Aktuální microsite

Semináře a vzdělávací akce s tématikou mezinárodního obchodu. Jihomoravský kraj.
Semináře a vzdělávací akce s tématikou mezinárodního obchodu organizuje Regionální hospodářská komora Brno, a to pro malé i střední podnikatele v Jihomoravském kraji.
Regionální hospodářská komora Brno RHK Brno
Výroba kvalitních pružin pro průmysl - včasné dodání, realizace za rozumné ceny
Kvalitní pružiny pro specifické obory průmyslu vyrábí v České republice naše společnost Alcomex Spring Works, s.r.o. Dbáme na včasné dodání v nejbližším možném termínu, vše za rozumné ceny.
Alcomex Spring Works, s.r.o.
Plošinový vozík - nízká hmotnost, snadná manipulace, doprava zdarma
Kovo Praktik s.r.o. z Ostravy Vám pro snadnou přepravu balíků a nákladu nabízí plošinové vozíky s nízkou hmotností a snadnou manipulací. Máme řadu zkušeností v oboru manipulační techniky.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Autofolie, samolepící Wrap folie na auto, změna barvy vozu
Společnost AUTOSKLO TS Ostrava s.r.o. Vám nabízí ideální řešení pro rychlou změnu barvy Vašeho vozu či ochranu lakované karoserie - samolepící Wrap autofolie.
Autosklo TS Ostrava s.r.o. Přední prodejce autoskel v ČR
Potravinový doplněk na snížení váhy, mějte pod kontrolou svou váhu
Doplněk stravy na snížení váhy s názvem MOROSIL vyrábí a prodává na svém eshopu Galenická laboratoř Ostrava. Zakupte si přípravek na podporu metabolismu tuků a mějte pod kontrolou svou hmotnost.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Opravy sekaček na trávu, křovinořezů, motorových pil – kompletní servis zahradní techniky
Na opravy a kompletní servis sekaček na trávu, křovinořezů, motorových pil a další zahradní techniky se zaměřuje společnost Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA působící v okolí Jemnic a Dačic.
Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA
Náušnice, prstýnky a řetízky – elegantní stříbrné šperky pro každou příležitost
Na prodej moderních i klasických náušnic, prstýnků, řetízků a dalších elegantních stříbrných šperků a doplňků vhodných pro každou příležitost se zaměřuje Klenotnictví LUCIE GOLD ze Znojma.
LUCIE GOLD Stříbro LUCIE GJ s.r.o.,
Dárkový poukaz na zážitkový večer s degustací vína na jižní Moravě
Darujte svým známým nebo blízkým originální dárek – zážitkový večer s degustací vína na jižní Moravě. Dárkové poukazy na zážitkový večer s degustací vína objednávejte u První vinařské spol.
Vinařství Kukla - víno z Moravy První vinařská spol. s r. o.
Výroba a restaurování pomníků a náhrobních kamenů – profesionální  kamenosochařské práce
Na restaurování a výrobu pomníků a náhradních kamenů a další kamenické práce se zaměřuje společnost Kamenosochařství Boček a syn působící v oblastech Moravských Budějovic a Třebíče.
Kamenosochařství Boček a syn Kamenosochařské práce Moravské Budějovic
Kvalitní e-shop s hutním materiálem - betonářská ocel, ocelové jekly, plechy, profily, tyče a trubky
Na prodej kvalitního hutního materiálu, jako je betonářská ocel, ocelové jekly, plechy, profily, tyče, úhelníky a trubky se zaměřuje společnost FERRUM s.r.o. působící na Vysočině a provozující e-shop.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Demolice, likvidace kovů a objemných kovových celků
Specializací Sběrny Havířov jsou demolice a likvidace kovů, ať už průmyslové pece, haly, dopravníky, ocelové komíny. Práce provádíme především v regionech Ostrava, Karviná, Frýdek Místek.
Sběrna Havířov
Zatravňovací plastové dlaždice s dlouhou životností a minimální údržbou
Cenově dostupné plastové zatravňovací dlaždicové systémy s dlouhou životností a vysokou pevností prodává v okolí Hradec Králové firma K.O.S.- plastic, spol. s r.o.
K.O.S.- plastic, spol. s r.o. Plastové ploty
Potisk kvalitního textilu – buďte jedineční a originální v oblečení s potiskem dle vlastního návrhu
Potisk kvalitního volnočasového i pracovního oblečení a obuvi originálními potisky provádí v okolí Kyjova a Hodonína firma A studio group, spol. s r.o.
