. Bednění a bednící systémy
Návrh vhodného řešení i instalace elektrického podlahového vytápění firmy Fénix
Návrhem vhodného řešení i instalací elektrického podlahového vytápění firmy FENIX se zabývá společnost UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s.r.o. v okolí Havířova, Karviné a Frýdku-Místku.
UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s. r. o.
Jemné pečivo, koláčky, šátečky s bohatou náplní – povidla, tvaroh ovoce
Nadýchané, vláčné a vždy čerstvé jemné pečivo s bohatou náplní zakoupíte v Pekárně Ivanka. Prodáváme koláče a šátečky s povidly, tvarohem nebo ovocnou náplní.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Výstavba a rekonstrukce inženýrských sítí – kanalizací, vodovodů a plynovodů
Výstavbu a rekonstrukci přívodů a odvodů energií, tedy inženýrských sítí, jako jsou kanalizace, vodovody a plynovody, zajišťuj v okolí Brna-venkov firma BADIN s.r.o.
BADIN s.r.o. Zemní a výkopové práce Brno venkov
Stavební firma má volné místo na pozici stavbyvedoucí, stavební technik, rozpočtář
Stavební firma PaPP, spol. s r.o. Uherské Hradiště přijme zájemce ze Zlínského kraje na pozici stavbyvedoucí, stavební technik, rozpočtář.
PaPP, spol. s r.o. Stavební společnost Uherské Hradiště
Dárkové krabice a tašky z papíru – originální a dekorativní způsob jak obdarovat blízké
Originální a dekorativní způsob jak obdarovat blízké formou dárkové krabice nebo tašky z papíru umožňuje nejen pro okolí Olomouce a Prostějova společnost Karton plus spol. s.r.o.
Karton plus spol. s.r.o.
Prodej stavebnin, hrubá stavba, obvodové zdivo a příčky Pardubice, základové pásy a desky
Prodej stavebnin, hrubá stavba, obvodové zdivo a příčky Pardubice, základové pásy a desky, velkoobchod stavebního materiálu, fasádní systémy.
DOLUR stavebniny s.r.o. Stavební materiál Pardubice
Ložní prádlo a povlečení Matějovský, Every a Magniflex - pro děti i dospělé
Dětské a dospělé lůžkoviny dodává Studio Dobrý spánek - Jana Ševčíková z Boskovic. Prodáváme ložní prádlo a povlečení Matějovský, Every a Magniflex. Objednávku Vám v okolí Svitav dovezeme až domů.
Dobrý spánek Studio zdravého spánku Boskovice
Plastické operace u mužů - i muži chtějí být krásní! Vše pro krásu ženského i mužského těla
CLEOPATRA CLINIC, plastická chirurgie Ostrava provádí estetické zákroky nejen pro ženy, ale také pro muže. Mezi nejčastější patří plastická operace gynekomastie, obřízka, operace víček či facelift.
CLEOPATRA CLINIC, KLINIKA PLASTICKÉ CHIRURGIE s.r.o.
Barokní prsteny – originální a stylové šperky inspirované obdobím baroka
Na prodej barokních prstenů inspirovaných obdobím baroka a dalších originálních a stylových šperků s masivními dekoracemi se zaměřuje společnost Klenotnictví LUCIE GOLD ze Znojma.
Klenotnictví LUCIE GOLD LUCIE GJ s.r.o.