A studio group, spol. s r.o.
Prodej vánočních stromků jedle, smrčky a živých ryb kaprů, amurů
V Talašově zahradnictví Tlumačov byl zahájen prodej vánočních stromků a živých ryb. Přijďte si vybrat jedle, smrčky i ryby z Hodonína - čerství kapři, amuři. Zveme všechny z Hulína, Otrokovic a okolí.
TALAŠOVO ZAHRADNICTVÍ s.r.o. Dodavatel sazenic, zeleniny, ovoce, zelí
Eshop - veganské parfémy netestované na zvířatech obsahující pouze rostlinné složky
Eshop MáDokonalost nabízí veganské parfémy netestované na zvířatech obsahující pouze látky rostlinného původu. Navštivte náš eshop, určitě si vyberete z nabídky dámských, pánských i unisex parfémů.
MáDokonalost Eshop veganská kosmetika
Přestavba vozů na LPG pohon včetně pravidelné revize
Kvalitní přestavbu vozidla na LPG pohon při dodržení ekologických i technologických parametrů vozidla včetně revize zajistí ve Znojmě a Moravském Krumlově Autocentrum Černý AUTO - JF, s.r.o.
Autocentrum Černý AUTO - JF, s.r.o.
Využití solární energie k nabíjení elektromobilu - úsporné, inteligentní a rychlé řešení
Při nabíjení Vašeho elektromobilu můžete využívat solární energii z fotovoltaických systémů - kontaktujte právě společnost PV Solutions ze Znojma specializující se na dobíjecí stanice na klíč.
PV Solutions Fotovoltaické elektrárny Znojmo
Geometrie náprav, sbíhavost kol - profesionální 3D měření a seřízení geometrie kol
3D měření a seřízení geometrie kol, náprav neboli sbíhavost kol provádí PNEU centrum Václavovič s provozovnou v Břeclavi. Naše profesionální péče vašemu vozidlu prodlouží životnost.
PNEUcentrum Václavovič
Reklamní materiály pro Vaši firmu - 3D samolepky, loga, nápisy, písmena
Originální a moderní reklamní materiály Vaší firmy - 3D samolepky, loga, nápisy, písmena od firmy K + L, spol. s r.o. Vám zajistí zájem kolemjdoucích zákazníků.
K + L, spol. s r.o. Velkoformátový tisk Brno
Stáčené a odlévané svíčky ze včelího vosku – medová vůně a příjemná domácí atmosféra
Stáčené a odlévané svíčky s možností nákupu po kusech nebo v sadě pro vytvoření příjemné domácí atmosféry s medovou vůní je možné pořídit na e-shopu společnosti Včelařství Řezanina.
Výroba vína nejšetrnější metodou v rodinném vinařství – prodej vína s co nejmenším množstvím síry
Rodinné vinařství Matyášovi vyrábí vína těmi nejšetrnějšími metodami v tradičním vinařském regionu Moravy. Prodáváme vína s co nejmenším množstvím síry, která navíc můžete ochutnat v Penzionu Siesta.
Penzion Siesta
Vrtání a vložkování komínů od profesionální kominické firmy
Vrtáním a vložkováním komínů se věnuje společnost Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž z Frýdlantu nad Ostravicí, která má spokojené zákazníky ve všech okresech Moravskoslezského kraje.
Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž
Prodej hliníková rohože, gumová PVC, textilní nebo kartáčová násada
Prodej hliníková rohože od firmy DIAMANT AK s.r.o. Vybrat z textilní nebo kartáčová násada kombinace dle přání zákazníka. Poradenství i návrh následnou odbornou montáž.
DIAMANT AK s.r.o.
Tisk a prodej přepravních štítků a etiket, které se využívají pro značení zboží v přepravě
Tisk a prodej na eshopu přepravních štítků a etiket Vám zajistí společnost KRIŽAN, s.r.o., která se dlouhodobě specializuje na tisk bezpečnostních značení. Značení obalů se využívá v přepravě zboží.
KRIŽAN, s.r.o.
Prodej a pěstování lesních sazenic - buk lesní, smrk
Prodej a pěstování lesních sazenic provádí firma PROPLANT GROUP, kde si vyberete například buk lesní nebo smrk. Navštívit nás mohou zákazníci nejen Hranic, ale také z Lipníka nad Bečvou či Vsetína.
PROPLANT GROUP s.r.o. Lesní a okrasné školky Kelč